ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μη διστάζεις να διανύεις μεγάλη απόσταση για να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που σε φωτίζουν, που μέσα από αυτούς αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου..

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Κριός

Σήμερα θα νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα τονίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, που δεν έχεις καταφέρει να καλύψεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Η ημέρα είναι θετική για υπογραφές συμφωνιών, καθώς μπορεί να βελτιώσουν τα κέρδη σου. Αν ασχολείσαι με επιχειρήσεις, θα καταφέρεις να πείσεις τους συνεταίρους σου για τα επόμενα σχέδιά σου χωρίς να παρουσιαστούν αντιδράσεις!

Ταύρος

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στις απόψεις των συνεργατών και του/της συντρόφου σου και δε θα πάρεις αψήφιστα καμία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη βαρύτητα στις σχέσεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες και να καταλάβεις διαισθητικά αν οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να είναι μέσα στη ζωή σου, αξίζουν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και αφήσεις τις ανάγκες σου πίσω, για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων.

Δίδυμοι

Εργασιακές υποχρεώσεις και οικογενειακές αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό. Μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε ανούσια πράγματα και σκέψεις, καθώς θα σου χρειαστεί για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε εργασιακά σχέδια, να κάνεις κάποια επιτυχημένη παρουσίαση ή να έχεις συζητήσεις, που θα βοηθήσουν με κάποιο τρόπο τα εργασιακά σου θέματα.

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν, είτε αυτές είναι κάποιο χόμπι σου, είτε οι δουλειές του σπιτιού, είτε η κηπουρική! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα φέρει νέα από φίλους σου και διάθεση για κουβέντα, όμως δε θα πρέπει να παρασυρθείς σε σχολιασμό άλλων, γιατί θα έχεις την τάση να χάνεις το μέτρο!

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου και πολύ πιθανό να παρασύρουν κι εσένα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα αναμοχλεύσει οικογενειακά ζητήματα, όμως το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα δώσει μια χείρα βοηθείας. Η συζήτηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε φλέγοντα ζητήματα, χωρίς να κινδυνεύσουν τα πράγματα να βγουν εκτός ορίων. Αν έχεις κατά νου συμβόλαια και ζητήματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να επιδιώξεις τις τελικές συμφωνίες.

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει νέα από συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα τονίσει τη σημασία της επικοινωνίας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/ή και όλοι θα αναζητούν την παρέα σου. Ο όγκος των πληροφοριών που θα συλλέξεις θα είναι μεγάλος και θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην μπεις στον πειρασμό να τις μεταφέρεις, γιατί μετά είναι πολύ πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ζυγός

Θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα και θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα, που βρίσκονται σε αναμονή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα φέρει ευκαιρίες για συμφωνίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου. Αν έχεις οικονομικές επιδιώξεις προσπάθησε σήμερα να τις διευθετήσεις, καθώς η ημέρα θα είναι ευνοϊκή.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις και μια ανάγκη για απομόνωση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα βοηθήσει τη διάθεσή σου, καθώς όσο και να θέλεις να μη σε ενοχλήσει κανένας, στο τέλος εσύ ο/η ίδιος/α θα αποζητήσεις την παρέα των άλλων. Η ημέρα μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες μέσα από νέες συνεργασίες, ή βελτίωση για τις ήδη υπάρχουσες, για αυτό πρέπει να είσαι «ετοιμοπόλεμος/η»!

Τοξότης

Η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της, καθώς ίσως νιώσεις πως κάποιοι προσπαθούν να σε υπονομεύσουν και να σου δημιουργήσουν εμπόδια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα εντείνει την τάση σου για απομόνωση, καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να αισθανθείς σιγουριά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω έχει διαφορετική άποψη, καθώς θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις τις φοβίες σου και αυτά που σε απασχολούν με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αιγόκερως

Σήμερα δε θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα μόνος/η σου, παρά μόνο αν έχεις παρέα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και τονίζει τη σημασία των φίλων σου και την επίδραση που έχουν στη ψυχολογία σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους οτιδήποτε σε απασχολεί. Η ημέρα ενδείκνυται για να επαναφέρεις φιλικές σχέσεις που υπήρχαν παρεξηγήσεις και είχε διαταραχτεί η ισορροπία τους.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα χρωματίσουν την ημέρα, καθώς θέλεις να αποκτήσεις κοινωνική αναγνώριση με σκοπό την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δημιουργεί μια σχέση πάθους και εξάρτησης με την καριέρα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου στους κατάλληλους ανθρώπους και να βρεις την υποστήριξη που ζητάς. Μην ανακατευτείς σε πηγαδάκια εντός επαγγελματικού χώρου, γιατί μπορεί να σε εκθέσουν.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει, προκειμένου να αποβάλεις άγχος της καθημερινότητας, θα είναι έκδηλη σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ευνοεί μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις, αλλά και ταξίδια που μπορούν να συνδυάσουν επαγγελματικά θέματα και αναψυχή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, θα φέρει νέα από τους γύρω σου, αλλά και προτάσεις για έξοδο, καθώς θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο περιβάλλον σου σήμερα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0