ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Όταν οι αισθήσεις σωπαίνουν, η διαίσθηση φλυαρεί…

large

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ερμής σε εξωθεί σε επιπλέον αγορές αλλά παράλληλα μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα η μέρα να αποδειχθεί αρκετά τυχερή ή γόνιμη, ό,τι κάνεις όμως από μόνος/η σου, αφού η είσοδος του Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να ενεργοποιήσει συγκρούσεις ή να κάνει τους άλλους αρκετά επιθετικούς απέναντι σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να σου γίνει μια επίμονη «κρούση», που όσο φορτική κι αν είναι, σίγουρα μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Όσον αφορά όμως σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αναμένεται να ξεσπάσει μπόρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη να κινείται στον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο έκτακτο περιστατικό, οξύ μεν αλλά περαστικό και σίγουρα η όποια ταλαιπωρία σου μπορεί να αποδώσει καρπούς. Μερίμνησε ακόμη για την καλή υγεία και την προστασία των ζώων ή των φυτών σου, που αυτήν την περίοδο είναι επιρρεπή σε προσβολές από μικρόβια ή παράσιτα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τα βήματά σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο σωστό σημείο, εκεί δηλαδή που σε περιμένει ο άνθρωπός σου! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάποια «εσωτερικά» θέματα της σχέσης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει την κοινωνικότητά σου και είναι βέβαιο ότι θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, παράλληλα όμως μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις επιδιώξεις σου. Αν μάλιστα δεν είσαι «στο κέντρο σου» και κινηθείς με γνώμονα αυτά που θέλουν οι άλλοι από σένα, το πιθανότερο είναι τελικά να «άγεσαι και να φέρεσαι» χωρίς να υπάρξουν κάποια απτά αποτελέσματα.

Ερωτικά
Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και σε βάζει σε μια φάση όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο της διεκδίκησης. Σε ένα τέτοιο κλίμα λοιπόν το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσεις έντονα, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, διαταράσσοντας το όποιο καλό κλίμα. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αλλά και να προετοιμάσεις την άμυνά σου, αφού το πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν να κάνεις κάτι αντίθετο με τις αντιλήψεις ή την νοοτροπία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια μικρή αδιαθεσία.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να νιώσεις κάποιου είδους «απειλή», κάτι που θα αυξήσει την νευρικότητα σου. Αν βέβαια δεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν «πράματα και θάματα», τότε έχεις κάθε λόγο να γίνεις… μπουρλότο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις οικονομικές σου επιδιώξεις ή να συμβάλλει θετικά σε μια σημαντική αγορά. Επιπλέον, ίσως λάβεις μια ευχάριστη είδηση για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα όμως η είσοδος του Άρη στον Ζυγό ενδέχεται να προκαλέσει ένταση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή μια σημαντική ζημιά στο βασικό μεταφορικό σου μέσον.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη τονώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ίσως όμως αργήσεις να καταλήξεις σε αυτόν ή αυτήν που θέλεις πραγματικά. Αλλά κι όταν τελικά τα καταφέρεις, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε προβλήματα και δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διεκδικήσεις αποφασιστικά ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον αλλά και να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε κάποια «αρπακτικά». Αν πάντως αποφασίσεις να κάνεις μια σημαντική αγορά καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια συνάντηση, η οποία θα σου αφήσει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Είναι όμως μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι περισσότερο, οπότε μείνε με το χαμόγελο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στα «λημέρια» σου σε καλεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, ώστε να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα διαρκώς ανέβαλες! Κι είναι αλήθεια ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, υπερπηδώντας ενίοτε και κάποια δύσκολα εμπόδια, πρόσεξε όμως μήπως από την υπερπροσπάθεια εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου και τελικά πέσεις τάβλα στο κρεβάτι σου!

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σου όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται αλλά ακόμη κι αν τελικά ταλαιπωρηθείς από μια κατάσταση, υπομένοντας ένα «σκοτσέζικο ντους», σίγουρα κάποιες εμπειρίες θα σου μείνουν αξέχαστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, αντί όμως να σύρεσαι πίσω από τις εξελίξεις, προβαίνοντας σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες, το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα.
Παράλληλα. η είσοδος του Άρη στον Ζυγό μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έχθρα, καλό είναι λοιπόν να πάρεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο.

Ερωτικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου επισκιάζουν κάθε άλλη παρουσία πλην της δικιάς σου, φρόντισε λοιπόν να μην σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου. Καλά είναι τα παιχνίδια αλλά κάποια στιγμή οφείλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η στην προτίμησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον ζώδιο σου αναμένεται να προσδώσει μια ποικιλία στην καθημερινότητα σου, κάτι που ίσως αρκεί για να σε ικανοποιήσει, παρότι ως συνήθως θα αφήσεις πολλά πράγματα στη μέση. Παράλληλα όμως καλείσαι να «φορτωθείς» και καθήκοντα των άλλων, παραμερίζοντας τις δικές σου προτεραιότητες. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις.

Ερωτικά
Αμοιβαίες παρεμβάσεις μεταξύ φίλων και εραστών ή ερωμένων δημιουργούν ένα «ζωηρό» όσο και «εύφλεκτο» κλίμα, όπου κυριαρχούν οι αντιζηλίες και η παρεξήγηση είναι θέμα χρόνου! Ας κρατήσεις λοιπόν τις αναγκαίες αποστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να αναλάβεις δράση και να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο», αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από όσες ή όσους νιώθουν ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους ή απλά χάνουν την βολή τους! Ίσως μάλιστα δεν αποφύγεις τελικά την σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα παρά να τα αφήσεις να «σέρνονται».

Ερωτικά
Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αναλαμβάνεις τραβάει επάνω σου πολλά βλέμματα κι αν πραγματικά το επιθυμείς θα μπορέσεις να «εξαργυρώσεις» την υπεροχή σου με μια ενδιαφέρουσα κατάκτηση ή πιο σωστά να πάρεις το τρόπαιό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια πρόταση που θα συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική και οικονομική σου πρόοδο. Μπορείς ακόμη να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από κάποιο ισχυρό πρόσωπο ή απλά να δικτυωθείς με τα κατάλληλα άτομα. Για να έχεις όμως καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να μην αναλωθείς σε ανούσιες λεπτομέρειες αλλά να στοχεύσεις κατευθείαν στο κέντρο!

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, που όμως στην πλειοψηφία τους έχουν μάλλον έναν φιλικό χαρακτήρα. Αν όμως υπάρξει μια γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού τότε το πράγμα αλλάζει!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις στην καριέρα σου, αν όμως δεν συγκεντρωθείς σε αυτά που επιδιώκεις κι απλά αφεθείς στο ρεύμα, το πιθανότερο είναι να μείνεις μόνον με τις θετικές εντυπώσεις, χωρίς να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ένα «διακριτό» οικονομικό όφελος, που καλό είναι να μην το σπαταλήσεις άμεσα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στο Ζυγό τονίζουν κυρίως την σεξουαλικότητα σου κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο». Από αυτό το σημείο όμως μέχρι μια πραγματική σχέση, υπάρχει μεγάλη απόσταση!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/81614-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-13-11#ixzz3rJbbLMcD