ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2015

Τα διαμάντια δεν είναι παρά κομμάτια κάρβουνο που επέμεναν στη δουλειά τους

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015.

.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα αρχίσεις τις διαπραγματεύσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις από τους γύρω σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ ανοικτή και με μεγάλη όρεξη για να είσαι μαζί με κόσμο γιατί θα αναζητήσεις την αρμονία και όχι τις εντάσεις.
Ερωτικά: Ίσως να είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά με ένα Ζυγό γιατί και εσύ έχεις κατεβάσει τους τόνους και είναι ό, τι καλύτερο για να διαπραγματευτείτε το κοινό σας μέλλον, αρκεί να έχετε αλλάξει και οι δυο και να έχουν επιλυθεί τα προβλήματα του παρελθόντος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια και αυτό είναι ό, τι πιο έξυπνο μπορείς να κάνεις στην δεδομένη στιγμή γιατί χρειάζεσαι μια ασπίδα η οποία θα σε προστατέψει και θα σε βάλει να σκεφτείς με έξυπνο τρόπο το συμφέρον σου αλλά μέσα από μια συνεργασία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναζητάς από κάπου να πιαστείς και κυρίως να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να εναρμονίσεις πράγματα που δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις την ισορροπία τους. Αν σε απασχολεί το να χάσεις κιλά και να είσαι όσο μπορείς πιο κομψός/η, πρέπει να κόψεις συνήθειες που είναι πολύ σταθερές στην ζωή σου.
Ερωτικά: Η ευθύνη για τον Ζυγό θα είναι αρκετά μεγάλη και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις άμεσα το θέμα γιατί δεν θέλεις να υπάρχουν μπερδέματα, κυρίως αν είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να κάνεις κάποια πράγματα από μόνος/η, τόσο θα συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι και κάποιους συνεργάτες πολύ διπλωμάτες για να σε στηρίξουν εκεί που υστερείς, κυρίως στην επικοινωνία και στα διαφορετικές γνώμες γιατί ξέρεις ένα δρόμο και δεν θέλεις με τίποτε να ξεφεύγεις από αυτόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όσο αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία, τόσο θα την βρίσκεις και θα ξεκαθαρίζεις μέσα σου αυτό που θέλεις ακριβώς να κάνεις. Όλο αυτό σου κάνει καλό γιατί μπορείς να τα βρεις εύκολα με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις εκείνη την παιχνιδιάρικη έκφραση που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις και είσαι συνέχεια σαν την πεταλούδα που πετάει ελεύθερη και όμορφη. Το καλό είναι ότι δεν βαραίνεις κανέναν και αυτό είναι που σου δίνει αυτή την ευλυγισία και την άνεση να κινείσαι σε πολλά επίπεδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πετύχεις κάτι γρήγορα και εύκολα και σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να έχεις μια υπόσχεση για δουλειά που θα είναι για σένα σαν ένα μικρό δώρο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι να καταλάβεις ότι όλα στην ζωή μπορεί να είναι πιο ανάλαφρα και περισσότερο αρμονικά, χωρίς να υπάρχει το πάθος και η συναισθηματική ένταση. Μπορεί να μην είναι εύκολο για σένα, αλλά αν δεν ξεσηκώνεσαι, σίγουρα θα είσαι λιγότερο τοξικός. Το να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και γενικά να βελτιωθείς, θα σου δώσει ενέργεια αλλά και μεγάλη ηρεμία.
