ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

large

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με κέφι και ζωντάνια και δεν αποκλείεται να φύγεις ένα διήμερο “εκτός” προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσεις σημασία στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι συζητήσεις και οι επαφές θα έχουν την τιμητική τους για αυτό και θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ανάμεσα στους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου!

Ταύρος

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς θα αποκτήσεις εμμονές με πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θα αγνοούσες την ύπαρξη τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνει αφορμές για να παθιαστείς με οτιδήποτε κάνεις και αυτό θα είναι και η αιτία για τις εμμονές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εκνευρισμό και την προσήλωση σου σε θέματα άνευ σημασίας με εργασιοθεραπεία! Μην περιμένεις καθόλου ξεκίνησε άμεσα!

Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως κάποιες φορές χρειάζεσαι και τη βοήθεια των άλλων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου και τελικά θα διχαστείς καθώς δεν θα ξέρεις αν πρέπει να ακούσεις εσένα ή τους άλλους! Μην απορρίψεις κάποια γνώμη που θα ακούσεις καθώς μπορεί να σου δώσει λύση σε φλέγοντα ζητήματα ακόμα και αν δεν θέλεις να παραδεχτείς πως το σκέφτηκε κάποιος άλλος και όχι εσύ!

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου ώστε να προλάβεις τις εργασιακές αλλά και προσωπικές σου δουλειές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς με ένα μαγικό τρόπο θα θυμηθείς πως έχεις αρκετές υποχρεώσεις που είχες παραμελήσει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να αποδείξεις τι αξίζεις καθώς η διευθέτηση κάθε είδους υποχρεώσεων και εργασιών που έχεις θα γίνουν το προσωπικό σου στοίχημα!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα διαπιστώσεις από το πρωί τα ευεργετικά της αποτελέσματα στη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου την όρεξη και την ενέργεια σου αλλά φρόντισε να τη διαθέσεις μόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους και αγαπημένες δραστηριότητες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα τονώσει το εγώ σου αλλά θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να μην το παρακάνεις και τελικά φανείς εγωκεντρικός/η και αλαζόνας.

Παρθένος

Σήμερα την προσοχή σου θα διεκδικήσουν οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και εσύ θα πρέπει να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για την αυτοπεποίθηση σου αλλά και για να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και σε ποιο τομέα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα!

> Τι θα διαβάζαμε σήμερα… #an_den_eixe_fygei_o_xasi!!!!

Ζυγός

Ένα τηλέφωνο από τον/ην αδερφό/η σου ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιο γνωστό σου θα γίνει η αφορμή για να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η συναναστροφή με κόσμο θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορέσεις να κάνεις σήμερα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να κάνεις τίποτα -απλά και μόνο που θα είσαι ο εαυτός σου- και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικές με οικονομικά θέματα καθώς θέλεις το ταμείο να είναι γεμάτο για να νιώσεις και εσύ σιγουριά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σου φέρει ευκαιρίες για να αναδείξεις τις δεξιότητες σου και να τις προωθήσεις στα κατάλληλα άτομα! Η ημέρα είναι πιθανό να σου προσφέρει μια ευκαιρία που θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου.

Τοξότης

Σήμερα θα ξαναβρείς τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να σε βγάλει από την αδράνεια των προηγούμενων ημερών. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και οι πρώτοι που θα νιώσουν τη διαφορά θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς καθώς η καλή διάθεση σου και η παρουσία σου θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από τη φασαρία και τα επαγγελματικά άγχη καθώς νιώθεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και  δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθή κρίση καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού εμπόδια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι βοηθητικό για την αυτοπεποίθηση καθώς μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα σε κάνει να ανακάμψεις.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν σήμερα και η κοινωνική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της  καθώς οι προτάσεις για εξόδους, φαγητό και διασκέδαση θα είναι αρκετές! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και διασκέδαση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σου ενισχύει την αυτοπεποίθηση και θα γίνει ακόμα πιο εύκολο να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα! Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου αλλά και την επιρροή που θα έχεις στους άλλους για να κάνεις νέες γνωριμίες και να αποκτήσεις συμμάχους!

Ιχθύς

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στην επαγγελματική σου αποκατάσταση για αυτό και οι συζητήσεις θα γυρίζουν σε τέτοιου είδους θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι υπεύθυνη για τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και την ανάγκη σου για εξέλιξη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να μη ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος. Η πίστη στον εαυτό σου θα είναι το μεγαλύτερο σου προσόν σήμερα για αυτό εκμεταλλεύσου το.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike