Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

large (6)

ΚΡΙΟΣ

 Κάνεις υποχωρήσεις και οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο γιατί έχεις καταλάβει ότι αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Η διάθεσή σου είναι πιο συντροφική και μπαίνεις εύκολα στη θέση του άλλου. Σίγουρα η φιλική συμπεριφορά είναι αυτή που πιάνει τόπο ακόμα και στον ανεξιχνίαστο/η Ιχθύ.

Με μια σταθερή επικοινωνιακή πολιτική γεμάτη κατανόηση όλα μπορείς να τα αλλάξεις, αφού αυτό το διάστημα υπερβαίνεις το εγώ σου και φτάνεις πιο εύκολα στο άλλο πρόσωπο. Ο Δίας που βρίσκεται στον άξονά σου κατά κάποιο τρόπο σου έχει δώσει το στίγμα της συντροφικότητας και δεν μπορείς να ξεφύγεις πολύ από εκεί. Με τον Τοξότη τα πράγματα είναι πιο εύκολα και βατά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια θέση που δείχνεις ότι έχεις «επαναστατήσει» γιατί δεν σου αρέσει ο τρόπος που πιθανόν να σου φέρεται το άλλο άτομο. Για αυτό θα πάρεις τις αποστάσεις σου και με κάποιο τρόπο θα δείξεις την δυσαρέσκειά σου. Αν είσαι μαζί με τον Τοξότη πιθανόν να σε κάνει να νιώθεις δύσκολα γιατί μερικές φορές ανοίγει το στόμα του και αποκαλύπτει πράγματα δικά σας που δεν θα ήθελες να μαθευτούν.

Όλα όμως μπορεί να περάσουν, αρκεί να μην εκραγείς και να αναγνωρίσεις τη λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Με τον Υδροχόο προσπαθείς να βρεις και εσύ την ανεξαρτησία που είναι ένα πολύτιμο αγαθό για να καταλάβεις τις κινήσεις του/της. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι πρόσωπα κλειδιά στην ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να είσαι πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και κάνεις τα πάντα για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όλα σου φαίνονται πιο εύκολα και περισσότερο συντροφικά γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να στηρίξουν τις προσωπικές σου επιθυμίες. Ένα άτομο, που έχει πολλές γνώσεις και πιθανόν να ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό ή σκέφτεται να εγκατασταθεί εκεί, θα σε ξεκλειδώσει και θα βοηθήσει το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής ιστορίας στη ζωή σου.

Πιθανόν να αναπτυχθεί φιλία στην αρχή αλλά μετά θα έρθεις πολύ κοντά του, κυρίως αν είναι Υδροχόος. Ο Αιγόκερως είναι ένα ιδιαίτερο, μοιραίο πρόσωπο για σένα που μάλλον δεν μπορείς να αποφύγεις την επιρροή του/της. Άσχετα αν νιώθεις ότι ταιριάζεις ή όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα λαμβάνεις τις ακτίνες αυτού του καλότυχου πλανήτη, της Αφροδίτης, μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Για αυτό καλό είναι να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και κυρίως να πιστέψεις ότι όλα τα θετικά μπορεί να συμβούν. Με τον Αιγόκερω μπορεί ήδη να έχετε έρθει κοντά και να συζητάτε ακόμα και αν μπορείτε να μείνετε μαζί ή όχι. Όλα είναι πάντως πιθανά αρκεί να μην φοβάστε την δέσμευση.

Ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου μπορεί ξαφνικά να σου φανεί άκρως γοητευτικό και να επιδιώξεις μέσω ενός άλλου ατόμου να βρεθείτε. Γενικά, έχεις αλλάξει και μαζί με εσένα και τα γούστα σου για αυτό σου αρέσουν περισσότερο άτομα που έχουν κάτι το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο. Με τον Τοξότη πιθανόν να νιώθεις απομόνωση, κυρίως αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τον περιπετειώδη βίο του/της.

ΛΕΩΝ

Νιώθεις ότι μπορεί να κουμαντάρεις ακόμα και το πιο δύσκολο άτομο με τον τρόπο που σκέφτεσαι αυτό το διάστημα. Απελευθερώνεσαι από εμμονές και εγωισμούς, ότι δηλαδή ένα άτομο πρέπει να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο για να σου δείξει τα συναισθήματά του/της. Οπότε, αφήνεις την πορτούλα ανοικτή και σε πιο δύσκολες περιπτώσεις, για να μπορείς να επιβιώνεις και μάλιστα να δημιουργείς σχέση.

Με τον Δίδυμο έχεις ένα είδος επικοινωνίας που σας παρέχει περιθώριο εξέλιξης. Με τον Τοξότη ο έρωτας είναι μεγάλος και μάλιστα με διάρκεια, αλλά μερικές φορές υπάρχει σύγκρουση προσωπικοτήτων. Η δυσκολία είναι με τον Σκορπιό και ειδικά τώρα που εσύ μπορεί να ζητάς φιλική συμπεριφορά και τίποτα άλλο. Όλα φυσικά παίζονται και θα εξελιχτούν αναλόγως, γιατί με ένα «τσακ» το πάθος μπορεί να φουντώσει και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις απομακρυνθεί και επιζητάς τις αποστάσεις και γενικά τις συμπεριφορές που πιθανόν να μην είναι τόσο κοντινές στα δεδομένα σου, αλλά τουλάχιστον μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως κάνεις εσύ ό,τι θέλεις. Πιθανόν για ένα διάστημα να επιθυμείς την ελευθερία σου, χωρίς όμως να ρισκάρεις την υπάρχουσα σχέση. Θα είναι, λοιπόν, δύσκολο να βρεις την χρυσή τομή και μάλλον θα κάνεις λάθη πάνω στη βιασύνη σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γίνεσαι κάθε λίγο και λιγάκι «μαλλιά, κουβάρια».

Με το Δίδυμο υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση τουλάχιστον από την πλευρά του/της, ενώ ο Τοξότης σε πιέζει με έναν τρόπο που μερικές φορές δεν έχεις το σθένος να σταματήσεις. Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να ξεγλιστράς και να μην αφήνεις… ίχνη.

ΖΥΓΟΣ

Η επαφή με τον Αιγόκερω μπορεί να είναι απόλυτα μοιραία γιατί αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε άλλο δρόμο. Και αυτός ο δρόμος λέγεται γάμος και παιδιά. Αν δεν το θέλεις αυτό προς το παρόν, καλό είναι να ξεκόψεις για ένα διάστημα ή να είσαι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Από την άλλη, υπάρχει πολύ έντονη ερωτική σχέση με τον Κριό, αλλά κάπου νιώθεις ότι σε καταπιέζει.

Αν τα βρείτε και είστε καλά μαζί, θα νιώσεις άμεσα ότι είναι «το άλλο σου μισό» γιατί σε εκφράζει στα πιο πολλά κομμάτια. Με το Δίδυμο ή τον Υδροχόο μπορεί να έχεις συχνή επικοινωνία, όμως ακόμα δεν υπάρχει εκείνη η ερωτική ένταση που αναζητάς για να είσαι μαζί του/της. Μάλλον φιλικά βλέπεις τη σχέση και δεν θέλεις να προχωρήσεις, αν δεν νιώσεις τη σιγουριά ότι τα συναισθήματά σου οδηγούν στην καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και αυτό είναι που σε κάνει και κινείσαι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πιθανόν να έχουν γίνει κάποιες αποκαλύψεις με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο και να μη θέλεις να τις συζητήσεις. Προτιμάς να τα «κουκουλώσεις» όλα γιατί δεν είσαι έτοιμος/η να δράσεις ή να κάνεις κάποια καίρια κίνηση. Οπότε, μπορεί να ξεσπάς στους δικούς σου ανθρώπους για να μη δείχνεις τα αληθινά σου συναισθήματα.

Επίσης, είναι πιθανό να βγαίνεις με φίλους και να μη μιλάς καθόλου για τα προσωπικά σου. Από την άλλη, με τον Ιχθύ νιώθεις συναισθηματική κάλυψη και χρειάζεσαι λίγο ακόμα για να είστε τελείως καλά. Η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα κτίσει τα υπόλοιπα. Με τον Κριό, μετά από κάποιες αλλαγές που κάνατε από κοινού, όλα πηγαίνουν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που πιστεύεις ότι κάπου θα δικαιωθείς. Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση τα πράγματα ρέουν καλύτερα. Γιατί και ένα καινούργιο άτομο θα βρεις, αλλά και η επικοινωνία με το πρόσωπο που είστε μαζί πάει πολύ καλύτερα. Οπότε μπορείς να χαλαρώσεις και να δουλέψετε περισσότερο για την ουσία και τα καλά της σχέσης.

