Βαγγέλης Μαρινάκης: Το σήκωσε στον ουρανό της Ελβετίας – Το μόνο ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει πάρει ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου – Και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός!!!

Δείτε την εκπομπή μας

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το σήκωσε στον ουρανό της Ελβετίας η Κ19 του Ολυμπιακού το UEFA Youth League, το μόνο ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει πάρει ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήκωσε το τρόπαιο στην Ελβετία και «ήταν στο μυαλό κάτι μαγικό», με τον ύμνο του Ολυμπιακού να δονεί την ατμόσφαιρα.

Τι ωραία προσπάθεια, μπροστά σε όλη την ηγεσία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τι ωραία ομάδα που ένωσε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας, γράφοντας χρυσή σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Και έγινε ο Ολυμπιακός Κ19 σημείο αναφοράς για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, στη μεγαλύτερη επιτυχία του μετά το Euro 2004. Και μάλιστα αήττητος το σήκωσε ο Ολυμπιακός.

Μπράβο σε όλους του παίκτες των ερυθρόλευκων, μπράβο και στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και το σταφ του, δημιούργημα του οποίου είναι αυτός ο Ολυμπιακός.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένας ευρωπαϊκός τίτλος και σήμερα είναι η πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα», σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Έχουμε πολλά ταλέντα στην ακαδημία», συμπλήρωσε. «Τρία τέσσερα παιδιά τα βλέπουμε άμεσα στην πρώτη ομάδα», τόνισε. «Αυτό το τρόπαιο είναι πάρα πολυ καλό για την Ελλάδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και το αφιέρωσε σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή : https://www.sportime.gr/podosfairo/olimpiakos/vangelis-marinakis-to-sikose-ston-ourano-tis-elvetias-to-mono-evropaiko-tropeo-pou-echi-pari-elliniki-omada-podosferou-ke-egrapse-istoria-o-olimpiakos/