Τόμιτς: “Ψηλά το κεφάλι”

Στην μαχητικότητα των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, παρά τα μύρια αγωνιστικά προβλήματα, στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς.

d99fa_1170813

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου λίγη ώρα μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης του «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» εστίασε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να… κλαίει τη μοίρα του και ότι το πρέπον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι να κοιτάξει μπροστά:

«Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ελέγξαμε το παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά Είχαμε στο τέλος την ευκαιρία με τις βολές και το τρίποντο του Λαφαγιέτ να κερδίσουμε Έτσι είναι το μπάσκετ.  Τα κεφάλια ψηλά και προχωράμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίλαν Τόμιτς για να προσθέσει ερωτώμενος για τα λάθη που έγιναν σε καίριες στιγμές:

«Στο 63-66 έγιναν 1-2 λάθος επιλογές, αλλά στις τρεις προηγούμενες οι Σλούκας και Λαφαγιέτ έβαλαν πολύ κρίσιμα καλάθια.

Κρατάμε ότι λόγω των πολλών απουσιών παλέψαμε μέχρι το τέλος σε μία πολύ δύσκολη έδρα, παίξαμε ομαδικά και αμυντικά και επιθετικά».

Στη συνέχεια, ότνα ρωτήθηκε για τα σενάρια πλεονεκτήματος και …τρίτης θέσης, ο Τόμιτς τόνισε:

«Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με το καλό να επιστρέψουν οι τραυματίες. Με μεγαλύτερη σιγουριά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε από αύριο για Πέτγουει, Σπανούλη.

Όταν θα γυρίσουμε θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0