Αριάδνη Καρατζένη: Εστιάζει στους στόχους της , και εξελίσσεται ακόμα παραπάνω ως άνθρωπος. (Photo)

Η Αριάδνη είναι 20 ετών, σπουδάζει Κοινωνική Εργασία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, είναι ειλικρινής , αλλά ανοίγεται και εύκολα. Παρ όλα αύτα μας μιλάει στο site μας δείχνει και της υπέροχες φωτογραφίες της απολαύστε την συζήτηση μας.

Πως λέγεσαι,πόσο είσαι , και αν σπουδάζεις κάτι !!
Είμαι η Αριάδνη Καρατζένη,είμαι 20 ετών και σπουδάζω Κοινωνική Εργασία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ;
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Ειχα συμμετάσχει σε μια πασαρέλα πριν δυο χρόνια αλλά δεν μου άρεσε γενικότερα αυτός ο κύκλος όποτε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.
Τι θυσίες έκανες σε μια σχέση;
Πιστεύω πως η μεγαλύτερη θυσία που έκανα σε σχέση μου ήταν να κανω ότι περνούσε από το χέρι μου για κάποιον ,να είχα «αφεθεί» σε αυτόν , με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί.
Έχεις σχέση; Και στα φλερτ πως αντιδράς;
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια δέσμευση. Στο φλερτ για μένα εξαρτάται από το άτομο και το vibe που θα μου δώσει ,εκεί δρω ανάλογα.


Στον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι;
Γενικότερα ασχολούμαι με την γυμναστική .Τα τελευταία χρόνια πήγαινα κολύμβηση αλλά λόγω δουλειάς και σχολής σταμάτησα, όποτε αφοσιώθηκα στο γυμναστήριο strong>Τα σχέδιά σου για το μέλλον;
Πέραν του πτυχίου μου ως Κοινωνική Λειτουργός , θα ήθελα ήθελα να ασχοληθω και με το Μάρκετινγκ.
Μια κακή σου συνήθεια και μια καλή ;
Μια κακή μου συνήθεια είναι το ότι ανοίγομαι πολύ εύκολα στους ανθρώπους και μια καλή είναι πως έχω αρκετα καλή οργάνωση στη ζωή μου από όλες τις απόψεις .
Το δυνατότερο σου σημείο, και το ποιο αδύναμο
Η ειλικρίνεια μου είναι σίγουρα το δυνατό μου, από την άλλη η καλοσύνη μου μπορεί να θεωρηθεί με διαφορά το αδύναμο σημείο μου.
Το στέκι σου;
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στέκι. Αλλά γενικότερα ότι είναι δίπλα στη θαλασσα ,μαγαζί ή έστω ένα όμορφο μέρος για να κάτσεις και να απολαύσεις τη θέα είναι από τα αγαπημένα μου.
Το ποιο ωραίο σημείο πάνω σου ;
Τα μάτια μου


πως φαντάζεσαι το μέλλον σου ;
Στον μέλλον θα ήθελα να είμαι πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου ,να έχω εστιάσει σε κάποιους στόχους ,να προσπαθώ να τους κατακτήσω και αν μη τι άλλο να έχω εξελιχθεί ακόμα παραπάνω ως άνθρωπος.