Σας το παίζει “δύσκολος”; Τι θα κάνετε;

Σας το παίζει “δύσκολος”; Τι θα κάνετε;

Σας το παίζει λίγο μυστήριος, δύσκολος, δεν τον βρίσκετε εύκολα για να μιλήσετε, όμως εκείνος θέλει όταν σας τηλεφωνήσει και να σας βρει και να βγει μαζί σας κι έπειτα ξανά να συνεχίσει στο ίδιο στιλάκι.

effectively-get-rid-your-clingy-ex-boyfriend.1280x600

Όσο κι αν σας αρέσει, τον θέλετε και δεν αντέχετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να τρέξετε στην αγκαλιά του, κρατήστε χαρακτήρα κι ακολουθήστε κάποιες από τις συμβουλές που σας προτείνουμε για να τον έχετε και να πάψει να το παίζει δύσκολος. Αν δεν πιάσουν τα tips αυτά, μάλλον δεν θα έπιανε τίποτε, γιατί μάλλον δεν το παίζει δύσκολος απλά είναι αλλού (κολλημένος) …

1. Μην απαντάτε αμέσως στα μηνύματά του

Σας έστειλε μήνυμα. Αυτός ο δύσκολος τύπος επιτέλους το έκανε κι εσείς πετάτε στα σύννεφα. Παίρνετε αμέσως το κινητό στα χέρια και… το αφήνετε ξανά στο τραπέζι. Ναι, αυτό κάνετε δεν απαντάτε αμέσως σα να μην έχετε τίποτε άλλο να κάνετε στη ζωή αυτή, παρά μόνο να περιμένετε ένα μήνυμά του. Κάντε ένα ντους, χαλαρώστε και λίγο αργότερα απαντήστε στο μήνυμα.

2. Μην γράφετε μηνύματα- “σεντόνια”

Ήρθε η ώρα ν΄απαντήσετε. Κάτι σας ρώτησε, κάτι σας είπε για να δώσει σημάδια ζωής και να αποκτήσετε μια επικοινωνία, απαντήστε ευγενικά μεν, χωρίς πολυλογίες δε. Οτιδήποτε περιττό εκτός από κουραστικό δείχνει και πόσο (μα πόσο) ερωτευμένη είστε μαζί του. Είπαμε δύσκολος αυτός, ας τον δυσκολέψετε όμως κι εσείς λιγάκι…

3. Μην είστε πάντα διαθέσιμη

Σας είπε ότι θα σας τηλεφωνούσε να πάτε χθες σινεμά. Τον περιμένατε, δεν τηλεφώνησε, σας πήρε το πρωί λέγοντάς σας ότι τον πήρε ο ύπνος ( η καλύτερη εκδοχή) και να πάτε απόψε. Την ώρα που είστε έτοιμη να ουρλιάξετε από χαρά, συγκρατηθείτε γιατί… Δεν μπορείτε. Ναι, ναι, έχετε κανονίσει γι απόψε, αν θέλει αύριο, με μεγάλη χαρά. Ας του πέσουν κι αυτού λίγο τα φτερά, αλλά βασικά ας νιώσει πως δεν είστε δεδομένη.

4. Μην λέτε “ναι” σε προτάσεις της τελευταίας στιγμής

Έχει κανονίσει να πάει εκδρομή με τους φίλους του. Την ίδια μέρα λοιπόν σας προτείνει να πάτε κι εσείς μαζί. Ε, δεν μπορείτε. Πώς; Τελευταία στιγμή; Ή θα πάτε αύριο μόνη σας έστω να τον βρείτε, ή την επόμενη φορά ας σας το πει νωρίτερα. Το ίδιο και για οποιαδήποτε πρόταση της τελευταίας στιγμής. Μόνο αυτός είναι δύσκολος; Να, είστε κι εσείς!

5. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας

Ο “δύσκολος τύπος” παίζει με την υπομονή και τα νεύρα σας το θέμα λοιπόν είναι να μην σας διαλύσει. Να είστε έτοιμη γι αυτό. Οπότε ό,τι και να σας πει ή σας κάνει εσείς… ψυχραιμία. Κι ούτε μούτρα, ούτε πόζα, ούτε μπηχτές. Τίποτα.

6. Να έχετε αυτοπεποίθηση 

Να νιώθετε δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σας. Μην σας παίρνει από κάτω. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να σκέφτεστε πως κι αυτός για να το παίζει δύσκολος, κάποιες άμυνες προσπαθεί να προβάλει. Κάποιες αδυναμίες προσπαθεί να κρύψει. Κι ίσως τελικά είναι πιο ευάλωτος απ΄οποιονδήποτε άλλο που δεν το παίζει δύσκολος!

Πηγή : http://womannow.gr/love/