ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Η Σελήνη από το Λέοντα εξακολουθεί να σε γεμίζει με όρεξη και ζωντάνια καθώς είναι φιλικά προσκείμενη προς το ζώδιο σου! Το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να κάνεις όμορφες συζητήσεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες με τους γύρω σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια κυρίως όσον αφορά οικονομικά θέματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό όπως είναι κάποιο χόμπι σου προκειμένου να μην αρχίσεις τη μουρμούρα!

Ταύρος

Σήμερα το σπίτι σου και η οικογένειά σου θα έχουν τις περισσότερες απαιτήσεις γι αυτό και η προσοχή σου θα στραφεί εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει στην επιφάνεια την πρακτική σου σκέψη. Αυτή είναι που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σε παρασύρει σε έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σου και θα πρέπει να συγκρατηθείς!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και το ταλέντο σου στις δημόσιες σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να βάλεις γερές βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα καταφέρεις να βρεις το κουμπί τους! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο δεν είναι βοηθητικό για στενές και συναισθηματικές επαφές. Αν έχεις κάποια σχέση που είναι “κρυφή” χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η αν θέλεις να παραμείνει.

Καρκίνος

Σήμερα θα θελήσεις να βάλεις σε μια τάξη οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες ώστε να δεις την κατάσταση του ταμείου σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις γερές βάσεις σε μια συμφωνία που μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο υποδηλώνει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να δεσμευθείς με συμφωνίες που θα είναι άνθρακας και όχι χρυσός.

Λέων

Για άλλη μια ημέρα είσαι ο πρωταγωνιστής/στρια καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου δεν γίνεται να μην τραβήξει την προσοχή σε εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κρατήσει προσγειωμένο/η καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς λόγω της κυκλοθυμίας σου και να τα βάλεις με όλους! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο δεν είναι καλή συγκυρία για να διεκδικήσεις αυτά και αυτούς που έχεις ανάγκη, για αυτό προτίμησε απλά να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου είτε είναι σχέσεις, είτε συνεργασίες.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις στα καλύτερα σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα συνεχίζει να αναμοχλεύει άγχη και φοβίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου, καθώς θα σου υπενθυμίσει πως η λογική σου είναι το βασικό σου όπλο για να μην αφήνεις τις φοβίες σου να γιγαντωθούν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει ανάγκες που δεν έχεις αλλά έτσι νομίζεις. Καλύτερα να αποφύγεις τις βόλτες στα μαγαζιά καθώς προκειμένου να νιώσεις καλύτερα θα παρασυρθείς και θα αγοράσεις τα πάντα!

Ζυγός

Σήμερα το τηλέφωνο θα χτυπήσει από κάποιο/α φίλο/η που θέλει να σε συναντήσει ή μπορεί να έχεις και μια πρόταση από κάποιο συνάδελφο σου για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί τις φιλικές επαφές και τις κοινωνικές συναναστροφές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις νέες γνωριμίες και να αποκτήσεις συμμάχους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, σου εφιστά την προσοχή καθώς αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από φίλους ή συνεταίρους σου.

Σκορπιός

Η ημέρα θα είναι αρκετά “φορτωμένη” όσον αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς  θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω προκειμένου να καταφέρεις να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τα σχέδια σου με υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι απόψεις σας θα είναι πολύ δύσκολο να ταυτιστούν.

Τοξότης

Το μυαλό σου ψάχνει να βρει αφορμές να ξεγλιστρήσει από τις υποχρεώσεις και τις αγχωτικές σκέψεις γι αυτό σήμερα θα είσαι αφηρημένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει τύψεις σε περίπτωση που σκεφτείς να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει εκδρομές, ταξίδια και συναντήσεις που είχες στο πρόγραμμα αλλά θα πρέπει να αφήσεις για αργότερα καθώς οι υποχρεώσεις προέχουν!

Αιγόκερως

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πικράνει με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου και τις φοβίες σου ώστε να καταφέρεις να τις διαχειριστείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα τονίσει τις ανάγκες σου με επιτακτικό τρόπο. Μην κάνεις κινήσεις που δεν έχεις σκεφτεί καθώς δεν θα σε εκφράζουν.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και η διάθεση σου θα αλλάζει ανάλογα τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι βοηθητικό και σταθεροποιητικό καθώς θα έχεις την τάση να πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι καθώς θα νιώσεις πως οι δικοί σου δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί απέναντι σου.

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις σου εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και η αλήθεια είναι πως σήμερα θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει επαγγελματική αναγνώριση καθώς οι προσπάθειες σου και η σκληρή δουλειά δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ταύρο υποδηλώνει πως για να τελειώνεις με τις δουλειές σου θα χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο και την προσωπική σου ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0