ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ

Για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, όνειρα και χιούμορ.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 03 Μαρτίου 2015.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες με ένα τρόπο πολύ δυναμικό και συγχρόνως πολύ δημιουργικό. Είναι μια ημέρα για σένα πολύ θετική που πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς περισσότερο.
Ερωτικά: Η λάμψη σου βοηθά στο να δεχτείς ακόμα και μια απόρριψη και να μην σε νοιάξει τόσο όσο άλλες φορές. Η ιδιαιτερότητα είναι αυτή που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις αυτή την φορά και να σου φερθούν με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια διαφορετική ικανότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες και συγχρόνως να δημιουργήσεις και κάτι καινούργιο. Για αυτό σήμερα θα ωφεληθείς περισσότερο από άλλες φορές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Περιμένεις κάτι και αυτό σου δημιουργεί μια επιπλέον αγωνία και άγχος για το αν τελικά θα σου πουν το «ναι» γιατί αν δεν γίνει πιθανόν να το πάρεις πολύ βαριά και σαν απόρριψη. Όμως θα υπάρχει από μέσα σου μια δύναμη η οποία θα σου πει «προχώρα».
Ερωτικά: Έχεις εγωισμό που σε παρασύρει και πιθανόν να μην μπορείς να υπολογίσεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται το άλλο πρόσωπο ή με τον δικό σου τρόπο να δίνεις τελεσίγραφο. Γίνε περισσότερο ευέλικτος/η για να μπορείς να αντέξεις ακόμα και το «όχι» του.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια άλλη υποδοχή από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή μια ομάδα και αν δεν την έχεις ίσως να σε ενοχλήσει αρκετά γιατί ήδη έχεις δουλέψει πάρα πολύ προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σταθεροποιείται μια κατάσταση η οποία σε βοηθάει να προχωρήσεις μια υπόθεση την οποία την έχεις ανάγκη. Η δράση σου σε θέματα επικοινωνίας ή αυτοέκφρασης θα είναι πολύ δυναμική και θα δεχτείς θετικά μηνύματα για την συμπεριφορά ή την προσωπική σου δουλειά.
Ερωτικά: Θα μιλήσεις και θα κάνεις μια σωστή κίνηση ώστε να κερδίσεις το θαυμασμό και την εμπιστοσύνη από ένα άτομο που μάλλον θα ανταποκριθεί θετικά. Παρόλο που με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ γίνεται ένα παιχνίδι τελικά εσύ μπορεί να μην έχεις αποφασίσει τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν οι συζητήσεις που θα κάνεις να είναι τόσο πολύ θετικές ώστε θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα συμβόλαιο το οποίο εδώ και καιρό προσπαθούσες. Αν περιμένεις χρήματα, θα δεις να έρχονται πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να είσαι το επίκεντρο και για αυτό θα κάνεις κινήσεις ώστε τα άλλα άτομα να σε αποδεχτούν. Το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, ίσως και μέσα από υπερβολές ή μια προσωποκεντρική συμπεριφορά που όμως θα σε κάνει να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά.
Ερωτικά: Θα επικεντρωθείς στο τι θέλεις και τι τελικά παίρνεις από το άλλο πρόσωπο και θα έχεις απαιτήσεις που μπορεί να το βγάλουν από τα ρούχα του αλλά αν έχεις μπόλικο εγωισμό πιθανόν να μην δείξεις την ενόχλησή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αγοράσεις πολλά πράγματα για σένα και ίσως και ακριβά γιατί θέλεις να ξεσπάσεις και να βγεις έξω από την μονοτονία. Πρόσεξε τα έξοδά σου. Από την άλλη περιμένεις κάτι πολύ δυνατό και θα ικανοποιηθείς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και θα ξεπεράσεις κάποιες αμφιβολίες και ανασφάλειες οι οποίες σε κρατάνε συχνά πίσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι εσύ θα λάμψεις δια της παρουσίας σου και του μαγνητισμού που έχεις.
Ερωτικά: Θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η αλλά συγχρόνως πολύ δυναμικός/η και θα δράσεις χωρίς να φοβηθείς. Και «όχι» να ακούσεις δεν θα σε νοιάξει τόσο πολύ γιατί έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιτυχία θα σου κτυπήσει την πόρτα και αυτό θα σε καθορίσει γιατί θα καταφέρεις κάτι που προσπαθείς καιρό και μάλιστα θα έρθει με μεγάλη ευκολία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα εξασφαλίσεις την επιτυχία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που έχεις και θα επιδοθείς σε μια πιο προσωπική επαφή με συγκεκριμένους φίλους η οποία θα σε ικανοποιήσει. Θα αναλάβεις κάποιες προσωπικές πρωτοβουλίες σε θέματα βοήθειας και κάλυψης αναγκών άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Μπορεί να μην δείχνεις πόσο σε καίει η σχέση σου με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο και θα απομονωθείς. Θα κινηθείς σαν να είσαι στο δικό σου βασίλειο για να μην κάνεις κάτι που κατά την γνώμη σου θα σε μειώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να φανείς όχι με τρόπο επιδεικτικό ή πολύ φανταχτερό, αλλά με κινήσεις καλοσύνης απέναντι σε άτομα που συνεργάζεσαι δίνοντας ένα χέρι βοηθείας για να σε τιμούν και να σε σέβονται.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα βρεθείς με πολλούς φίλους σου, θα περάσεις καλά και θα ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και έννοιες που έχεις γιατί θα υπάρχει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που θα συντονιστείς μαζί του. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα βρεις μια απασχόληση που θα σε εκφράζει απόλυτα.
