Πως θα τον… απογειώσεις στο σeξ με 7 πικάντικα μυστικά

Πως θα τον… απογειώσεις στο σeξ με 7 πικάντικα μυστικά

Όλα τα ζευγάρια χρειάζονται κάποιες αλλαγές που και που στην ερωτική τους ρουτίνα, ώστε να γίνεται το σeξ πιο πικάντικο και πιο διασκεδαστικό.

MISTIKA

Κι εδώ έρχεται η γυναίκα να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να κάνει 7 απλά πράγματα ώστε να “απογειώσει” τον σύντροφό της.

Αγαπητή αναγνώστρια, ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

1. Μην ντρέπεσαι

Το κακό κορίτσι που κρύβεις μέσα σου μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια ερωτική συνεύρεση αξέχαστη. Καθίστε μπροστά σε ένα παράθυρο στο σπίτι με τα φώτα κλειστά. Η αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να σας δει ανεβάζει τους παλμούς σας και το πάθος και των δύο.

2. Αιφνιδίασέ τον στον καναπέ

Οι πιο αξέχαστες ερωτικές στιγμές μπορούν να έρθουν όταν εκείνος δεν το περιμένει. Άρπαξε την ευκαιρία για μια πικάντικη συνεύρεση στον καναπέ. Άγγιξέ τον κάτω από την κουβέρτα σε όλο του το σώμα. Κάνε τον να χαλαρώσει και δημιούργησε με τα αγγίγματά σου την τέλεια ερωτική διάθεση. Προετοίμασέ τον για την συνεύρεσή σας με χάδια αρκετής ώρας. Ο άντρας ανταποκρίνεται ιδανικά στα αγγίγματα. Θα καταλάνεις τι εννοούμε!

3. Κάνε αυτή τη στάση

Για καλύτερη απόλαυση και για τους δύο στην κλασική ιεραποστολική στάση στήριξε τα γόνατά σου στους ώμους του. Αυτή η γωνία προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση σε σένα και αυξάνει τις πιθανότητες να έχεις οργασμό. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου με τα χέρια ή με ένα μαξιλάρι για να του δώσεις ρίγη απόλαυσης κατά τη διείσδυση.

4. Και μετά;

Λίγος αυθορμητισμός στο σεξ δεν έβλαψε κανέναν και μπορεί να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο έντονη για σένα. Αν κάνετε την κλασική ιεραποστολική στάση πες του να αλλάζει τον ρυθμό και την ένταση συνέχεια. Μπορεί να διεισδύει αργά, όχι ολόκληρος, και μετά πιο γρήγορα και βαθιά. Πες του η επιλογή να είναι δική του αρκεί να κάνει συχνές εναλλαγές.

5. Μη βγάζεις όλα τα ρούχα σου

Ποια δεν λατρεύει την οικειότητα του να είναι τελείως γυμνή με τον παρτενέρ της; Παρόλ’ αυτά υπάρχει κάτι απίστευτα απολαυστικό στο να κρατάς και μερικά ρούχα πάνω σου! Το να μην βγάλεις το φόρεμά σου ή το πουκάμισό σου κρύβει την αίσθηση του “εδώ και τώρα” και είναι μια κίνηση που από μόνη της ανεβάζει τα επίπεδα αδρεναλίνης και για τους δύο.

6. Δώσε του φιλιά παντού

Γιατί να περιοριστείς σε μια περιοχή και να μην ανεβάσεις τη διάθεσή του με τυχαία φιλιά σε όλο το σώμα του; Ξεκινήσε με το πρόσωπό του, στο πλάι των χειλιών του, στο λαιμό του, στο πηγούνι του… Μετά στο στέρνο, στους κοιλιακούς, στο γοφό του. Έτσι χτίζεις την ανυπομονησία του και ξεκινάς την αποπλάνηση αργά, εκτοξεύοντας τη διάθεσή του.

7. Κυριάρχησέ τον

Πες του ότι απόψε είναι δικός σου και μπορεί να γελάσει. Βάλε τον να ξαπλώσει στο κρεβάτι και δέσε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του. Τότε θα καταλάβει ότι το εννοείς. Αφού του κάνεις ότι του αρέσει μετά πες του αν θέλει να αλλάξετε ρόλους!

Πηγή : http://www.thestival.gr/xalllara/item/160596-pos-tha-ton-apogeioseis-sto-seks-me-7-pikantika-mystika