Κρεσέντο ευρωπαϊκών τελικών τα τελευταία 6 χρόνια!

7 τελικοί σε 6 χρόνια! Απίστευτο και όμως.. «Ερυθρόλευκο» είναι το ρεκόρ που έχουν καταφέρει όλα τα επαγγελματικά τμήματα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μετέχουν.

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να γράψει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών, η οποία πήρε την πρόκριση για τον τελικό του CEV Challenge Cup. Με αφορμή αυτήν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ψάξαμε και βρήκαμε όλους τους ευρωπαϊκούς τελικούς σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα στους οποίους έχει βρεθεί η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία 6 χρόνια.

 

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» τελικοί:

2012: Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» στον τελικό της Ευρωλίγκας, την οποία και κατέκτησε.

2013: Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παρών στον τελικό της Ευρωλίγκα, την οποία και κατέκτησε.

2014: Η ομάδα πόλο Γυναικών βρέθηκε στον τελικό του LEN Trophy, το οποίο και κατέκτησε.

2015: Η ομάδα πόλο Γυναικών βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Αυτήν την φορά της Ευρωλίγκα, την οποία και κατέκτησε.

2015: Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» στον τελικό της Ευρωλίγκας.

2016: Η ομάδα πόλο Ανδρών βρέθηκε στον τελικό του Final 6.

2016: Ενώ φέτος ξεκινήσαμε ιδανικά τους ευρωπαϊκούς τελικούς με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών να έχει πάρει ήδη θέση στον τελικό του CEV Challenge Cup.

 

Να πούμε ότι, στο Πόλο Ανδρών και Γυναικών οι ομάδες έχουν προκριθεί στο Final 6 και στο Final 4 αντίστοιχα, ενώ και η ομάδα μπάσκετ Ανδρών συνεχίζει με αξιώσεις στην Ευρωλίγκα.