ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να αφήσεις για λίγο αυτά που θέλεις να κάνεις και να στραφείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πως αυτά που πρέπει να ασχοληθείς είναι τα οικονομικά. Προσπάθησε να τσεκάρεις τα έσοδα και τα έξοδα ώστε να δεις που βρίσκεσαι, να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή απλά να ξεκινήσεις αποταμίευση! Αν καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις τότε η ανασφάλεια που αισθάνεσαι θα αποχωρήσει!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Βέβαια μπορεί να το παρακάνεις και ο τρόπος που θα τις επιδιώξεις να φανεί εγωκεντρικός στους συνεργάτες σου αλλά και στο/η σύντροφο σου. Ο διάλογος είναι μια καλή λύση που θα σε βοηθήσει να εξηγήσεις τα θέλω σου με επιχειρήματα και να ζητήσεις και τη βοήθεια των άλλων. Αν δεν τον επιλέξεις πρόσεξε καθώς ο τρόπος σου  που θα ζητήσεις οτιδήποτε σήμερα μπορεί να είναι επιτακτικός!

Δίδυμοι

Σήμερα οι υποθετικές σκέψεις θα σε αγχώσουν περισσότερο από τα πραγματικά γεγονότα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να κάνει σενάρια! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τη φαντασία σου όμως μην τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Αν βρεις κάποια ασχολία -ακόμα και δουλειά- για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο τότε θα καταφέρεις να περάσεις ανώδυνα την ημέρα.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς θα σε αναζητήσουν! Η Σελήνη έχει περάσει στον  Ταύρο και θα ευνοήσει τις επαφές με φίλους καθώς τον τελευταίο καιρό δεν τους βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η παρουσία σου σε κάποιο σύλλογο που δραστηριοποιείσαι θα είναι επιβεβλημένη σήμερα καθώς θα σου ζητηθεί να αναλάβεις καθήκοντα ή να ηγηθείς ενός σχεδίου.  Οι συλλογικές εργασίες θα είναι περισσότερο εποικοδομητικές από τις ατομικές για αυτό ό,τι και να κάνεις σήμερα κάνε το με παρέα!

Λέων

Σήμερα θέλεις να τραβήξεις επάνω σου τα φώτα στη δουλειά και να διεκδικήσεις τα εύσημα από τους ανωτέρους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου υπενθυμίζει πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να αποδείξεις τι αξίζεις. Μην παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού και μεγάλα λόγια καθώς μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Όσο λιγότερο κάνεις αισθητή την παρουσία σου σήμερα τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με εκπαιδευτικά θέματα όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς οι επιπλέον γνώσεις θα σε ενθουσιάσουν! Σήμερα μπορεί να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο συγγενή που δεν βλέπεις συχνά ή τους κουμπάρους σου και πιθανό να κανονίσεις μια συνάντηση! Θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ευνοούνται για αυτό επεδίωξε τα σήμερα!

Ζυγός

Η διάθεση σου θα έχει καθοδική πορεία σήμερα καθώς θα θυμηθείς παλιούς σου έρωτες, οικονομικές εκκρεμότητες, φίλους που σε πρόδωσαν και γενικότερα ότι μπορεί να σε ρίξει. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Ταύρο και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια βουτιά στη ψυχή σου ώστε να καταλάβεις το μάθημα που πήρες από δύσκολες εμπειρίες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που αφορούν κληρονομικές αλλά και επιχειρηματικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν το δημόσιο, και να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τις αποφάσεις σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Ταύρο και θα τονίσει τον αλτρουισμό σου και την ανάγκη σου να έχεις την επιβεβαίωση των άλλων. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς μπορεί να παραμελήσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια πρώτη συζήτηση με πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες σου.

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαμηλά αποθέματα ενέργειας και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να μείνεις ξαπλωμένος/η! Η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο έχει άλλη γνώμη και θα σου υπενθυμίσει οικογενειακές υποχρεώσεις, εργασιακές εκκρεμότητες και δουλειές γενικότερα. Προσπάθησε να μην τα στριμώξεις όλα σε λίγες ώρες καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καθυστερήσεις και να εκνευριστείς. Ένας περίπατος αργά το απόγευμα θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια θετική ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά. Για εσένα προτεραιότητα θα έχουν οι δραστηριότητες που σε γεμίζουν είτε είναι κάποιο χόμπι σου, είτε είναι οι δουλειές του σπιτιού. Η ημέρα θα ευνοήσει και τη διασκέδαση για αυτό μην μείνεις σπίτι, αλλά κανόνισε με τους φίλους σου και το ταίρι σου μια βόλτα για ποτό καθώς η διάθεση σου θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά!

Υδροχόος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένεια σου καθώς μια διαφωνία με τους οικείους σου μπορεί να ανάψει τα αίματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα αναμοχλεύσει θέματα σπιτιού. Από την άλλη θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και να παρουσιάσεις τις απόψεις σου αρκεί να το κάνες με ήρεμο τρόπο. Αν ξεκινήσεις να νευριάζεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις απόσταση μεταξύ εσένα και την οικογένειας σου για αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς.

Ιχθύς

Η διάθεση σου θα γίνει ανάλαφρη σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου και θα σου προσφέρει μια χείρα βοήθειας! Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος που έχεις τύψεις που έχεις παραμελήσει. Σήμερα μπορεί να κάνεις και μια βόλτα προκειμένου να αγοράσεις πράγματα που χρειάζεσαι όμως πρόσεξε καθώς θα παρασυρθείς και θα αγοράσεις και πράγματα που δεν χρειάζεσαι!