Ερωτικά: Η παρόρμηση για τον Ζυγό θα σου δείξει τον δρόμο της ισορροπίας γιατί, για να τον κερδίσεις, θα χρειαστεί από την πλευρά σου να είσαι όσο μπορείς επικοινωνιακός/η και ανοικτός/η. Εδώ τα μούτρα δεν χωράνε, οπότε αναγκαστικά αλλάζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να κάνεις κάτι από μόνος/η σου τόσο βγαίνουν συνέχεια μπροστά σου άτομα που θέλουν να είναι μαζί σου και να κάνετε πράγματα από κοινού.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η ενέργειά σου σήμερα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις γιατί δεν θα περιορίσεις τις βαριές σκέψεις. Η καλή διαχείριση των προβλημάτων σου, θα σου δώσει μια έξτρα ηρεμία και σιγουριά.
Ερωτικά: Έχεις εκείνη την εξυπνάδα που σε κάνει να στέκεσαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν βρίσκεσαι έξω με κόσμο θα είσαι πολύ διαφορετικός/η από άλλες φορές. Η σχέση με Κριό θα βελτιωθεί αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή από τις παρορμητικές κινήσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Σέβεσαι τον χώρο και τον χρόνο των άλλων ατόμων για αυτό δεν θέλεις να πιέσεις ή να ξεπεράσεις τα όρια και αυτό είναι που σε βοηθάει να έχεις τον σεβασμό τους. Αν περιμένεις το ΟΚ για μια δουλειά, θα έρθει σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου είναι εύκολο να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για αυτό παραπαίεις και ζητάς συνέχεια την γνώμη των άλλων ατόμων. Αν είσαι πάντως τόσο διστακτικός/η δεν θα σου είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις που είναι αναγκαίες αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που έχει να κάνει με το παρελθόν τώρα βρίσκεται έξω από το κατώφλι σου και αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς. Για αυτό παίρνεις αποστάσεις ή φαίνεσαι πολύ διστακτικός/η στο να αποφασίσεις να είσαι μαζί με τον Κριό ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακολουθείς τον δρόμο της παρόρμησης και, αντί να κάθεσαι να το ψειρίζεις, παίρνεις γρήγορα αποφάσεις. Ο δισταγμός όμως έρχεται από το αν πρέπει να συνεργαστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπερνάς κάποια προβλήματα με ένα πολύ δυναμικό τρόπο γιατί καταφέρνεις μέσα από δικές σου προσλαμβάνουσες να δεις πως είναι η τρέχουσα πραγματικότητα. Το ότι θέλεις να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες και να φανείς, θα σε κάνει πολύ αποφασιστικό/η , παρόλο που πριν είχες πάρα πολλούς δισταγμούς.
Ερωτικά: Ίσως να μην θέλεις να μιλήσεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, αφού προτιμάς να βλέπεις την δική σου πραγματικότητα και τις δικές σου επιθυμίες, γιατί συνήθως αυτά τα παραβλέπεις επειδή δεν θέλεις να τα χαλάσεις με το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα πρέπει το «ναι» που θα πεις αλλά και το «όχι» να έχει βαρύτητα. Αν χρειαστεί, να κτυπήσεις και το χέρι στο τραπέζι για να πεις τη γνώμη σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να εκθέτεις τις σκέψεις σου και μάλλον θα τις κρατήσεις πολύ μυστικές, παρόλο που δεν είναι σχεδόν καθόλου αρνητικές. Ίσως να αμφιταλαντεύεσαι, αν πρέπει να πας ένα ταξίδι με κάποια συγκεκριμένα άτομα.
Ερωτικά: Ήρεμες συζητήσεις απομακρύνουν τον κίνδυνο της έντασης. Ίσως να κρύβεις τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις να διαπληκτιστείς και να δημιουργηθεί μια άσχημη ατμόσφαιρα. Θα ψάξεις πάντως με μεγάλη μυστικότητα για να ανακαλύψεις πληροφορίες για τον Κριό. Φρόντισε να μην το μάθει και εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές γνώμες και κάπου αμφιταλαντεύεσαι για το πόσο είσαι σε ετοιμότητα να πράξεις. Ίσως να μην μπορείς να καταλήξεις με τι πρέπει να ασχοληθείς στην προκειμένη φάση. Πιθανόν να σου εμφανιστεί ξαφνικά μια καινούργια αποκάλυψη που δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς, όπως