ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να νιώθεις καλύτερα από εχθές και για αυτό θα ξεκινήσεις τις δημόσιες σχέσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη αλλά η σύνοδος της με τον Κρόνο θα δυσκολέψει την επικοινωνία με το περιβάλλον σου. Αιτία για αυτό θα είναι η απόμακρη σου συμπεριφορά και η δριμεία κριτική που μπορεί να κάνεις σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Απόφυγε να πεις τη γνώμη σου αν δεν σου τη ζητήσουν και αν το κάνεις προσπάθησε να το κάνεις με τακτ!

Ταύρος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσεις και να εκνευριστείς με όλα ακόμα και αν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και επαναφέρει στη μνήμη σου γεγονότα που ευθύνονται για τον εκνευρισμό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικά και κληρονομικά θέματα ή διευθετήσεις με το δημόσιο για αυτό προτίμησε να απέχεις προκειμένου να μη ζημιωθείς!

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/ην σύντροφο σου θα παραμείνουν στο προσκήνιο λόγω διάφορων θεμάτων και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς .Η σύνοδος της με τον  Κρόνο είναι πιθανό να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως οι άλλοι σε πιέζουν. Είναι όμως πολύ πιθανό το ίδιο να αισθάνονται και εκείνοι για εσένα. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να ζεστάνεις το κλίμα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες εκτός και αν καταφέρεις να καταπνίξεις την ανάγκη σου να ασκήσεις σκληρή κριτική!

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να προλάβεις να τακτοποιήσεις δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει την κούραση σου και θα σου προκαλέσει νεύρα. Αν δουλέψεις για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου μπορεί να κουραστείς αλλά είναι σίγουρο πως η κούραση σου θα βρει τρόπο και θα ανταμειφθεί.

Λέων

Σήμερα μπορεί να μη ξυπνήσεις με αστείρευτη ενέργεια και όρεξη όμως η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που ξέρεις πως σου φτιάχνουν το κέφι! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς κάτι θα βρεθεί να σε αγχώσει είτε είναι κάποιος φίλος σου, είτε ο/η σύντροφος σου είτε οι σκέψεις σου. Είναι στο χέρι σου αν θα επιτρέψεις να σου χαλάσει τη διάθεση ή αν θα προτιμήσεις να συνεχίσεις απερίσπαστος/η τις δημιουργικές σου ασχολίες!

Παρθένος

Οι οικογενειακές αναταράξεις θα γίνουν έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα εντός σπιτιού. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα εντείνει το ψυχροπολεμικό κλίμα καθώς δεν είσαι διατεθειμένος/η να συζητήσεις. Είναι πιθανό να παρασυρθείς και να γίνεις σκληρός/η με τους δικούς σου και μετά σίγουρα θα το μετανιώσεις όμως η ζημιά θα έχει γίνει…Αν δεν θέλεις να μπεις στον κόπο να προσπαθείς να τα μαζέψεις προσπάθησε να μην αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου σήμερα!

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να επιλέξεις την ησυχία σου όμως μη νομίζεις πως θα τα καταφέρεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανό να έχεις πέραση καθώς θα σε θυμηθούν συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες! Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου προκειμένου να τους αποφύγεις διακριτικά καθώς αν νιώσεις πως ζορίζεσαι θα γίνεις δηλητηριώδης!

Σκορπιός

Η ημέρα θα εγείρει οικονομικές ανασφάλειες καθώς όσα και αν κερδίζεις δεν θα είναι ικανά να σε καλύψουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα εντείνει την ανασφάλεια σου και δεν θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σε οικονομικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να μη σου βγουν όπως τα έχεις υπολογίσει και να σου δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο άγχος.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου αλλά εκεί κοντά βρίσκεται και ο Κρόνος με αποτέλεσμα να επισκιάσει την καλή σου διάθεση. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου σε πιέζουν και δεν θα αντιδράσεις και με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα είναι πιθανό να κριθούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο προκειμένου να συνειδητοποιήσεις ποιες έχουν κάνει τον κύκλο τους και ποιες έχουν ακόμα να προσφέρουν.

Αιγόκερως

Οι φοβίες σου καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου σήμερα και ανοίγουν ένα φαύλο κύκλο με αποτέλεσμα να γίνεις απόμακρος/η και αρνητικός/η με όλους και με όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει να αναζητήσεις την απομόνωση καθώς θα είναι δύσκολο να συνυπάρξεις με άλλους σήμερα! Αν παρόλα αυτά συνυπάρξεις πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις σκληρός/η και απότομος/η ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν ομάδες, συλλογικές εργασίες αλλά και τους φίλους σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει μια αδιόρατη ψυχρότητα κυρίως σε φιλικές σχέσεις. Αιτία για αυτό θα είναι οι διαφορετικές απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι και θα δημιουργήσουν διαφωνίες αλλά και η τάση σου να γίνεις επικριτικός/η απέναντι στους άλλους. Μην πεις τη γνώμη σου αν δε σου ζητηθεί και αν σου ζητηθεί προσπάθησε να το κάνεις με τακτ.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου για αναγνώριση και φήμη μέσα από τη δουλειά σου θα σε μετατρέψουν σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή σήμερα χωρίς διάθεση να ασχοληθεί με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει αρκετά αυστηρό/η ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σου.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0