ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα η διάθεση δεν θα είναι εξωστρεφής και θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι μακριά από την πολυκοσμία. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και οι δικοί σου θα γίνουν τα πρώτα “εξιλαστήρια θύματα”. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει έξτρα ενέργεια που αν δεν τη διοχετεύσεις εποικοδομητικά τότε σίγουρα θα τη διοχετεύσεις σε καβγάδες για αυτό προσπάθησε να μετράς μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις ή πήγαινε μια βόλτα στο γυμναστήριο ώστε να εκτονωθείς!

Ταύρος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εμφανής σήμερα και το κύριο μέλημα σου θα είναι να βγεις, να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να πιεις ένα καφέ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε γεμίσει ενέργεια ικανή να περάσεις όλη την ημέρα εκτός σπιτιού!  Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και αυτά που κάνεις γιατί αν παρεκτραπείς μπορεί να μετατρέψουν μια χαλαρή έξοδο σε πεδίο μάχης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου προκαλέσει εξάρτηση με χρήματα και υλικά αγαθά καθώς μέσα από αυτά θα νιώσεις σιγουριά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια που θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες και μάλιστα χωρίς να βαρυγκωμήσεις και να κουραστείς. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μια κινητικότητα στο πορτοφόλι σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν θέλεις να μπουν χρήματα και όχι να βγουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα είναι δύσκολο να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την  Παρθένο θα σου φέρει ευκαιρίες για να προωθήσεις θέματα συνεργασιών και οτιδήποτε αφορά εσένα σε συνδυασμό με τους άλλους. Μην σπαταλήσεις την ενέργεια που νιώθεις σε ανούσια θέματα και μην εστιάζεις σε λεπτομέρειες που δεν κάνουν τη διαφορά!

Λέων

Όσες δουλειές και να έχεις σήμερα θα επιλέξεις να κινηθείς συντηρητικά και το πιο πιθανό είναι να τις αφήσεις για άλλη ημέρα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο είναι πιθανό να φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε βγάλει από την αδράνεια και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο -της υπερβολικής σιγουριάς- καθώς δεν θα σε βοηθήσει σε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου “υπενθυμίσει” πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιμένουν να σε δουν και να μάθουν τα νέα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλλεις με το σωστό τρόπο τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου. Είναι πολύ πιθανό να πρωτοστατήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες, σωματεία και κοινωνικά θέματα και αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή και αρεστό/η στο φιλικό σου περίγυρο!

Ζυγός

Οι επαγγελματικές σου βλέψεις θα είναι η κινητήριος δύναμη σου καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο θα σε δραστηριοποιήσουν σε αυτό τον τομέα. Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Η υπομονή, η επιμονή σου και η ακούραστη σου διάθεση σίγουρα θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που θέλεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι υπεύθυνη για την καλή σου διάθεση, το κέφι και το μπρίο σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να κανονίσεις μια συνάντηση με φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια ομάδα που είσαι μέλος και μέχρι τώρα δεν έβρισκες χρόνο.  Αν θελήσεις θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις και τα δύο καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις από ενέργεια! Φαντάσου αν είναι να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα και να μην έχεις τη συνηθισμένη σου αισιοδοξία καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση μέσα από την επαγγελματική σου πρόοδο! Η ημέρα είναι πιθανό να φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με την καριέρα σου ή την αναγνώριση που επιθυμείς. Σήμερα μπορείς να επιτύχεις το στόχο σου αρκεί να προσηλωθείς σε αυτόν.

Αιγόκερως

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στους άλλους καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Καρκίνο και το κύριο της μέλημα είναι να έχει την αποδοχή των ανθρώπων γύρω της. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις θέματα μεταξύ εσένα και των συνεργατών σου και να βοηθήσεις με εκκρεμότητες αγαπημένων σου προσώπων. Με αυτό τον τρόπο και την ενέργεια σου θα διοχετεύσεις για καλό σκοπό και θα κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις υποχρεώσεις και μικρές αγγαρείες που μπορεί να μην είναι σημαντικές θα είναι όμως αρκετές για να σε κάνουν να βαρεθείς και να κουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε καλεί να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και να μην το αφήσεις για άλλη ημέρα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο είναι σύμμαχος σου καθώς θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και την πίστη στις δυνάμεις σου με αποτέλεσμα να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις κάθε μικρή ή μεγάλη υποχρέωση που θα σου ανατεθεί!

Ιχθύς

Σήμερα είναι η ημέρα σου καθώς η  Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα φανεί ευεργετική ως προς τη διάθεση σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βάλει στη δράση καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια για να βγεις βόλτα, να δεις τους φίλους σου, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και όλα αυτά χωρίς να κουραστείς! Οι επιλογές είναι στο χέρι σου και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς την ημέρα!