ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα θα στρέψεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μέσα από αυτές θα πάρεις την επιβεβαίωση που θέλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σε κάνει απόλυτο/η και χειριστικό/η προκειμένου να ακούσεις αυτά που θέλεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα δεν θα είναι αρκετά απαιτητική και εσύ θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να προλάβεις να κάνεις όσες περισσότερες γίνεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σε προκαλεί να πάρεις τα μέτρα σου προκειμένου να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να παίξεις υπόγεια προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις αλλά μπορεί να εκτεθείς.

Δίδυμοι

Επιτέλους μια ημέρα που θα καταφέρεις να χαλαρώσεις καθώς η επίδραση της Σελήνης που έχει περάσει στο Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα! Βρες μια δημιουργική απασχόληση, ένα χόμπι ή αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να αποφορτιστείς από οτιδήποτε σε ζορίζει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα εντείνει τις εγωιστικές σου τάσεις. Προσπάθησε να  τις συγκρατήσεις για να μην εκνευριστείς για το τίποτα και χαλάσεις το καλό κλίμα της ημέρας!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς προς τα μέσα και να συνειδητοποιήσεις συναισθήματα και ανάγκες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους. Οι πρώτοι υποψήφιοι για να καβγαδίσεις θα είναι οι δικοί σου καθώς θα αρχίσεις να τους προσάπτεις διάφορα. Πάρε βαθιές ανάσες και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς εσύ θα τις μετανιώσεις και θα τις ξεχάσεις, οι άλλοι όμως;

Λέων

Ύστερα από μερικές ημέρας τρεξίματος και οικονομικών διευθετήσεων έφτασε η ημέρα για να χαλαρώσεις, να βγεις μια βόλτα, και να πιεις ένα καφέ με κάποιον/α που θέλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι βοηθητική για δημόσιες σχέσεις, αγορές και βόλτες! Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα χαλάσει για λίγο την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα καθώς θα δείξεις τα δόντια σου σε όποιον/α τολμήσει να αμφισβητήσει κάτι που θα πεις.

Παρθένος

Σήμερα για να νιώσεις πως όλα βαίνουν καλώς θα ξεκινήσεις να απαριθμείς τις επαγγελματικές σου επιτυχίες, τις δεξιότητες σου και όλα αυτά που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις μόνος/η σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα νιώσεις την ανάγκη να καταμετρήσεις όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά! Είναι πιθανό να προβείς και σε κάποια οικονομική διευθέτηση προκειμένου να νιώσεις και οικονομική ασφάλεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα μπορεί να σε κάνει άπληστο/η και να σου δημιουργήσει εμμονή με τα χρήματα. Μην πέσεις στην παγίδα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και δεν θα είναι βοηθητική για αποφάσεις καθώς σήμερα θα είσαι είτε παραπάνω συναισθηματικός/η από όσο χρειάζεται είτε παραπάνω αδιάφορος/η! Δώσε προσοχή στους ανθρώπους που σχετίζεσαι είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά καθώς θα παρατηρήσεις πως η συμπεριφορά τους θα σου δείξει αν έχουν παράπονα από εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και αν δεν προσέξεις θα τα βάλεις με όποιον/α βρεθεί στο διάβα σου σήμερα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και δεν θα είναι βοηθητική για αποφάσεις καθώς σήμερα θα είσαι είτε παραπάνω συναισθηματικός/η από όσο χρειάζεται είτε παραπάνω αδιάφορος/η! Δώσε προσοχή στους ανθρώπους που σχετίζεσαι είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά καθώς θα παρατηρήσεις πως η συμπεριφορά τους θα σου δείξει αν έχουν παράπονα από εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και αν δεν προσέξεις θα τα βάλεις με όποιον/α βρεθεί στο διάβα σου σήμερα.

Τοξότης

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διάφορους τρόπους στην ημέρα σου καθώς θα θελήσουν είτε τη βοήθεια σου, είτε την παρέα σου είτε τη συμβουλή σου! Η Σελήνη έχει περάσει στο  Ζυγό και θα τονίσει τον αλτρουισμό σου για αυτό και θα λειτουργήσεις καλύτερα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει εκδικητικό/η με αυτούς που δεν θα ακούσουν τις συμβουλές και τις προτροπές σου. Μην το κάνεις γιατί δεν ταιριάζει στον αισιόδοξο και καλοσυνάτο χαρακτήρα σου!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις πως έχεις βρει απόλυτα τον εαυτό σου καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται συνέχεια σε επαγγελματικές υποθέσεις και αποφάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου και δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τις επαγγελματικές σου ικανότητες αλλά και με το πως σε βλέπουν οι άλλοι. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα εντείνει την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις με κάθε τρόπο ακόμα και αν χρειαστείς να μην παίξεις “έντιμα”. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφήσεις τη χάραξη στρατηγικής για μια άλλη ημέρα που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό.

Υδροχόος

Σήμερα έφτασε η ημέρα που θα χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις. Μια επίσκεψη σε συγγενικά σου πρόσωπα, πεθερούς/ες και κουμπάρους είναι πιθανή καθώς μπορεί να θέλεις να χαλαρώσεις αλλά δεν θέλεις να περάσεις και όλη την ημέρα μόνος/η σου! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου και μπορεί να γίνεις εριστικός/η ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου μνήμες που δεν αισθάνεσαι άνετα μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει παρελθοντικά γεγονότα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής προκειμένου να σε ωθήσει να τα διαχειριστείς. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να κάνεις επίδειξη ισχύος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike