ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και να δεις τις υποχρεώσεις σου ώστε να διαχειριστείς πιο σωστά το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Διδύμους, θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος/η και αυτό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και με τους γύρω σου.

Ταύρος

Η πρώτη ημέρα του μήνα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου. Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου και τον/τη σύντροφό σου και άφησε προσωρινά τις υποχρεώσεις σου στην άκρη καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, μπορεί να σου προκαλέσει δυσθυμία και να χάσεις για λίγο την καλή σου διάθεση. Αν ασχοληθείς με κάποιο χόμπι ή κάτι που σε ευχαριστεί, τότε δεν θα δώσεις σημασία στις κυκλοθυμικές σου τάσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν την οικογένεια σου ή κάποια αλλαγή που θέλεις να κάνεις στο χώρο που ζεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε καλεί να βρεις τρόπους ανανέωσης γι αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αλλάζεις τη διακόσμηση ή να αγοράσεις κάποια νέα αντικείμενα για το σπίτι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι απόψεις σου και τα θέλω σου δεν θα είναι σταθερά. Είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με τους δικούς σου καθώς θα γίνουν ο εύκολος στόχος!

Καρκίνος

Σήμερα η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αδέρφια, ξαδέρφια λοιπούς συγγενείς ακόμα και γείτονες καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η. Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να αφήσεις για λίγο τα δικά σου θέματα στην άκρη και να ασχοληθείς με τους γύρω σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και μπορεί να παρεξηγηθείς. Καλύτερα να αποφύγεις θέματα που ξέρεις πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο παρεξηγήσεων!

Λέων

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις ώστε να αισθανθείς ασφαλής. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα δυσκολέψει την υλοποίηση των σχεδίων σου. Είναι πιθανό να είναι δύσκολο να κατανοήσεις τους άλλους αλλά και εκείνοι εσένα και μπορεί να προκύψουν και καθυστερήσεις. Άφησε για άλλη ημέρα οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς σήμερα δεν θα καταφέρεις να βρεις τον τρόπο για να πείσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα στρέψει την προσοχή σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα θα επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι ανθρώπινες σχέσεις θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η  Σελήνη με τον Ήλιο από τους Διδύμους, σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά θέματα. Είναι πιθανό να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου ή η συμπεριφορά σου γι αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς τα βλέμματα στον επαγγελματικό σου χώρο θα είναι στραμμένα πάνω σου.

Ζυγός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική και διάφορες σκέψεις θα σε κάνουν καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει την ανησυχία σου σχετικά με καθημερινές υποχρεώσεις, οικονομικά και αισθηματικά θέματα.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου και την πίστη στον εαυτό σου. Κάνε υπομονή καθώς είναι κάτι προσωρινό και δεν πρέπει να σε τρομάζει!

Σκορπιός

Η ημέρα ευνοεί συλλογικές εργασίες και δραστηριότητες με φίλους αλλά και συναδέλφους σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα φέρει στο προσκήνιο τις κοινωνικές σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου και τις κρυφές σου σκέψεις με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σου δημιουργήσουν ταραχή καθώς θα την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε.

Τοξότης

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα θα είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και η προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα τονίσει την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με συνεργάτες στη δουλειά αλλά και τον/την σύντροφό σου. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων και να συμμεριστούν τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανάγκες σου. Μην κάνεις επεκτατικά βήματα καθώς η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευνοϊκή.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο για να κάνεις μια μεγάλη βόλτα ή να αποδράσεις σε κάποιο μέρος που σε ηρεμεί. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αποδράσεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα σου δημιουργήσει κούραση που με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να τις δικαιολογήσεις μετά.

Υδροχόος

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου και θα νιώσεις ευάλωτος/η σε αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν είναι ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις. Η συναισθηματική σου φόρτιση θα επηρεάσει προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και δεν θα είναι καλός σύμβουλος γι αυτά. Κράτησε αποστάσεις από σημαντικές αποφάσεις καθώς σήμερα θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσεις ακόμα και τις ανάγκες σου.

Ιχθύς

Τα λόγια των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκτήσουν βαρύτητα στις αποφάσεις σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, δεν είναι βοηθητική όψη για να επικοινωνήσεις και να κάνεις συμφωνίες καθώς άλλα θα λες και άλλα θα θέλεις. Προσπάθησε να μην κατηγορήσεις τους άλλους που δεν σε καταλαβαίνουν αλλά σκέψου μήπως εσύ δεν τους αφήνεις να σε καταλάβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0