ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδος. Την ίδια στιγμή η αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή και σου υπενθυμίζει πως οι παγίδες και οι ανατροπές κρύβονται στις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις καλά κρατούν σήμερα και θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου κάνοντας ένα πλάνο προκειμένου να μην ξεχάσεις τις πιο σημαντικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εργασιακά θέματα, πρότζεκτ και υποχρεώσεις ρουτίνας!  Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση καθώς πιθανό να μην πάνε όλα όπως τα έχεις κατά νου! Μην ανησυχείς και μη χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς και πάλι στο τέλος θα βρεθείς ευνοημένος/η!

Δίδυμοι

Άλλη μια ημέρα που η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και σε ευνοεί ευθαρσώς με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ ανεβασμένος/η! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα εντείνει ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα και θα σου φέρει ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς την ίδια στιγμή η αντίθεση Σελήνης- Ουρανού μπορεί να σου φέρει ξαφνικά γεγονότα και ξαφνικές ευκαιρίες σε προσωπικά κυρίως θέματα και θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση!

Καρκίνος

Η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής σήμερα για αυτό και θα αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει και σχετίζονται με το σπίτι σου. Ακόμα θα έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις με τους δικούς σου που τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία!

Λέων

Οι αγαπημένοι σου συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου καθώς με κάποιο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τραβήξεις τα βλέμματα, να κάνεις νέες γνωριμίες και να επεκτείνεις τον περίγυρο σου. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο μπορεί να σου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία σήμερα που δεν πρέπει να χάσεις! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει μια γενικότερη σύγχυση και βιασύνη για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις μετακινήσεις σου.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις ασφαλής μόνο αν έχεις τακτοποιήσει τις οικονομικές σου υποχρεώσεις για αυτό και η ημέρα θα ξεκινήσει με προσθέσεις και αφαιρέσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου φέρει ευκαιρίες που θα έχουν θετική επίδραση στο πορτοφόλι σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον  Ουρανό από τον  Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς τα νεύρα σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα ιδιαίτερα εκεί που δεν πρέπει!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου δίπλα στον υπέροχο Δία και θα σημάνει μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για προσωπικές επαφές, νέες συνεργασίες αλλά και για την προσωπική σου ζωή.  Η ημέρα μπορεί να σου φέρει αυτόν/ην που ποθείς για αυτό κάνε τη ευχή σου και κούνησε και το χέρι σου! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα αυξήσει και λίγο τα ντεσιμπέλ καθώς θα προκύψουν λίγα νεύρα αλλά θα είναι μόνο και μόνο για να μη βαριέσαι!

Σκορπιός

Οι μυστικές σου σκέψεις, τα απωθημένα σου και κάθε τι που κρατάς ερμητικά κλειστό μέσα σου θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα και θα σου προκαλέσει μια αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μπορεί να γιγαντώνει κάθε σου συναίσθημα όμως την ίδια στιγμή σου χαρίζει αισιοδοξία! Άκουσε τη φωνή που σου λέει πως όλα θα πάνε καλά και μην κάνεις καταστροφικά σενάρια! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν ένα -προσωρινό- εκνευρισμό.

Τοξότης

Οι προτάσεις για έξοδο από τους φίλους σου αλλά και τους συναδέλφους σου θα είναι αρκετές σήμερα και εσύ άλλο που δεν θέλεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία “προμοτάρει” τις αρετές σου και κάθε καλό στοιχείο του χαρακτήρα σου με αποτέλεσμα να κερδίσεις τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να κάνει την ημέρα να πάρει ιδιαίτερη τροπή μετατρέποντας σε πάρτι ακόμα και μια απλή έξοδο με φίλους!

Αιγόκερως

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω -κυρίως η επαγγελματική-θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό φέρνει θέματα που έχουν να κάνουν με τη φήμη και την αναγνώριση. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και να έχεις την έκβαση που επιθυμείς. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό μπορεί να αλλάξει τα σχέδια σου για να σου υπενθυμίσει πως μερικές φορές τα τυχαία γεγονότα είναι πολύ καλύτερα από τα προγραμματισμένα!

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι αρκετά δραστήριος/α καθώς πέρα από τις υποχρεώσεις σου θα έχεις και τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα τις δεις σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες, να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει πολύ βιαστικό/η και ξέρεις τι παθαίνει όποιος/α βιάζεται!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου και τα απωθημένα σου!  Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για νέα έσοδα που θα μπουν στο ταμείο και θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό θα δημιουργήσει εκνευρισμό και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για λάθος κινήσεις σε προσωπικά και οικονομικά θέματα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike