Τούνη: «Πέταξα ένα 50άρικο στους υπαλλήλους της Aegean κι έφυγα!»

Τούνη: «Πέταξα ένα 50άρικο στους υπαλλήλους της Aegean κι έφυγα!»

Δείτε την εκπομπή

Η Ιωάννα Τούνη συγκεντρώνει και πάλι γύρω της τα βλέμματα, αυτή τη φορά για την αντίδρασή της απέναντι στους υπαλλήλους της Aegean.

Ένα στόρι της στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης έβαλε… φωτιά στα social media και έγινε αμέσως trend στο Twitter αφού η γνωστή influencer κατηγορεί τους υπαλλήλους της γνωστής αεροπορικής εταιρίας πως της ζήτησαν 40 € για μία υπέρβαρη χειραποσκευή.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός πως κατεβαίνει διαρκώς στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, πετώντας με Aegean, θα έπρεπε να σημαίνει πως θα τυγχάνει και καλύτερης αντιμετώπισης.

Τελικά, η Ιωάννα Τούνη τους «πέταξε», όπως αποκάλυψε ένα 50άρικο και σηκώθηκε κι έφυγε. Μάλιστα, ζήτησε και τη γνώμη των 827.000 ακολούθων της για το εάν έπραξε σωστά ή όχι.

«Ψωμόλυσσες. Πετάω minimum δύο φορές κάθε βδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου! Και με χρέωσαν +40€. Τους πέταξα 50€ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;», αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή Θεσσαλονικιά στο story της.

Πηγή https://www.sportime.gr/media/touni-petaxa-ena-50ariko-stous-ipallilous-tis-aegean-ki-efiga/?fbclid=IwAR26DsmE-IjrvpZCUgtY54OOiR07m5zCL66nP47s0obALG1tn5K_lkEhc2A