Με το Δίδυμο μερικές φορές διχάζεσαι και σκέφτεσαι αν θέλεις τελικά να προχωρήσετε. Ο λόγος είναι ότι όλα είναι «φλου» και νιώθεις ότι κάποιες στιγμές σου λέει μεγάλα ψέματα, τα οποία μόνο τα διαισθάνεσαι αλλά δεν μπορείς να τα διερευνήσεις. Καλό είναι να μιλάς ανοικτά για να μάθετε πιο εύκολα την αλήθεια να την μοιράζεστε μεταξύ σας. Ο Υδροχόος έχει όλα τα φόντα να είναι πρώτα από όλα φίλος/η σου και μετά να προχωρήσετε σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν είναι και τόσο εύκολες, γι’ αυτό είναι πιθανό να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και ίσως να την πληρώσει η σχέση σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατάς και λίγο χρόνο για να περνάς καλά, κλείνοντας τα προβλήματα έξω από την πόρτα της σχέσης. Μόνο έτσι θα περισώσεις το καλό κομμάτι και δεν θα τρέχεις κλεφτά και για λίγη ώρα να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Να θυμάσαι ότι όλα λύνονται, ακόμα και τα πιο δύσκολα επαγγελματικά. Η επαφή με τον Υδροχόο πάντως θα ανήκει σε αυτές που είναι για λίγη μόνο ώρα ή βλέπεστε κάπως στα κρυφά γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η μεταξύ σας κατάσταση. Ο Δίδυμος είναι ομιλητικός/η αλλά δεν κάνει και κάτι παραπάνω για να σε συγκινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνεις σε μια καλή περίοδο, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από τις 8 του μηνός και μετά. Οπότε, για ένα μεγάλο διάστημα θα σου δίνει γοητεία, φιλική συμπεριφορά και το κυριότερο ένα άνοιγμα στην αισθηματική σου ζωή. Καλό είναι αυτήν την εποχή να ακολουθήσεις περισσότερο την καρδιά σου και να πιστέψεις ότι υπάρχει έρωτας. Γιατί μερικές φορές αμφισβητείς τα πάντα και αυτό είναι που τελικά σου κοστίζει.

Με το Λιοντάρι είναι μια εύκολη περίοδος γιατί θα έρθετε πιο κοντά και θα μοιραστείτε εμπειρίες και πολύ πιθανόν επαγγελματικές ευκαιρίες. Όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα και τα εμπόδια θα καταργηθούν άμεσα και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο. Θα καταλάβεις ότι όλα τα εμπόδια τα βάζει το μυαλό σου και, τώρα που η καρδιά παίρνει τα ηνία, τα πράγματα γίνονται πιο λαμπερά και πιο εύκολα για οποιαδήποτε σχέση σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι αρκετά ξεσηκωμένος/η γιατί συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι. Με κάποιο τρόπο, όλα σου φαίνονται πιο εύκολα και έχεις μια εσωτερική φλόγα η οποία δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Δίδυμος και Τοξότης έχουν το προβάδισμα. Μπορεί πάντως να δείχνεις ότι έχεις ανάγκη από ένα πολύ ώριμο πρόσωπο, αλλά τελικά υπάρχουν πιθανότητες να υποκύψεις σε ένα πολύ μικρότερο, το οποίο μάλιστα θα έχει διαφορετικές προδιαγραφές από αυτές που φαντάζεσαι.

Με εσένα στο τιμόνι της καρδιάς όλα παίζονται, γιατί τον πρώτο ρόλο έχει το συναίσθημα που θα νιώσεις αλλά και τα «μαγνητικά ρευστά» που θα εισπράξεις, άσχετα από τις λογικές σου επιλογές. Η επαφή με το Λιοντάρι θα είναι περιπετειώδης γιατί δεν θα ξέρεις ακριβώς αν σε θέλει η δεν σε θέλει και η συμπεριφορά του/της θα είναι μυστηριώδης. Αλλά επειδή εσένα σου αρέσουν τα μυστήρια, όλη αυτή η κατάσταση σίγουρα θα σε συνεπάρει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0