Aτάκες για να χαλάσεις τη διάθεση του/της πρώην σου…

Αν είναι ΖΥΓΟΣ

Μόλις διασταυρωθούν τα βλέμματά σας, παίρνεις μια έκφραση αγαλλίασης και κινείσαι προς το μέρος του/της. Δείχνεις απίστευτη ευτυχία, σαν η συνάντησή σας να είναι το συναρπαστικότερο γεγονός που σου συνέβη τον τελευταίο μήνα.
Και λες: «Μια χαρά σε βλέπω! Μπράβο! Χαίρομαι που δείχνεις τόσο καλά! Και το πρόσωπό σου, φρέσκο- φρέσκο… Πάχυνες ε; Γιατί δεν νομίζω να φταίνε μόνο τα ρούχα που σε δείχνουν έτσι…»
Εξακολουθείς να χαμογελάς αγγελικά, ενώ απομακρύνεσαι.

Αν είναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις τη βεβαιότητα ότι οι συνθήκες του χωρισμού και η μετεξέλιξη της σχέσης σας εξασφαλίζουν τη σωματική σου ακεραιότητα, με άλλα λόγια δεν κινδυνεύεις να φας κανένα τασάκι/μπουκάλι/τούβλο στο κεφάλι, πλησιάζεις χαμογελώντας. Ξεκινάς με τα γνωστά τυπικά, «γεια, τι νέα» κλπ.
Και λες: «Πάντως ένα θα πρέπει να παραδεχτώ. Όσο ήμουν μαζί σου, το μυστικό της ευτυχίας ήταν και παρέμεινε για μένα μυστικό. Επτασφράγιστο!»
Αποχωρείς, έχοντας και τον νου σου μη σε βρει κανένα μαχαίρι πισώπλατα.

Αν είναι ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελπίζουμε να βρίσκεσαι σε κάποια καλή εμφανισιακή φάση, γιατί το να δείχνεις ένα χάλι και να προσπαθήσεις να πουλήσεις μούρη, δε λέει… Αν όμως είσαι ok, προχωράς προς το μέρος του και χαιρετάς με απίστευτη διαχυτικότητα, σχολιάζοντας πως πάντα τον θυμάσαι.
Και λες: «Ε, πώς να το κάνουμε, οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή… Η δικιά μας, βέβαια, καμιά σχέση. Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε! ».
Άντε γεια!

Αν είναι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείχνεις να έχεις απορροφηθεί στο κινητό σου. Τον πλησιάζεις εξακολουθώντας να ασχολείσαι με αυτό και χαμογελώντας με ό,τι βλέπεις στην οθόνη.
Του λες: «Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»
Φυσικά δεν έχεις κάνει τέτοια κατινιά (ελπίζουμε). Αλλά μέχρι να το διαπιστώσει, θα έχει περάσει μεγάλη λαχτάρα.

Αν είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εννοείται ότι αρχικά κάνεις πως δεν τον/την είδες. Τελικά, τον αντικρίζεις με έκπληξη, αφού έχετε πια βρεθεί μούρη με μούρη, και χαίρεσαι πάρα πολύ. Ρωτάς τι νέα, χωρίς να σταματάς να χαμογελάς μέχρι τα αυτιά.
Και λες: «Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».
Ορίστε, του έδωσες και τη χαρά πως έκανε κάτι καλό για σένα!

Αν είναι ΙΧΘΕΙΣ

Πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα για τα νέα του, ξεχειλίζοντας από ενδιαφέρον. Τον ρωτάς αν εξακολουθεί να ξενυχτάει, να καπνίζει ή/και να πίνει τόσο πολύ. Ό,τι και να σου λέει, ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι ποτέ δεν παρεκτρεπόταν ιδιαίτερα, απαντάς «μπράβο, χαίρομαι που το παλεύεις». Του εύχεσαι να είναι πάντα καλά.
Και λες: «Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!» Μέχρι να καταλάβει, θα έχεις απομακρυνθεί με χάρη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0