ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Πες στην επιτροπή αρνητικότητας που συνεδριάζει μέσα στο κεφάλι σου, να καθίσει ήσυχα και να μην μιλάει.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2015.
Κριός

Η ημέρα θα είναι γεμάτη ραντεβού και συναντήσεις, καθώς έχεις αποφασίσει να δώσεις προτεραιότητα στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε κάνει ευχάριστο/η και σούπερ κοινωνικό/η, με αποτέλεσμα η δημοτικότητά σου να αυξηθεί κατακόρυφα. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα ενισχύσει όλα τα εμφανή χαρίσματά σου,, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί θα ενισχυθεί και το χάρισμα του κοινωνικού σχολιασμού!

Ταύρος

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες και χρήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει μια κινητικότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το πορτοφόλι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, φέρνει εύνοια σε νέες συμφωνίες και διακανονισμούς. Δεν αποκλείεται να έχεις μια πρόταση για δουλειά που θα αυξήσει τις οικονομικές απολαβές σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί η ευκαιρία δε θα αργήσει να φανεί!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να δημιουργεί συναισθηματικές αναταραχές και την τάση να περνάς από τη χαρά και το γέλιο στον εκνευρισμό, από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα φέρει ευκαιρίες χαράς και μόνο χαράς, καθώς θα φτιάξει την υπόλοιπη σου ημέρα. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να έχεις και ευκαιρίες για συνεργασίες! Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι μία: να εστιάζεις στα θετικά και να μη σπαταλάς ενέργεια στα αρνητικά!

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η σου, μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου προκαλεί μια μελαγχολική διάθεση, αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις! Θα δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θα καταλάβεις πως οι ανασφάλειες και οι φόβοι που πιθανόν έχεις, είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Χαλάρωσε λοιπόν και μη βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις!

Λέων

Οι φίλοι σου θα είναι στο νούμερο ένα των προτεραιοτήτων σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί τις συναθροίσεις και τις επαφές με φιλικά σου πρόσωπα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν καλοί σου φίλοι. Είναι πιθανό σήμερα να βρεις και συμμάχους που θα σε βοηθήσουν σε αυτά που έχεις κατά νου, οπότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Παρθένος

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι θα αρχίσουν να αποκτούν σάρκα και οστά, καθώς εργάζεσαι μεθοδικά με σκοπό να καταφέρεις να τους υλοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα φέρει τα πρώτα δείγματα που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως όποιος/α δουλεύει, ανταμείβεται! Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή νέα καθήκοντα είναι δύο πιθανά σενάρια της ημέρας, αλλά πριν πάρεις αποφάσεις φρόντισε να έχεις σκεφτεί τα υπέρ και τα κατά διεξοδικά!

Ζυγός

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα φέρει επαφές με συγγενείς, γνωστούς, κουμπάρους, μακρινούς συγγενείς και με όλους όσους ξέρεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου κατά το απόγευμα, θα αυξήσει τον περίγυρό σου, καθώς θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί και η ευκαιρία για ένα ταξίδι -είτε επαγγελματικό είτε αναψυχής- που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη καθώς, ακόμα και με μια μικρή αφορμή, το μυαλό σου θα γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος που σε έχουν πικράνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να προκαλεί συναισθηματικές δονήσεις, αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα βελτιώσει τα πράγματα. Από τη μια στιγμή στην άλλη είναι πολύ πιθανό να αφήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί πίσω, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτά που σε έχουν πληγώσει. Θέματα που έχουν να κάνουν με επιχειρήσεις και κληρονομιές ευνοούνται πολύ!

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν εξέχουσα θέση και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στους Διδύμους, και σε βοηθά να κάνεις τον απολογισμό όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα φέρει ευκαιρίες για συνεργασίες και συμφωνίες, που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες και για τα οικονομικά σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι επιλογές σου να είναι αποτέλεσμα σκέψεως και όχι παρορμητικών κινήσεων.

Αιγόκερως

Η πολλή δουλειά βλάπτει σοβαρά την υγεία, προειδοποιούν οι επιστήμονες, αλλά εσύ δε φαίνεται να τρομάζεις με αυτό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σε φορτώνει με υποχρεώσεις και έξτρα υποχρεώσεις, όμως κατά βάθος σου αρέσει, καθώς το βλέπεις σαν πρόκληση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα φέρει την αναγνώριση που περιμένεις, καθώς οι κόποι σου θα αναγνωριστούν με κάποιο τρόπο! Αν συνεχίσεις έτσι, είναι πιθανό να μπεις και στο βιβλίο Γκίνες!

Υδροχόος

Η ημέρα από το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και η διάθεσή σου στα πάνω της, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη δημιουργικότητά σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και ασχολήσου με τα χόμπι σου και όλα αυτά που σου αρέσουν, αλλά δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό το απόγευμα, θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή τον ερωτικό σου σύντροφο. Ένα θέμα που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό, ώστε να μην υπάρξουν παρεκτροπές!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και τα θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον σε αναστατώνουν ψυχολογικά, καθώς δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς και νιώθεις ότι οι άλλοι σε αφήνουν αβοήθητο/η να σηκώσεις μόνος/η τα βάρη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από τον Ζυγό κατά το απόγευμα, θα φέρει ευκαιρίες για ανακωχή που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να ξεπεράσεις τα αρνητικά συναισθήματά σου, να καθαρίσει το μυαλό σου και να βρεις τις λύσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR