ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σήμερα οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου έχουν ιδιαίτερη ένταση καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φροντίζει για αυτό! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα θα βγάλει αυτή την ένταση μέσα από περίεργες σκέψεις και εκνευρισμό! Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να παρασυρθείς εσύ σε υπερβολές σε περίπτωση που βγεις να διασκεδάσεις! Αν έχεις φειδώ θα καταφέρεις να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού!

Ταύρος

Σήμερα οι συναναστροφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στη προσέγγιση! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και ένα γενικότερο πολεμικό κλίμα κυρίως με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις καθώς τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν εύκολα και μετά δύσκολα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών σε έχουν κουράσει πολύ αλλά κάνε λίγο υπομονή καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα θα εντείνει την κούραση σου. Αν δεν θέλεις να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου εφοδιάσου με βιταμίνες για να είσαι ετοιμοπόλεμος/η και ασχολήσου μόνο με τις σημαντικές δουλειές προκειμένου να μην τις έχεις για αύριο.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις τα πάντα αλλά τελικά είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις τίποτα! Η Σελήνη από το Σκορπιό εξακολουθεί να ευνοεί τη διάθεση σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα δεν θα σου χαρίσει την απαιτούμενη ενέργεια! Δε χρειάζεται να ζορίσεις τον οργανισμό σου. Για αυτό αν νιώσεις πως θέλεις αλλά δεν έχεις όρεξη ούτε καν να βγεις βόλτα μην το κάνεις!

Λέων

Μια συζήτηση με τους δικούς σου είναι πιθανό να καταλήξει σε έντονες διαφωνίες καθώς είναι δύσκολο να υπάρξει κοινό σημείο επαφής. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι ιδανικό για να ανάψει φωτιές και να σε βγάλει εκτός ελέγχου. Προτίμησε να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις. Καθώς αν τελικά δεν αυτο-συγκρατηθείς θα δημιουργηθούν προβλήματα κυρίως εντός οικίας.

Παρθένος

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες καθώς όσο η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες καλά θα κρατούν! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει αφορμές για εντάσεις. Η αιτία θα είναι οι διαφορετικές απόψεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις σήμερα καθώς η βιασύνη σου μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.

Ζυγός

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα υπερισχύσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει θέματα ανασφάλειας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα υποδηλώνει πως δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για οποιαδήποτε οικονομική επιδίωξη. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει η αιτία να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και κυρίως συγκρατημένος/η.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις με υπομονή οτιδήποτε και αν κάνεις καθώς η ημέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να εκνευριστείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα θα δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ακόμα και αν υπάρξει κάποια διαφωνία απόφυγε να πεις βαριές κουβέντες καθώς το πιο πιθανό είναι να τις μετανιώσεις μετά αλλά η “ζημιά” θα έχει γίνει.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανήσυχος/η καθώς οι φοβίες σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις καθώς θα νιώθεις μια γενικότερη κούραση. Το πιο πιθανό είναι να είσαι υπερβολικός/η με τις ανησυχίες σου και να τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση χωρίς λόγο.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους φίλους σου θα περάσουν μια απαιτητική ημέρα καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο συναισθήματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σήμερα οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν αλλά και εσύ δεν θα αργήσεις να εκνευριστείς. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας αν θέλεις να κρατήσεις τις σχέσεις με τους φίλους σου ακέραιες!

Υδροχόος

Σήμερα εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών σχεδίων καθώς έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα κουραστείς για να επιτύχεις τα σχέδια σου καθώς δεν θα έχεις τους κατάλληλους συμμάχους. Είναι πιθανό να προκύψουν και εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα και να κρατήσεις αποστάσεις!

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να γίνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα θα φέρει υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αφήσεις πίσω. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να τον συγκρατήσεις και να μην τον αφήσεις να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0