ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η αγάπη ποτέ δεν σκοτώνει αλλά δημιουργεί γιατί ο έρωτας σε κάνει να ξεχνάς όλες τις αρρώστιες της ζωής.

large-105

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2015.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να βρεις ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ δυνατός/η, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η, καθώς η ενέργεια που νιώθεις, αν δεν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα δημιουργήσει εντάσεις κυρίως στις σχέσεις με τους φίλους σου.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τον τρόπο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις ένα θέμα συζήτησης με την οικογένειά σου, γιατί η μία κουβέντα μπορεί να φέρει κι άλλες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα φέρει ένταση εντός οικίας, καθώς ακόμα και από μια μικρή αφορμή, μπορεί να θυμηθείς οτιδήποτε είχαν κάνει οι δικοί σου και σε είχε πληγώσει. Η ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής και να μη βιαστείς να δράσεις, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Δίδυμοι

Για εσένα οι δημόσιες σχέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα σου, αλλά σήμερα θα σε δυσκολέψουν λίγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και θα εντείνει την ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους του συγγενικού, αλλά και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη το απόγευμα, θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και τους άλλους και θα πρέπει να προσέξεις με ποιον τρόπο θα τη διαχειριστείς. Προσπάθησε να μην τσακωθείς, γιατί κάποιες σχέσεις θα υποστούν ρήγμα και θα είναι δύσκολο να επανέλθουν.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, θα εντείνει το άγχος και την ανησυχία σου για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες σήμερα, όσο συμφέρουσες και να σου φαίνονται.

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει αναστάτωση στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες. Η τάση που θα έχεις να παίρνεις αποφάσεις μόνος/η σου και να μη λογαριάζεις κανένα, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, θα εντείνει τη δυσφορία του/της συντρόφου σου, αλλά και των συνεργατών σου. Άκουσε τη γνώμη των άλλων και μη φέρεσαι αλαζονικά, γιατί θα θέσεις σε κίνδυνο σημαντικές για εσένα σχέσεις.

Παρθένος

Η διάθεσή σου θα είναι περίεργη σήμερα και πιθανό να νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετά αποθέματα ενέργειας, ώστε να ασχοληθείς ακόμα και με τις απλές καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και φέρνει στο μυαλό σου σκέψεις που θα σου προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις και αγγαρείες, που θα σε κουράσουν και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις αλλά και τις σκέψεις σου και ασχολήσου μόνο με αυτές που είναι απαραίτητο, για να μη ζορίσεις τον οργανισμό σου.

Ζυγός

Οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί σήμερα, θέλεις να το συζητήσεις με τους φίλους σου και να πάρεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα τονίσει τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, θα φέρει μια αναστάτωση στην περίπτωση που οι φίλοι σου δεν συμφωνήσουν με τις απόψεις και τις ενέργειες σου. Καλό θα ήταν να φροντίσεις ώστε η διαφωνία σας να μη γίνει αφορμή για κακίες και σκέψου μήπως πρέπει όντως να επανεξετάσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Σκορπιός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με άγχος για τις επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς αυτό που έχει σημασία για εσένα είναι η καταξίωση σου μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και, μολονότι είναι Σάββατο, θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να φερθείς αλαζονικά. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν σοβαρά επαγγελματικά θέματα, εκτός αν τις έχεις σκεφτεί και τις έχεις σχεδιάσει πολύ προσεκτικά.

Τοξότης

Ένα ταξιδάκι, είτε κοντινό είτε μακρινό, είναι αυτό που σου λείπει σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και υπό άλλες συνθήκες θα είχες ήδη ετοιμάσει βαλίτσες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα, δε θα σου αφήσει πολλά περιθώρια για εξορμήσεις, αφού από τη μια το έχεις ανάγκη, αλλά από την άλλη βαριέσαι ακόμα και να ετοιμάσεις τα πράγματά σου. Προτίμησε να κάτσεις σπίτι και να ξεκουραστείς, ταξιδεύοντας με το μυαλό σου όπου θέλεις και πρόσεξε τις μετακινήσεις σου, καθώς θα έχεις την τάση να τρέχεις λίγο παραπάνω…

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα επηρεάσει τη διάθεσή σου, καθώς σήμερα θα είσαι κτητικός/η όχι μόνο με τους ανθρώπους που αισθάνεσαι δίπλα σου, αλλά και με τα υλικά αγαθά. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή να κάνεις ενέργειες, που θα σου αποφέρουν απώλειες και όχι κέρδη. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεταίρους σου για αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, για αυτό να θυμάσαι ότι με συζήτηση και καλή διάθεση μπορούν να λυθούν όλα.

Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι σήμερα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου δεν έχουν και τις φιλικότερες των διαθέσεων σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και φέρνει μια γενικότερη αναστάτωση σε κάθε είδους σχέση σου. Η αντίθεσή της με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα δημιουργήσει νεύρα, εντάσεις και γενικότερα ένα ετοιμοπόλεμο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους «άλλους». Προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, ακόμα και αν αισθάνεσαι πως έχεις δίκιο, και άφησε να το βρεις μια άλλη πιο ευνοϊκή ημέρα.

Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές είναι πάρα πολλές και δε θα σου αφήνουν περιθώρια να τις αποφύγεις, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα τεστάρει τις αντοχές σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Υδροχόο νωρίς το απόγευμα θα επιβραδύνει τους ρυθμούς σου, καθώς η ενέργειά σου θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει. Εφοδιάσου με βιταμίνες και προσπάθησε να τελειώσεις τις σημαντικότερες των υποχρεώσεών σου χωρίς να ζοριστείς. Μην επιμείνεις να τα τελειώσεις όλα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0