ότι ενδέχεται να έχεις κάνει λάθος σε μια επιλογή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις, χωρίς καν να το καταλάβεις, να βοηθήσεις φίλους και γνωστούς και βγαίνεις από τον εαυτό σου και μοιράζεσαι ,οπότε νιώθεις μια ελαφρότητα η οποία σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Έχεις σχηματίσει μέσα σου μια νέα πραγματικότητα η οποία σε κάνει σίγουρα περισσότερο σοβαρό/η αλλά και ανεκτικό/η στα ελαττώματα και στα θέματα σύγκρουσης που μπορεί να έχεις με το άλλο πρόσωπο. Η συντροφικότητα για σένα είναι σχεδόν όμοια με την φιλία για αυτό με τον Κριό ή τον Ζυγό έχετε μια τέτοια επαφή, ενώ αντίθετα με τον Ταύρο δυσκολεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις ότι θέλεις αλλά και μπορείς να καταλάβεις, έστω και σε κάποια επιμέρους θέματα, κάτω από ποιες συνθήκες τα άλλα άτομα επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Χρειάζεται να σταματήσεις τις εντάσεις και τις φιλονικίες. Καλύτερα να το ρίξεις σε θέματα ομορφιάς, μαλλιών και οτιδήποτε μπορεί να κάνεις για να ευχαριστηθείς και να ξεκουράσεις σώμα και ψυχή.
Ερωτικά: Όσο και να ανταγωνίζεσαι με τον Ζυγό, τελικά βρίσκεις μια φόρμουλα μαζί του και αυτό είναι που σε βοηθάει να επικεντρωθείς στο τομέα της επικοινωνίας που μεταξύ σας δεν είναι και πολύ εύκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα είσαι αναποφάσιστος/η, γιατί θα έχεις το βάρος μιας μεγάλης ευθύνης απέναντι στους άλλους, οπότε θα κάνεις αγώνες για να κρατήσεις ισορροπίες σε πολλά μέτωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου ασφάλεια μερικές φορές εξαρτάται από το πόσο θα έχεις μέσα σου εσωτερική αρμονία η οποία δεν εξαγοράζεται με τίποτα αλλά έρχεται από κάποιες προσωπικές κατευθύνσεις οι οποίες αυτή την στιγμή είναι πολύ ισχυρές.
Ερωτικά: Μπορεί να ακολουθήσεις ένα άτομο που θέλει να είσαι μαζί του στο εξωτερικό. Όχι ότι θα μείνεις για πάντα εκεί αλλά τουλάχιστον δεν θα είσαι ενάντια σε μια ιδέα που μπορεί στην πορεία να σου είναι ωφέλιμη. Το μοίρασμα ιδεών και κυρίως μια κοινής ηθικής κατεύθυνσης θα σε βοηθήσει να νιώσεις ότι είσαι πολύ κοντά του. Από την άλλη αν είσαι μόνος/η, τότε ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θέλεις οπότε σου κάνει καλό που μένεις με τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπαράγεις κάποιες ιδέες που μπορεί να μην είναι δικές σου αλλά κάπου σε εκφράζουν γιατί προσπαθείς να ασχοληθείς με θέματα πρωτότυπα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αμφιταλαντεύεσαι και από εκεί που ήταν όλα χαλαρά, ξαφνικά με ένα τρόπο που είναι έξω από τα δικά σου δεδομένα και τα πρέπει, χρειάζεται να συμβιβάσεις είτε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, είτε σχέδια που και για σένα δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς.
Ερωτικά: Κριός, Παρθένος και Ζυγός σε αφυπνίζουν με κάποιο τρόπο κι επειδή υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται μπορεί να αναζητήσεις και τη γνώμη ενός ειδικού γιατί δεν θέλεις να χαλάσει η σχέση. Πρέπει να δεις βέβαια και τα δικά σου λάθη και ίσως τώρα να είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να τα αναγνωρίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να φερθείς με αυστηρότητα γιατί ντρέπεσαι και δεν θέλεις να τα χαλάσεις με κανένα, οπότε θα θυσιαστείς, επειδή θα υποκύψεις σε μια συνεργασία που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα έχει τις δυσκολίες της.

large

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74678-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-28-5#ixzz3bMhsU7Q1