Αμπιντάλ: ”Παραμένω παίκτης του Ολυμπιακου”

Ο Ερίκ Αμπιντάλ τοποθετήθηκε μέσω Twitter για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του το Δεκέμβριο από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν διαλεύκανε επαρκώς το τοπίο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Θέση για το δημοσίευμα της Sport, που αναφέρει πως το Δεκέμβριο αναμένεται να βάλει τέλος στην καριέρα του για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται η οικογένειά του, πήρε ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε μέσω Twitter πως παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το μέλλον του, ωστόσο δεν διαλεύκανε επαρκώς το τοπίο.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με το μέλλον μου, συνεχίζω να είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν έχω μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα», ανέφερε ο Αμπιντάλ.

Όσο για την πλευρά του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει επίσημη θέση και απλώς επαναλαμβάνεται ό,τι είχε ειπωθεί σε αντίστοιχο δημοσίευμα στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ο Αμπιντάλ είναι παίκτης του Ολυμπιακού και δεσμεύεται με συμβόλαιο.

 

Ante las informaciones publicadas sobre mi futuro, sigo siendo jugador del @olympiacos_org y no me he manifestado sobre este asunto.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0