ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Η Σελήνη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιο των Ιχθύων και να περάσει στο δικό σου, πράγμα που θα σου χαρίσει ιδιαίτερη ανακούφιση. Η αιτία είναι πως θα νιώσεις ξανά γεμάτος/η ενέργεια και φυσικά θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου! Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα σήμερα είτε είναι θετικά είτε αρνητικά και σίγουρα θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου στους γύρω σου! Προσπάθησε να την κάνεις για τους σωστούς λόγους και όχι για να δημιουργήσεις αναστάτωση.

Ταύρος

Η εξωστρέφεια των προηγούμενων ημερών θα δώσει τη θέση της στην πιο εσωστρεφή πλευρά του εαυτού σου, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό, με αποτέλεσμα να επιθυμήσεις όσο τίποτε άλλο την ησυχία σου. Κάποιες από τις σκέψεις σου θα σε αγχώσουν καθώς θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο. Αν καταφέρεις να διευθετήσεις τις τάσεις υπερβολής που μπορεί να έχεις, τότε θα καταφέρεις να παραμείνεις χαλαρός/η!

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και διευθετήσεις μπορεί να σου είχαν γίνει έμμονη ιδέα τις τελευταίες ημέρες καθώς η  Σελήνη από τους Ιχθύες έδινε τροφή για τέτοιου είδους σκέψεις! Σήμερα θα καταφέρεις να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει αυτά που σου δίνουν χαρά. Μια συνάντηση ή μια βόλτα με φίλους είναι μια καλή αρχή για να νιώσεις ξανά πως βρήκες τον εαυτό σου!

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες που η Σελήνη παραμένει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν καθώς από το μεσημέρι και έπειτα μπορεί να μην έχεις το χρόνο. Η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να παραμελήσεις. Μέσα από αυτές όμως μπορεί να παρουσιαστεί και μια καλή επαγγελματική ευκαιρία γι αυτό μη βιαστείς να εκνευριστείς και να γκρινιάξεις!

Λέων

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ξυπνήσει με κέφι και όρεξη. Αλλά να είσαι σίγουρος/η πως όσο περνάει η ημέρα αυτό θα αλλάξει! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και το μεσημέρι θα περάσει στο πύρινο ζώδιο του Κριού που είναι σύμμαχός σου! Η διάθεσή σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να δεις ανθρώπους που θέλεις και να κάνεις και δημόσιες σχέσεις! Μια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό είναι πιθανό σενάριο για αυτό ξεκίνησε να ετοιμάζεσαι!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Πριν αποχωρήσει θα φροντίσει να δημιουργήσει κινητικότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα δώσει ένταση στα συναισθήματα σου. Για εσένα σήμερα θα υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο και οτιδήποτε ενδιάμεσο θα σου προκαλεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από υπερβολές καθώς δεν σου αρμόζουν!

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις πως οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό. Θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις απλά να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που θα επιλέξεις και μόνο. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις κοντά με κάποιο συνεργάτη σου και τον/την σύντροφό σου ή να κάνεις νέες επαγγελματικές γνωριμίες για αυτό μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη!

Σκορπιός

Η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι στα πάνω της. Η Σελήνη από τους Ιχθύες θα φροντίσει γι αυτό! Το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό. Θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που δεν μπορείς άλλο να κάνεις ότι δεν θυμάσαι! Αν κρατήσεις τη θετική σου ματιά, τότε θα καταφέρεις και τις δουλειές σου να τελειώσεις και να παραμείνεις χαμογελαστός/η και χωρίς καμία διάθεση να λερώσεις το ποινικό σου μητρώο!

Τοξότης

Τα θέματα που έχουν προκύψει εντός οικίας θα εξακολουθήσουν να σε αγχώνουν ακόμα. Αν και δεν είναι σημαντικά καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα δώσει μια τάση υπερβολής! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Θα σου δημιουργήσει μια γενική ευφορία που δεν θα περάσει απαρατήρητη! Εκμεταλλεύσου την ημέρα και τη διάθεσή σου για να δεις τους φίλους σου, τον/την σύντροφό σου, να πας για ψώνια, να πας θέατρο ή να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου! Οτιδήποτε και να κάνεις έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις καλά!

Αιγόκερως

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι το κλειδί για να καταφέρεις αυτό που θα θελήσεις σήμερα κυρίως αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια χάρη από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο! Πρόλαβε να τη ζητήσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα προσθέσει ένα βαθμό δυσκολίας στα πράγματα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια διένεξη ή μια διαφωνία εντός οικίας ακόμα και για κάτι απλό. Αυτό μπορεί να πάρει διαστάσεις αν δεν προσέξεις τον τρόπο που θα το διαχειριστείς για αυτό καλύτερα μην αφήσεις το συναισθηματισμό σου να γίνει υπερβολικός σήμερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και θα φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό. Θα σε βοηθήσει να δεις και να θυμηθείς την ανάλαφρη πλευρά της ζωής! Ένα τηλέφωνο στον/στην αδερφό/η σου, μια συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια βόλτα για ένα καφέ θα είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε χαλαρώσουν!

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα σου προκαλεί κυκλοθυμικές τάσεις. Θα πρέπει να τις κατευνάσεις για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Θα σε αγχώσει λίγο κυρίως αν έχεις αφήσει οικονομικές εκκρεμότητες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διαχειριστείς τέτοιου είδους θέματα σε περίπτωση που προϋπάρχουν. Αλλά όχι για να κάνεις νέες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike