ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και επιτέλους θα σου χαρίσει την ενέργεια και τη διάθεση που έχεις ανάγκη. Σήμερα μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας πράγματα για εσένα. Η ημέρα ενδείκνυται και για νέα ξεκινήματα όπως είναι η εγγραφή στο γυμναστήριο ή η ενασχόληση σου με μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο σπορ. Οτιδήποτε και αν κάνεις η ημέρα συνηγορεί να περάσεις καλά!

Ταύρος

Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει να αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να έχεις μια ροπή στα παράπονα για αυτό θα ξεκινήσεις να λες οτιδήποτε σε έχει πειράξει και έχεις νιώσει αδικημένος/η! Μην το παρακάνεις και ξεκινήσεις να ζητάς ευθύνες από τους δικούς σου για οτιδήποτε σου έχει συμβεί καθώς μπορεί να ανοίξεις τους ασκούς του Αιόλου και να θυμηθούν κι εκείνοι πράγματα που δεν θέλεις!

Δίδυμοι

Σήμερα θα βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, συγγενείς και γείτονες καθώς αυτό είναι που επιθυμείς! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει αρκούντως εξωστρεφή και με διάθεση για να έρθεις σε επαφή με τον έξω κόσμο! Κανόνισε μια συνάντηση με τον/ην αδερφό/η σου που έχει παραμελήσει ή κάνε μια βόλτα για ψώνια με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Στο τέλος της ημέρας θα επιστρέψεις σπίτι χαρούμενος/η και -πιθανόν- με γεμάτες τσάντες!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να “κατέχεις” για αυτό θα δώσεις μεγάλη σημασία σε οτιδήποτε θεωρείς δικό σου είτε είναι υλικά αποκτήματα είτε είναι άνθρωποι. Η ανάγκη σου να έχεις μπορεί να σε ωθήσει να τακτοποιήσεις και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να μπορέσεις να δεις την κατάσταση του ταμείου σου. Υπάρχει περίπτωση να γίνεις αρκετά κτητικός/η λόγω της ανασφάλειας που θα νιώσεις. Είναι μια καλή ημέρα να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς είναι ένας τρόπος για να νιώσεις καλύτερα.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σου και θα τονώσει την ήδη τονωμένη αυτοπεποίθηση σου καθώς η παρουσία σου στον περίγυρο σου θα γίνει αισθητή! Βέβαια οι λόγοι για τους οποίους θα γίνει αισθητή ποικίλουν καθώς είναι πιθανό να εκνευριστείς και να τραβήξεις την προσοχή για τους λάθος λόγους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς καθώς θα φανείς εγωκεντρικός/η!

Παρθένος

Σήμερα το άγχος σου θα προσπαθήσει να σε καταβάλλει φέρνοντας σου στο μυαλό κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο φόβου, συνομωσιών και λοιπών δεινών. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε αφορούν. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η καθώς θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις οτιδήποτε αποτελεί πρόβλημα για εσένα, με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο μη ρεαλιστικών σκέψεων.

Ζυγός

Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν για να κανονίσετε μια συνάντηση, να ασχοληθείτε με μια ομάδα που είστε μέλη ή έστω να κάνετε μια βόλτα! Η Σελήνη έχει περάσει στο  Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σου αρέσουν! Σήμερα θα ευνοηθούν περισσότερο θέματα που έχουν να κάνουν με ομάδες ή με τους φίλους σου για αυτό αν έχεις κάποια σε αναμονή προώθησε τα. Η ημέρα θα προσφέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και μερικές από αυτές θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι εδώ και καλό είναι να τις δεις σαν ευκαιρία για να κερδίσεις την αναγνώριση στον επαγγελματικό σου τομέα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το κυριότερο σου μέλημα για σήμερα είναι να τραβήξεις τα βλέμματα. Μείνε μακριά από πηγαδάκια κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο αν δεν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή για λάθος λόγους και προτίμησε να επικεντρωθείς στη δουλειά σου.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι καλεσμένος/η σε ένα τραπέζι σε συγγενείς ή κουμπάρους σου ή να αποφασίσεις να κάνεις μια επίσκεψη ώστε να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και είναι μια καλή ευκαιρία για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό αλλά και συγγενικό σου περίγυρο.  Αν δεν προτιμάς το παραπάνω σενάριο σκέψου πως μια ταινία στον κινηματογράφο είναι εξίσου καλή ιδέα. Ακόμα μια βόλτα σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος θα είναι η ευκαιρία για να χαλαρώσεις και να “ταξιδέψεις” για αυτό επεδίωξε τη!

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα έχεις την ενέργεια που έχεις συνήθως ακόμα και για δραστηριότητες που σου αρέσουν καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η και να χαλαρώσεις Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την τάση να κινείσαι συναισθηματικά στα άκρα. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου και να δώσεις ελευθερία έκφρασης στους άλλους, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Σήμερα κάποιος συνεργάτης σου ή το ταίρι σου θα σε ταλαιπωρήσει λίγο με τα θέλω του αλλά εσύ δεν θα μπορέσεις να του χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και τονίζει τις ανάγκες των άλλων με αποτέλεσμα να αφήσεις προσωρινά πίσω τις δικές σου. Η ημέρα ευνοεί νέες συνεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προώθησε το άμεσα!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας και θέματα ρουτίνας προκειμένου να τα τακτοποιήσεις. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με εργασιακά πρότζεκτ καθώς είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσεις καθώς θέλεις να τα καταφέρεις. Αν σου μείνει χρόνος ένας περίπατος το βράδυ είναι ιδανικός για να αποφορτιστείς από την απαιτητική ημέρα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike