ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς ξανά με υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών έφτασε στο τέλος του. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και να διευθετήσεις εργασιακά κυρίως θέματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ερμή κατά το βραδάκι σου εφιστά την προσοχή καθώς η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πολλά παραπάνω από αυτά που χρειάζονται.

Ταύρος

Σήμερα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να αφήσεις δουλειές και αγγαρείες για άλλη ημέρα καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και σου υπενθυμίζει πως θέλεις και εσύ ένα διάλειμμα. Οργάνωσε το χρόνο σου και εκμεταλλεύσου τις ώρες που θα σου μείνουν ελεύθερες για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Ερμή κατά το βράδυ συνηγορεί για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς σήμερα “το έχεις”!

Δίδυμοι

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί μόνο σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και δεν πρόκειται να σου την αποσπάσει τίποτε άλλο! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δώσει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις θέματα των δύο αυτών τομέων που είναι “μερικώς μπερδεμένα”. Η σύνοδος που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Άρη και τον Ερμή δείχνει πως τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου σε τυχόν διαφωνίες και θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς το θυμό σου. Αν τα καταφέρεις η ημέρα θα φέρει θετικές συζητήσεις και συμφωνίες προς όφελος σου.

Καρκίνος

Οι συναναστροφές με κόσμο θα είναι η αγαπημένη σου ασχολία σήμερα καθώς θέλεις να μάθεις τα νέα τους αλλά και να πεις τα δικά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ευνοεί την ανταλλαγή νέων με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες! Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ερμή θα ενισχύσει την ευφράδεια του λόγου σου αλλά αυτό θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς. Αν δεν προσέξεις οι λεκτικές αψιμαχίες με τους γύρω σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές.

Λέων

Σήμερα θα έχεις να διαχειριστείς θέματα ασφάλειας και ανασφάλειας για αυτό και θα επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σιγουριά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα φέρει ευκαιρίες για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς το μισθό σου ή μια συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδη. Το βράδυ θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη και τον Ερμή και πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς έκτακτα έξοδα που πιθανό να προκύψουν θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα και γκρίνια!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και για αυτό θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Βέβαια εσύ μπορεί να το παρακάνεις και να κοιτάξεις μόνο τον εαυτό σου με αποτέλεσμα στενοί συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου να απορούν για τη μετάλλαξη σου. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή και τον Άρη θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους ειδικά σε θέματα που αφορούν και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια είναι εξίσου πιθανό να χάσεις τη ψυχραιμία σου αν κάποιος/α σου πάει κόντρα αλλά μετά θα το μετανιώσεις!

Ζυγός

Σήμερα θα έρθουν διάφορες ανησυχίες στο μυαλό σου σχετικές με παρελθοντικά γεγονότα, με θέματα άλλων αλλά και με υποχρεώσεις της καθημερινότητας και θα σε ζορίσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με όλα αυτά προκειμένου να τα διαχειριστείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Άρη το βράδυ υποδηλώνει πως μπορείς να καταφέρεις να διαχωρίσεις ρεαλιστικές από μη ρεαλιστικές σκέψεις και ανησυχίες. Καλύτερα να μη δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η καθώς ενδεχομένως να υπάρξει μια “κινητικότητα” πίσω από την πλάτη σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν ασχολείσαι με τα θέματα που μπορεί να έχουν οι φίλοι σου παρά με τα δικά σου καθώς η Σελήνη πέρασε στον Παρθένο και θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς και με τα κοινά ή να συμμετάσχεις σε κάποια ομάδα που σε ενδιαφέρει. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ερμή κατά το βραδάκι μπορεί να είναι είτε ευνοϊκή είτε επιζήμια ανάλογα πως θα τη διαχειριστείς. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και οι συζητήσεις για τους στόχους σου μπορούν να φέρουν νέους συμμάχους δίπλα σου αλλά μπορεί να αποτελέσουν και σημείο συγκρούσεων αν γίνεις απόλυτος/η.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες σήμερα καθώς από τη μία θέλεις να δράσεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου αλλά από την άλλη δεν ξέρεις πως. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δημιουργεί εμμονές με οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική και επαγγελματική σου αναγνώριση. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ερμή σε καλεί να ακολουθήσεις μια στοχευόμενη δράση και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς δεν θα είναι υπέρ σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δώσει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να ξεκινήσεις ένα νέο εκπαιδευτικό πρότζεκτ ή να πραγματοποιήσεις μια μονοήμερη απόδραση! Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Έρμη και τον Άρη θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ικανότητα που έχεις να πείθεις τους συνομιλητές σου για οτιδήποτε και αν λες. Εκμεταλλεύσου το για να κερδίσεις το θαυμασμό του περίγυρου σου!

Υδροχόος

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς όλο και κάτι θα βρεις για να “πέσεις” με αποτέλεσμα να χάσεις για λίγο την εξωστρέφεια που σε διακρίνει. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε καλεί να αναλάβεις δράση σε οικονομικά θέματα και να σταματήσεις να τα μεταθέτεις για αργότερα. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ερμή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με έξοδα και πληρωμές που έπρεπε να είχαν γίνει ήδη. Από την άλλη είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για κάποια συνεργασία που θα σου αποφέρει οικονομικό κέρδος!

Ιχθύς

Οι σημαντικοί “άλλοι” της ζωής σου θα σου προκαλέσουν πονοκέφαλο σήμερα και θα είναι δύσκολο να τους αποφύγεις ή να μην τους κάνεις τα χατίρια. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και εκείνους! Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ερμή θα σε βάλει στον πειρασμό να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις κάθε παράπονο που έχεις. Μην το κάνεις καθώς μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η και να δημιουργήσεις εντάσεις με ανθρώπους που δεν θέλεις.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike