Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Για να δούμε τι έχει το αστρολογικό μενού αυτόν τον μήνα.

zodia_dekemvriou_xristougenna

Κριός

Ευχάριστες εκπλήξεις και άφθονη διασκέδαση σας φέρνει η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και συγκεντρώνετε όλους τους φίλους σας για να διασκεδάσετε στα αγαπημένα σας στέκια. Ίσως ακόμα πάρετε την πρωτοβουλία για να διοργανώσετε μια γιορτή ή ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό, είναι γιορτές και θέλετε να κάνετε οτιδήποτε για καλό σκοπό. Ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας το δεύτερο μισό του μήνα και το πρώτο πράγμα που θα θελήσετε να κάνετε είναι να πάρετε έναν υπνάκο, να μείνετε στην ησυχία σας, στο δικό σας μικρό καταφύγιο, μακριά από όλους και από όλα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους θα αναλώσετε το χρόνο σας, επειδή οι άνθρωποι είτε δε θα είναι υποστηρικτικοί ή θα σας εκνευρίσουν με τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Απολαμβάνετε τη διασκέδαση και τις ανάλαφρες συζητήσεις, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Το φεγγάρι σάς εμπνέει να βρείτε τρόπους για να χαρείτε τις διακοπές των Χριστουγέννων και ικανοποιεί την επιθυμία σας να αγοράσετε ένα smartphone ή ακόμα και αυτοκίνητο. Έχετε μια λάμψη όταν μιλάτε και το κυριότερο; Σκέφτεστε αισιόδοξα, αναπτερώνεται το ηθικό σας, έχετε συναισθηματική και διανοητική ισορροπία και ειρήνη στο μυαλό σας. Μεταξύ μας… θέλετε τίποτα περισσότερο από αυτό;

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας, όπου μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη, τολμηρή κίνηση στην καριέρα σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας, και σας κάνει ηγετικό πρόσωπο όπου κι αν βρεθείτε, είτε σε μια κοινωνική ή μια επαγγελματική συνάντηση. Είστε σε θέση να οδηγήσετε τους άλλους με τη δύναμη, το μυαλό και την καρδιά σας, έχετε μια σπάνια ικανότητα να είστε επιμελείς και οργανωτικοί. Το δεύτερο μισό του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και μπορεί να έχετε μια πρόσκληση από έναν παλιό συνάδελφο ή πελάτη, έτσι να είστε ανοιχτοί στην επανένωση, ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει! Εν τω μεταξύ, ασχοληθείτε με ένα παλιό έργο ή μια ιδέα που ήταν καιρό τώρα στο μυαλό σας, ίσως να αξίζει άλλη μια ευκαιρία.