ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να κοιτάζουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

1380833_560203724050117_987004003_n

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο τολμών νικά! Ο ενεργός Άρης σε καλεί να παραμείνεις σε ετοιμότητα, αφού αναμένεται να υπάρξουν ποικίλες προκλήσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ίσως βέβαια να υπάρξουν εντάσεις και διχογνωμίες, κάτι όμως που είναι απόλυτα φυσιολογικό στα πλαίσια μιας δυναμικής διεκδίκησης.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σταθερότητα και την διάρκεια, αντίθετα εξυπηρετούν περισσότερο τις μάλλον εφήμερες καταστάσεις. Ωστόσο, αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάποιες αρκετά «δυνατές» στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν καταστάσεις που σε ευχαριστούν αλλά και καλύπτουν κάποιες από τις ανάγκες σου. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι ή μάθεις κάτι που θα σε χαροποιήσει. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να ταράξει τα «νερά» μιας συνεργασίας ή να σε εμπλέξει σε εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση και την βλέπεις να δοκιμάζεται από εντάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς για ένα μικρό διάστημα από τον άνθρωπό σου κι όταν με το καλό ηρεμήσουν τα πράγματα, ξαναβλέπετε το θέμα από κοινού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει κάποιες οικονομικές ευκολίες κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ. Ωστόσο, η ελευθερία κινήσεων που σου παρέχει το σύμπαν δεν θα έπρεπε να σε οδηγήσει σε σπατάλες, φρόντισε λοιπόν να κάνεις μια σωστή διαχείριση του πλεονεκτήματός σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να διεκδικήσεις περισσότερα στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια «ανεξήγητη» νευρικότητα μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σου ή να συμβάλλει στην δημιουργία παρεξηγήσεων. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, να θυμάσαι ότι δεν θα κρατήσει για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα τονώνει την δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να καταστρώσεις και να υλοποιήσεις σχέδια που ναι μεν είναι «φρέσκα» αλλά ουσιαστικά επαναφέρουν στο προσκήνιο ενδιαφέροντα και δράσεις του παρελθόντος.
Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί τις συνεργασίες και γενικότερα θα σε βοηθήσει να βρεις τις «άκρες» που ζητάς, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως συναντήσεις ένα πρόσωπο που διαθέτει πολλές από τις προδιαγραφές που ζητάς και τα καλά νέα είναι ότι η σχέση σας μπορεί όντως να προχωρήσει, εκπληρώνοντας το σύνολο των αναγκών και των επιθυμιών σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εξυπηρετεί τις οικονομικές αλλά και τις επαγγελματικές σου βλέψεις αλλά για να «δουλέψει» η τύχη σου θα πρέπει να αποδεχθείς τις βοήθειες και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, παραμερίζοντας τον εγωισμό και την τάση σου να περιφρονείς οτιδήποτε σου φαίνεται «παρακατιανό». Μερικές φορές η «λεωφόρος» των επιτυχιών ανοίγει από μια μικρή… πορτούλα!

Ερωτικά
Όταν το παρόν δείχνει αδιέξοδο, δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στο παρελθόν σου, αναβιώνοντας μια σχέση που ναι μεν έχει κλείσει τον πρώτο κύκλο της αλλά σίγουρα έχει και… δεύτερο! Φρόντισε μόνον να είσαι «καθαρός/η» από άλλες «υποχρεώσεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια σειρά από έκτακτες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, δίνοντας σου ωστόσο την αφορμή για να «κλείσεις» άμεσα κάποιες υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν. Από την άλλη πλευρά, ίσως να διαταραχθεί η σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που θέλει να κάνει του… κεφαλιού του αλλά ακόμη κι αν τα πράγματα «ξεφύγουν», η ρήξη θα είναι παροδική.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε εντυπωσιάσει αλλά ίσως τελικά να μην συγκεντρώνει τις απαιτούμενες προδιαγραφές, γι’ αυτό καλό είναι να περιορίσεις κάπως τις προσδοκίες σου. Αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να… περάσεις καλά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σε καλεί να στραφείς προς τους οικείους σου, αφού εκεί θα βρεις κάποιες έτοιμες λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα στον οικονομικό τομέα, αν όμως προβείς σε κάποιες αγορές, ας αποφύγεις τα εύθραυστα είδη.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα επιδιώκεις την επισημοποίησή της, η Αφροδίτη μπορεί να σου κάνει το χατίρι και όλα να εξελιχθούν με σχεδόν ιδανικό τρόπο. Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να εμπλουτίσεις τον κύκλο των υποψηφίων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθεί να έχει «το πάνω χέρι» στις εξελίξεις κι επειδή ο πλανήτης είναι συνυφασμένος με την δράση και την διεκδίκηση καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, είτε για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, είτε για να αποκρούσεις με επιτυχία κάποιες απαιτήσεις των άλλων που σε θίγουν. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη θα διανθίσει την καθημερινότητά σου με αρκετές ευχάριστες στιγμές.

