Η ECA προβάλει το κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη


 

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο πέρας των χρόνων ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Και ενεργό μέλος της. Οπου και όποτε χρειαστεί. Με όποιον τρόπο χρειαστεί. Είτε είναι στη Μάνδρα είτε στις πληττόμενες περιοχές είτε στα συσσίτια. Παντού.

Με την εντολή του Μαρινάκη να είναι ξεκάθαρη: Οπου και όποτε χρειάζεται, ο Ολυμπιακός θα δηλώνει παρών στην κοινωνική προσφορά.

Πριν από λίγες ημέρες, αυτό έγινε για ακόμη μία φορά πράξη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε προσφορά ύψους 100.000 € στον μαραθώνιο του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, που μάχεται ενάντια στον κορωνοϊό. Μία ημέρα μετά, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δώρισε στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά μάσκες υψηλής προστασίας, αλλά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για τη μάχη ενάντια στον covid-19. Ενώ ήδη έχει προαναγγείλει κι άλλες ανάλογες δράσεις και δωρεές.

Η κοινωνική δράση του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, βρίσκονται σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα ευρωπαϊκά κλαμπ, με το European Club Association (ECA) να προβάλει την προσφορά του συλλόγου και του ισχυρού άνδρα του στην κοινωνία, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ECA έχει τοποθετήσει στην πρώτη θέση των σχετικών θεμάτων στην ιστοσελίδας της τις προσφορές του Ολυμπιακού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Ο Ολυμπιακός στηρίζει τα νοσοκομεία και τους αδύναμους. Στο πλαίσιο των προσπαθειών του συλλόγου να στηρίξει τη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19, ο Ολυμπιακός έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες συγκέντρωσης κεφαλαίων για νοσοκομεία, ιατρικό προσωπικό και ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και για παροχή γευμάτων σε όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : https://www.to10.gr/