ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν… μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες! Ευκολίες βέβαια θα υπάρξουν αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να τεμπελιάσεις, χάνοντας τελικά σημαντικές ευκαιρίες. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εγείρει ανταγωνισμούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει προσωρινά την ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών σου, τελικά όμως ο ισολογισμός σου θα ισοσκελιστεί.

Ερωτικά
Η διάθεση σου γίνεται ακόμη πιο «παιχνιδιάρικη» και το καλό είναι ότι συναντάς πρόσωπα που βλέπουν με χαμόγελο ή συμπάθεια ακόμη και τις ανάλαφρες πλευρές σου, χωρίς να «ξινίζουν» ή να εξαντλούν την αυστηρότητα τους. Ωστόσο… κάτι θα πρέπει να δώσεις κι εσύ!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να βρεθείς προς στιγμή σε δίλημμα ή… απορία σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, αφού τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν σύντομα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από την κρυφή εύνοια ενός ατόμου που σε… καλοβλέπει! Επιπλέον, κάθε απόπειρα να αλλάξεις την εμφάνισή σου προς το καλύτερο θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική.

Ερωτικά
Φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Επιπλέον καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις στις οποίες… πρωταγωνιστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να οργανωθείς στην δουλειά σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις καθημερινές εργασίες σου, ώστε να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από άσκοπα «πήγαινε-έλα». Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς, «άκου» το σώμα σου, πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα σημάδια μιας… γενικής κατάρρευσης!
Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο ή «πικάντικο» για έναν φίλο ή μια φίλη. Ακόμη αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα μπορεί να… εντυπωσιαστείς από την ένθερμη συμπαράσταση ενός προσώπου!

Ερωτικά
Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο θα δημιουργηθεί μια καλή αλλά «απροσδιόριστη» σχέση, τόσο φιλική, όσο και ερωτική. Αλλά αν από την πλευρά σου μια τέτοια κατάσταση δείχνει… φυσιολογική, ίσως κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον χρειαστεί να «εξηγηθείς».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό, τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα δεν αργήσεις να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιόαναδεικνύει τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου αλλά και την διάθεση σου να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις, δίνοντας μια πιο ζωηρή νότα στην καθημερινότητά σου. Κάποιες στιγμές ωστόσο μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» μπορεί να έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο λοιπόν για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στην συνέχεια.

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου αναθέσει έκτακτα οικογενειακά καθήκοντα ή να σε αναστατώσει προσωρινά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων που θα σε «βγάλουν» από την ησυχία σου. Παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα» όμως, τελικά όλα θα επανέλθουν στην θέση τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να επισκεφθείς έναν χώρο, που σου θυμίζει παλιές καλές στιγμές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «κυκλοφορήσεις» ή να ταξιδέψεις, αποκομίζοντας θετικά σχόλια και πολλές ευχάριστες στιγμές.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» αλλά και τόσο… διαφορετικές μεταξύ τους, που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα. Από την άλλη πλευρά η… επιστημονική σου περιέργεια για τα τεκταινόμενα, μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες ή γνώσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό στηρίζει τα οικονομικά σου με συνέπεια να προβείς σε επιπλέον αγορές, ίσως μάλιστα λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο από ένα πρόσωπο που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα για να σου δείξει την εύνοιά του.

Ερωτικά
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από όλα εκείνα που θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου, αυτό το «διάλειμμα» όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Και τελικά, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι «δυνατό» από σεξουαλικής απόψεως!

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου επιτρέπει να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι με την συνδρομή των γύρω σου, όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, η οποία μάλιστα φαίνεται να υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως σε βάλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, ενώ κάποιες στιγμές θα φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι θέλεις, αφού οι καταναλωτικές επιλογές σου θα αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, χωρίς μάλιστα να μπορείς να συγκρατηθείς μπροστά σε κάποιες «αμαρτίες»!

Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι διαθέσιμες επιλογές σου θα σου είναι όλες αρεστές ή συμβατές με τα «θέλω» σου. Ίσως όμως να υπάρξει μια «κεραυνοβόλα» εξέλιξη με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά αλλά όχι τόσο… ολοκληρωμένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες παροδικές ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά και στην ανάδειξη των προσόντων σου, οπότε… ανασκουμπώσου και δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, χωρίς να αφήσεις το θυμικό σου να σε παρασύρει σε εμφανώς μεροληπτικές επιλογές. Επιπλέον, είναι πιθανό να «ταραχτείς» από τις επιλογές ενός προσώπου που θεωρούσες ότι «ελέγχεις» αλλά να που σήκωσε δικό του «μπαϊράκι»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» στον χώρο της εργασίας σου και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Να ξέρεις πάντως ότι αν «ενδώσεις», θα… χαρείς μεν -και με το παραπάνω- αλλά στην πορεία θα προκύψουν ανταγωνισμοί και έξωθεν διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να πλαισιωθείς από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα συμβάλλει στο να περάσεις καλύτερα, έστω κι αν προς στιγμήν η «ευγενής άμιλλα» πάρει πιο ανταγωνιστικές διαστάσεις! Αν μάλιστα έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να θορυβηθείς από μια «σκανταλιά» τους. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σου συνιστά να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου και γενικότερα να ξεκουραστείς μακριά από όλα εκείνα που σε πιέζουν. Ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι οι μοναχικές σου στιγμές έχουν έναν ανάλογα δημιουργικό χαρακτήρα με τις πιο κοινωνικές.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, οι εξελίξεις θα είναι του… γούστου σου, ανεξάρτητα με το αν στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που θα σε προβληματίσουν. Ίσως μάλιστα να υλοποιήσεις έναν παλιό όσο και διακαή πόθο σου με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απέναντί τους. Ακόμη σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ ευνοεί την ρύθμιση μιας περιουσιακής σου υπόθεσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια «αναμπουμπούλα» στις φιλικές σου σχέσεις, μάλλον όμως γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα». Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αναμένεται να υπάρξουν μεταβολές στις «συμμαχίες» αλλά και τις προτεραιότητές της.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο την διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Ξέχνα λοιπόν για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπο σου ή σε αυτόν/η που θα… φιλοξενήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις ώστε να γίνουν όλα πιο λειτουργικά. Βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρας θα κληθείς να διαχειριστείς καταστάσεις που αρχικά δείχνουν ασύμβατες με τα δεδομένα σου, τελικά όμως θα καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Ταξίδια και βόλτες «έχουν την τιμητική τους», ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια είδηση που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

Ερωτικά
Πολλοί/ες θα αρχίζουν να «πεταλουδίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά… ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μην μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοια σου!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με κόσμο, ανταλλάσσοντας χρήσιμες και… άχρηστες πληροφορίες! Ακόμη μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι, τόσο ψυχαγωγικό, όσο και αναζωογονητικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να… βρεις τον μπελά σου, ιδιαίτερα αν αρχίσεις να δίνεις μεγάλη σημασία σε αιτήματα ή παράπονα κάποιων «κακομαθημένων». Παράλληλα η Αφροδίτη στον Κριόσηματοδοτεί κέρδη, οφέλη και μια σχετική οικονομική άνεση, που θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου.

Ερωτικά
Με την .τον τομέα των υλικών και συναισθηματικών κτήσεών σου, καλείσαι κυρίως να χαρείς όλα εκείνα που σου έχουν δοθεί ή θα σου δοθούν σήμερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, τότε θα νιώσεις πολύ ευχάριστα από το ενδιαφέρον ενός προσώπου από το παρελθόν σου!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0