ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Να απολαμβάνεις τα πιο μικρά πράγματα στην ζωή, γιατί μια ημέρα θα κοιτάξεις πίσω και θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν τα πιο μεγάλα.

large14

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Αυτό ενδέχεται να συνδυαστεί και με πράγματα που γίνονται με λίγο «σπρώξιμο» από την πλευρά σου και σε εξυπηρετούν απόλυτα. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές, αρκεί να μην «πάει μακριά η βαλίτσα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που μπορεί να σου εξασφαλίσει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου είναι προάγγελος μιας συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να προβληματίσει όχι τόσο εσένα, όσο τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι σου. Αν πάλι είσαι απόλυτα διαθέσιμος/η, φρόντισε απλά να μην δίνεις υποσχέσεις για το… μεθαύριο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό αναδεικνύει ένα ταλέντο σου, που ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσει, την ικανότητα σου δηλαδή να γίνεσαι πιο αποτελεσματικός/η όταν δουλεύεις μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις». Ξέχνα λοιπόν για λίγο την εξωστρεφή σου φύση κι επικεντρώσου στις πιο δημιουργικές πτυχές σου. Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάποιο μυστικό που θα σε διαφωτίσει επαρκώς για τα τεκταινόμενα και θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια ασφαλή πορεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει «τα προς το ζην» κι ακόμη… περισσότερα!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να απολαύσεις τον έρωτα με όλα τα… κομφόρ του! Αν πάλι είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε κάτι μόνιμο μπορείς να κάνεις τα «κονέ» σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θετικά και ενδιαφέροντα αναμένονται στο εγγύς μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον, μπορεί να «σου φέρει» έναν φίλο ή μια φίλη που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, είτε του παρόντος, είτε του μέλλοντος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ανεβάζει ψηλότερα τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει μια τελευταία –για την ώρα- ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το καθεστώς και να βρεθείς στον… αστερισμό της ευτυχίας! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην δομή και το περιεχόμενο της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, έχεις διαλέξει την πιο κατάλληλη συγκυρία, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθεια σου έχει όλα τα κοσμικά εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε φέρει κοντά σε «πρόσωπα-κλειδιά» για την πρόοδό σου, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου «με μια κίνηση». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει μια «ανάσα ξεκούρασης» αλλά και ποικίλα οφέλη από την δουλειά σου, ιδιαίτερα αν αυτή έχει να κάνει με κόσμο

Ερωτικά
Αν μπεις στην διαδικασία να ακούς τι λέει ο ένας κι ο άλλος, τότε θα χάσεις πολύτιμο χρόνο κι ίσως μια σημαντική ευκαιρία να «δέσεις» μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Μην ανησυχείς όμως αφού από αύριο το κλίμα αλλάζει και όποιος/α σε ενδιαφέρει θα προσέρχεται… αυθορμήτως!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Από την στιγμή που η καλή επικοινωνία είναι το βασικό «όπλο» σου σε πολλές υποθέσεις, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η από τις εξελίξεις. Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό για «ειδικό σκοπό» μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν πρακτικό περιεχόμενο και μπορεί να αποτυπωθούν έμπρακτα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να το… γλεντήσεις!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο το βασικό σου –κι ευχάριστο- πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ… πολλών!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, κάθε είδους οικονομική διευκόλυνση αποκτά ιδιαίτερη αξία και σε αυτήν την φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις αρκετά από τα βιοποριστικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμα και σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό ενεργοποιεί αυτές τις δυνατότητες, εξασφαλίζοντάς σου την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης για… λίγους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορεί να σου εξασφαλίσει την απαιτούμενη στήριξη από τους οικείους σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό τονίζει την σεξουαλική σου «περιέργεια» και «αναμοχλεύει» το ερωτικό σου πάθος. Ίσως λοιπόν να έχεις μια εμπειρία μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση σπάνιας ευχαρίστησης, έστω κι αν δεν υπάρξει συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

 Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μια συνεργασία μπορεί όχι μόνον να σε βγάλει από το αδιέξοδο αλλά και να σου προσφέρει πιο ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία, βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειας σου, έστω κι αν λειτουργείς «ετερόφωτα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη προσθέτει στην καθημερινότητά σου περισσότερες ευχάριστες στιγμές.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού ο καθείς και η καθεμιά έχει τις… χάρες του/της! Οι επιτυχίες βέβαια δεν θα σου λείψουν αλλά αν στοχεύεις σε κάτι σταθερό και διαρκές είναι προτιμότερο να «πας πάσο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού το πιθανότερο είναι να βρεις λύσεις ή να πάρεις σημαντικές βοήθειες από άλλους σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη διώχνει μακριά έγνοιες και σκοτούρες για το οικονομικό σου «αύριο», ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς αλλά και να προσφέρεις περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπάς.

Ερωτικά
Μια κατάσταση που είχες ονειρευτεί κάποτε, βαδίζει «ετεροχρονισμένα» προς την εκπλήρωση της, αφού το σύμπαν «ακούει» μεν αλλά έχει τους δικούς του ρυθμούς. Καλοδέξου πάντως την ευκαιρία που σου δίνεται και είναι βέβαιο πως δεν θα το μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου καλλιεργεί ένα θετικό κλίμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι… δύσκολο να «στριμωχτείς» ή να μην περάσεις καλά. Παράλληλα, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου κι είναι… κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία, η να την «σπαταλήσεις» σε «δευτερότριτες» επιλογές. Επιπλέον μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες, δρομολογώντας τελικά μια κοινή πορεία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου κάνει ίσως την… ύστατη απόπειρα να σε περάσει στο «κλαμπ» των δεσμευμένων, σε κάθε περίπτωση όμως οι αποφάσεις είναι δικές σου και «το κρίμα στο λαιμό σου»!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απόλαυσε τις χαρές της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η ομόνοια και η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις και από ότι φαίνεται το σύμπαν έχει όλη την καλή πρόθεση να σε βοηθήσει ώστε να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου. Επιπλέον, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό σε καλεί να επισπεύσεις τις διαδικασίες μιας περιουσιακής ρύθμισης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ανοίγει ομπρέλα προστασίας στην υγεία σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανό να «εξαργυρώσεις» τα ευδιάκριτα προσόντα σου με μια σχέση που είναι… αρκούντως χρήσιμη για τα δεδομένα σου και προάγει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Ωστόσο τα καλύτερα έπονται, οπότε μην δεσμευτείς ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

«Ο ευρών αμοιφθήσεται» και με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό, τα όσα «βρίσκεις» αποκτούν μια πρακτική αξία και συμβάλλουν θετικά στην εφαρμογή των ιδεών σου. Γενικότερα η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στην θετική κατεύθυνση. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι, να χρησιμοποιήσεις κάποια μέσα για πρώτη φορά ή να ξεκινήσεις έναν κύκλο εντατικών αλλά και σύντομων σε διάρκεια σπουδών. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά στην… καλοπέραση σου! Αν όμως έχεις πιο ποιοτικές συναισθηματικές απαιτήσεις, ενδέχεται να μην καλυφθούν.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις και να… βρεις το δίκιο σου σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε ωστόσο να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημα σου, αφού «αύριο είναι μια άλλη μέρα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό ανοίγει τον δρόμο σε πρακτικές λύσεις «της στιγμής», αρκεί να κινηθείς με αποφασιστικότητα, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες επιφυλάξεις σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη εξακολουθεί να σου προσφέρει πλεονεκτήματα στις σχέσεις σου, να θυμάσαι όμως ότι είναι στα… τελευταία της κι αν σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», μην την χάσεις. Καλό είναι όμως να τηρείς και τους κανόνες υγιεινής.

Πηγή : http://www.astrology.gr/problepseis/imerisies/story/94031/hmerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-11-11

Share and Enjoy !

0Shares
0 0