Ερωτικά
Σήμερα έχεις επικοινωνιακό χάρισμα κι αν το αξιοποιήσεις, μπορείς σίγουρα να καρπωθείς τα καλά μιας γνωριμίας που πέρα από την πρόσκαιρη ικανοποίηση που θα σου προσφέρει, φαίνεται πως μπορεί να σε καλύψει και μελλοντικά σε πολλά από αυτά που ζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να αναμοχλεύει το παρασκήνιο, αυτήν την φορά όμως φαίνεται πως οι μυστικές διαβουλεύσεις σε εξυπηρετούν κι ίσως μπορέσεις να πετύχεις κάτι σημαντικό με «αθόρυβο» τρόπο. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία αναμένεται να σου δώσει πολύτιμες βοήθειες είτε στα επαγγελματικά σου, είτε σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα που θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα του αναμενομένου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, οι προτεραιότητές σου είναι διαφορετικές κι ίσως να μην πάρεις πολύ «ζεστά» την επανάκαμψη ενός προσώπου από το παρελθόν, που σου ζητά να επαναλάβετε ή να ολοκληρώσετε κάτι που είχατε αφήσει στην μέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου προσφέρει κάποιες ευκαιρίες και ευκολίες για να βελτιώσεις την θέση σου και τις συνθήκες της ζωής σου γενικότερα, ενδέχεται όμως να μην τις «δεις» καν, θεωρώντας ότι δεν κινούνται στα πλαίσια των κανόνων ή των ηθικών αξιών σου. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, οπότε το πιθανότερο είναι να διαλέξεις τον δύσκολο δρόμο!

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να έχεις μια σχέση που να σε καλύπτει κοινωνικά και να «εγκρίνεται» από τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Όταν όμως μείνεις «τετ α τετ» με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε θα φανούν όλες οι αδυναμίες και οι ανεπάρκειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σου ζητά να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο στα επαγγελματικά σου, δουλεύοντας σε εντατικούς ρυθμούς, αφού διαφορετικά το πρόγραμμα δεν… βγαίνει, ωστόσο τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικά. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις σου, κάνοντας κάποιες αγορές που επιθυμείς.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να ενδώσεις σε έναν «πειρασμό», υποσχόμενη τα πάντα, τελικά όμως, αν ενδιαφέρεσαι για μια «μεστή» ή πιο ποιοτική σχέση, οι συγκινήσεις που θα αποκομίσεις δεν θα είναι αντάξιες των προσδοκιών σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναζητώντας πρόσωπα, ενδιαφέροντα και αξίες που διατηρούν αναλλοίωτη την λάμψη τους. Πρόσεξε όμως μήπως «ανασύρεις» και κάποιες κακές συνήθειες ή εξαρτήσεις, που νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει προ πολλού. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Το παρόν και το παρελθόν εναλλάσσονται, με αποτέλεσμα να έχεις στην διάθεσή σου περισσότερες επιλογές, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπλέξεις τα πράγματα και βρεθείς στην ανάγκη να δίνεις εξηγήσεις ή να προσπαθείς να κρύψεις αυτά που δεν κρύβονται!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/84422-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-9-2#ixzz3zfN1Qx8i