ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Να έχεις γενναιότητα και να ρισκάρεις γιατί δεν υπάρχει υποκατάστατο για την εμπειρία.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2015.
Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να φέρνει στην επιφάνεια τον εκρηκτικό (πολλές φορές παραπάνω από όσο χρειάζεται) χαρακτήρα σου. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το μεσημέρι με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να επιβληθείς με κάθε τρόπο στους συνεργάτες και το/τη σύντροφό σου. Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ουρανό το βράδυ, δείχνει μια μέρα όπου όλα μπορούν να συμβούν, γι’ αυτό καλύτερα να μη δημιουργήσεις εντάσεις.

Ταύρος

Οι ανασφάλειες και οι υποθετικές σου σκέψεις θα εξακολουθήσουν να δημιουργούν μια σύγχυση, που δε σου είναι ευχάριστη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το μεσημέρι θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, που θα εντείνει την αρνητική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να φέρει θυμό καθώς θα αισθανθείς πιεσμένος/η. Η σύνοδος που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ουρανό, θα εντείνει τον εκνευρισμό σου και μπορεί να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Οτιδήποτε και να σε απασχολεί σήμερα, θέλεις να το συζητήσεις με τους φίλους σου και να μην πάρεις μόνος/η σου αποφάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, το μεσημέρι θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκμαιεύσεις θετικές απαντήσεις από τους φίλους σου, αλλιώς θα τα βάλεις μαζί τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό κατά το βράδυ, θα φέρει ξεσπάσματα ανάμεσα σ’ εσένα και εκείνους.

Καρκίνος

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, καθώς επιθυμείς την επαγγελματική αναγνώριση που πιστεύεις πως σου αξίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το μεσημέρι θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, που θα σου δημιουργήσει εμμονές σχετικά με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να τους επιτύχεις, αλλά μην πάρεις μέρος σε υπόγειες δράσεις, γιατί θα εκτεθείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ θα φέρει γεγονότα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον.

Λέων

Η απόδραση από τις υποχρεώσεις, είτε η μεταφορική είτε η κυριολεκτική, θα είναι το βασικό μέλημά σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε κάνει να θέλεις να πάρεις τα βουνά! Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα σε κάνει να μη θέλεις να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτά που έχεις κατά νου και, αν δεν καταφέρεις να αποδράσεις, τότε ο εκνευρισμός σου θα είναι διάχυτος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ, θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες και ευκαιρίες για ταξίδια!

Παρθένος

Το μυαλό σου θα γυρίζει σε καταστάσεις και ανθρώπους που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς και θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο, όχι και τόσο θετικών σκέψεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό το μεσημέρι, θα σε κάνει απόλυτο/η και κτητικό/ή με τους ανθρώπους, αλλά και τα υλικά αγαθά που θεωρείς πως σου ανήκουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό κατά το βράδυ, μπορεί να φέρει ξεσπάσματα με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα, για αυτό μην αφήσεις το μυαλό σου να γυρίσει πίσω.

Ζυγός

Σήμερα θέλεις πάση θυσία να έχεις την αποδοχή των αγαπημένων σου προσώπων και για να το πετύχεις, θα κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το Δία από το ζώδιό σου, που σημαίνει πως αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν πάει όπως έχεις σχεδιάσει, τότε θα δουν έναν άλλο άνθρωπο. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/ή, γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα στις σχέσεις σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό κατά το βράδυ, μπορεί να φέρει εντάσεις με τους συνεργάτες ή το/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν και να διεκδικούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα σε κάνει να νιώσεις εξαιρετικά περιορισμένος/η, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων αντιδράσεων. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό κατά το βράδυ θα εντείνει τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να χρειαστείς ξεκούραση, σωματική αλλά και πνευματική.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις είναι μεγάλη και είναι ο λόγος που θέλεις να ασχοληθείς μόνος/η, με οτιδήποτε σου αρέσει και σε γεμίζει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δίνει ευκαιρίες για εξόδους και διασκέδαση, αλλά το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές. Σήμερα η τάση σου θα είναι να φτάσεις στα άκρα, με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ μπορεί να σου φέρει παρορμήσεις, που καλό θα είναι να αγνοήσεις!

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο περίεργη στο σπίτι, καθώς θα περιμένεις μια αφορμή για να ξεσπάσεις και να πεις ό,τι ήθελες να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Δία από τον Ζυγό, θα προκαλέσει εντάσεις, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να υπερισχύσεις και να περάσεις τη γνώμη σου, ακόμα και αν χρειαστεί να βρεθείς απέναντι από όλους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ θα επαναφέρει θέματα του παρελθόντος που δε θα σε αφήσουν να μείνεις ψύχραιμος/η, για αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε να μην υπερισχύσει η ένταση.

Υδροχόος

Οι επαφές με το περιβάλλον σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς οι συναντήσεις και τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, το μεσημέρι θα σχηματίσει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, και μπορεί να φέρει διαφωνίες πάνω σε γενικά θέματα που, αν δε σταματήσουν εγκαίρως, θα πάνε σε πιο προσωπικά θέματα και θα καταλήξουν σε καβγάδες. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι λόγος εκνευρισμού! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ θα εντείνει το κλίμα που υπάρχει ήδη, για αυτό φρόντισε να είναι καλό!

Ιχθύς

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί ανασφάλειες, λόγω των εκκρεμοτήτων που χρειάζεται να διευθετήσεις. Το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες και αντί να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να συμβεί το εντελώς αντίθετο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βραδάκι, μπορεί να σου προκαλέσει μια ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0