Ερωτικά: Είσαι ανοιχτός/η σε όλες τις προτάσεις και μπορεί να βγεις με φίλους που θα σου γνωρίσουν ένα άτομο που ίσως σου κάνει το κλικ. Κατά τα άλλα θα εισπράξεις ένα πολύ ερωτικό και έντονο συναίσθημα από ένα Δίδυμο, Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις τα πάντα για να πιάσεις τον στόχο σου και αυτό είναι που θα σου φέρει χρήματα αλλά και να προχωρήσεις παρακάτω. Να προσέξεις μόνο να μην μείνεις στα λόγια αλλά να κάνεις πράξεις που θα σε ωφελήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάνεις σκέψεις και σχέδια που μπορεί να σε ξεπερνούν αλλά για σένα είναι σημαντικό να μπορείς να βλέπεις δημιουργικά γιατί μόνο τότε ξεκολλάς από τα διάφορα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και σε πηγαίνουν πίσω.
Ερωτικά: Έχεις έντονη ανάγκη να σου κάνουν μια φλογερή εξομολόγηση ή εσύ να δείξεις τα συναισθήματα σου με ένα πολύ υπερβολικό τρόπο που θα το κάνεις αλλά θα σε ωφελήσει. Αρκεί να μην υπάρχει το εγώ που μερικές φορές είναι τόσο πολύ δυνατό που δεν είσαι ο εαυτός σου. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο παίζονται διάφορα παιχνίδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς γιατί πιθανόν να μην παίρνεις από τους ανθρώπους που είστε μαζί τα εύσημα που έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι τελικά σε υπολογίζουν. Αν κινείσαι μόνος/η σου πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές για να πάρεις την αναγνώριση που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό είναι που χρειάζεσαι για να ανοιχτείς σε νέες περιπέτειες και δημιουργικές ασχολίες γύρω από τον εαυτό σου. Η διάθεση σου να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια, κυρίως με θέματα εξωτερικού, θα είναι μεγάλη.
Ερωτικά: Διοχετεύεις την προσωπική σου δύναμη ώστε να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα τα οποία σε κρατάνε μακριά από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα πετύχεις πάντως να ξαναδείς ένα που πιθανόν να είχατε χαθεί λόγω της μεγάλης σου επιμονής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα γίνει κάτι καλό σήμερα που θα σε ευχαριστήσει γιατί θα μετριάσεις κάπως τις πιθανότητες της αποτυχίας. Αν περιμένεις μια απάντηση για κάτι που θέλεις να κάνεις, πιθανόν να είναι θετική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς με κάποιο τρόπο να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς ώστε να φανείς και να γίνεις όσο μπορείς πιο δημιουργικός/η για σένα και όχι για τους άλλους.
Ερωτικά: Η κόντρα με ένα Λιοντάρι πιθανόν να εξαλειφτεί και τελικά να βρεθείτε μαζί για να μιλήσετε δήθεν για δουλειά, αλλά η ουσία και η αλήθεια θα είναι αλλού.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο επιμένεις χωρίς να φοβάσαι ή ντρέπεσαι για αυτό που είσαι και προσφέρεις, τόσο θα δυναμώνει μέσα σου το αίσθημα της εμπιστοσύνης ότι θα τα καταφέρεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Χωρίς να το καταλάβεις θα ασχοληθείς περισσότερο με κόσμο και κολλητούς φίλους που για σένα όμως είναι σημαντικοί. Μην θεωρήσεις υπερβολή καμία σου κίνηση γιατί θα είναι ένα μέρος της έκφρασής σου.
Ερωτικά: Αναζητάς με μεγάλο πάθος την ζεστασιά και την εκδήλωση φλογερών συναισθημάτων από την πλευρά ενός προσώπου, αλλά αν ξεκινήσεις να τα δώσεις εσύ τότε θα πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Ένας Τοξότης ή ένα Λιοντάρι θα είναι ο εκφραστής όλων των συναισθημάτων σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πιαστείς από κάποιες ξαφνικές συνεργασίες οι οποίες όμως θα σου κάνουν πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα γιατί θα έχουν όλα αυτά που θέλεις εσύ, για αυτό να τις προχωρήσεις.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις ευθύνες που πιθανόν να σου φαίνονται υπερβολικές αλλά θα πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που υπάρχουν γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα σου.
Ερωτικά: Κρατάς ένα εγωισμό γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά σου και τώρα που πιθανόν να χρειάζεται να αποδείξεις πράγματα τα οποία σε έχουν ενοχλήσει ίσως να μην το κάνεις. Για αυτό με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο που θέλουν ειδικό χειρισμό θα πρέπει να κινηθείς διαφορετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια έντονη καθημερινότητα στην οποία πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις πολλά και αυτό ίσως να σε ενοχλεί. Όταν πρέπει να αποδείξεις με κάποιο τρόπο στους γύρω σου ότι «δεν είσαι ελέφαντας» σου φαίνεται αρκετά δύσκολο.

large
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/70908-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-3-3#ixzz3TJdhLpva