ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενισχύεις το προφίλ σου με νέες γνωριμίες ή επαφές που σου κάνουν καλό και δημιουργούν καλές διεξόδους στην ενέργεια σου. Για αυτό μπορείς να συνεχίσεις κάτι από εκεί που το άρχισες χωρίς να έχεις να φοβάσαι τίποτε.
Ερωτικά: Προχωράς με τόλμη γιατί νιώθεις άνεση και μπορείς να διαχειριστείς με μια ευκολία ακόμα και τις πιο μεγάλες δυσκολίες. Έχεις τα προσόντα αυτές τις ημέρες να δώσεις μια καλή ενέργεια στο Λιοντάρι με το οποίο προς το παρόν παίζετε σε ένα επίπεδο φιλικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευκολία που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις σε βοηθάει να είσαι δημοφιλής και πολύ ανοικτός/η σε όλες τις προκλήσεις. Η δυνατότητα πάντως να θέσεις τα πράγματα με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο θα σου παρέχει αυτά που θέλεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο αλλά δε νιώθεις καλά γιατί κάτι σε εμποδίζει να ξεφύγεις από τα όρια σου. Φίλοι σε ξεσηκώνουν να πας και σε μέρη που πιθανόν άλλες φορές θα είχες απαγορεύσει στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου και αλλάζει όλο το τοπίο, κάπου θα σου δώσει μια πολύ μεγάλη προσωπική ανακούφιση και ανανέωση. Η διάθεση ενός Υδροχόου να σε εξευμενίσει μπορεί σε ενοχλήσει ακόμα περισσότερο γιατί νιώθεις ότι δεν υπάρχει εκείνη η θέρμη που έχεις εσύ ανάγκη για να πιστέψεις ότι ενδιαφέρεται. Με τον Σκορπιό χρειάζεστε ένα φιλικό κλίμα για να περάσετε καλά σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην περιμένεις να κινήσουν οι άλλοι τα νήματα. Αν βάλεις και εσύ το χέρι σου όλα θα γίνουν με ένα τρόπο ελεύθερο και μοναδικό. Προσπάθησε να ακούσεις κι άλλα άτομα που θα σου δώσουν λύσεις σε βάθος χρόνου, ακόμα κι αν ξεφεύγουν από την δική σου λογική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι δυσκολίες σου θα σου δώσουν μια προσωπική ανάπτυξη και θα σε βοηθήσουν να κοντρολάρεις κάποιες σκέψεις που πιθανόν να μην είναι τόσο πρακτικές. Κάποιες σχέσεις σου με φίλους που βρίσκονται στο εξωτερικό θα σου δώσουν αφορμή για ποιοτική επικοινωνία.
Ερωτικά: Η ζωή σου ήταν λίγο μπερδεμένη αυτή την περίοδο. Ακόμα και σε σχέση να είσαι ένιωθες ότι το έδαφος είναι αρκετά περίεργο και ρευστό. Τώρα μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα και αυτό θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει μια καινούργια προοπτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου μπορεί να κοντράρεται με την διαίσθησή σου η οποία σου λέει να περιμένεις, να έχεις σταθερότητα και να μην κάνεις τώρα μια κίνηση που το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον όχι και τόσο ευχάριστο για σένα γιατί πιστεύεις ότι όλα είναι κάπως ψυχρά και αδιάφορα και δεν υπάρχει συναισθηματική ανταπόκριση. Όμως μπορεί να έχεις κάποιες εσωτερικές αναζητήσεις οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν και στην καρέκλα ενός ψυχολόγου ή κοντά σε ένα φίλο που θα του εξομολογηθείς δικά σου απωθημένα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα σε βάλει να πράξεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές και ίσως με ένα τρόπο που μπορεί να μην σου αρέσει να σε σπρώξει κάπως να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Με τον Ταύρο υπάρχουν προϋποθέσεις και ίσως να πρέπει να το δεις με μια θετική ματιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να αποδεχτείς ακόμα και τις πιο περίεργες συνεργασίες γιατί αν νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και κλείσεις τα αφτιά σου, σίγουρα δεν θα προχωρήσεις παραπέρα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η ανάγκη θα σε αναγκάσει να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου γιατί θα τους καταλάβεις περισσότερο αφού ξεφεύγεις πλέον από τις δικές σου θέσεις και μπορείς να μπεις εύκολα στην θέση του άλλου.
Ερωτικά: Αν η σχέση σου έχει περισσότερα φιλικά στοιχεία μπορεί να μην σου αρέσει αλλά τουλάχιστον σου καλύπτει κάποια κενά τα οποία θα σε αφήσουν να προχωρήσεις και να κατανοήσεις τι θέλει το άλλο το πρόσωπο. Ο Κριός και ο Τοξότης θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να εξουσιάζεις αλλά προτιμάς να σε σέβονται γι’ αυτό σήμερα, αν κατέχεις μια ανώτερη θέση, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που χρειάζονται την βοήθεια σου. Πάντως το καλό είναι ότι θα πλησιάσεις κάποιες καινούργιες ή περίεργες θεωρίες που απαιτούν ομαδική δράση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με φίλους και προσπαθείς να κατανοήσεις τις ανάγκες τους γιατί χρειάζεσαι να βγεις έξω από τα δικά σου στεγανά και να σκεφτείς χωρίς το Εγώ σου για να μπορέσεις να εξελιχτείς. Βέβαια τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά χρειάζεται μια αλλαγή αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι θα γίνει πιο εύκολη γιατί θα θεωρήσεις ότι έχετε και ένα φιλικό κομμάτι το οποίο θα ενδυναμώσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Γενικά βρίσκεσαι σε μια πιο εύκολη θέση γιατί ανοίγουν πόρτες. Με τον Ιχθύ μπορεί να ζείτε πολύ κοντά αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γύρω σου άτομα που σε εκνευρίζουν, αντί να απομακρυνθείς, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις ένα φιλικό κλίμα και να εξομαλύνεις την κατάσταση που δεν είναι βέβαια εύκολο.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δεις την ζωή με μια ματιά πολύ θετική γιατί το έχεις ανάγκη και πάνω από όλα θέλεις να ξεκουραστείς ψυχικά γιατί έχεις αρκετές εντάσεις και δυσκολίες, οπότε θα ανακουφιστείς και θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις. Η διάθεση να παίξεις ή να δημιουργήσεις θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Έχεις πολύ έντονη ανάγκη να επικοινωνήσεις με τον Υδροχόο αλλά δεν είναι εύκολο να έρθεις κοντά του γιατί άλλα έχεις δείξει ότι νιώθεις και αυτό θα σε εμποδίζει. Όμως αν επιμείνεις, θα δικαιωθείς. Με το Λιοντάρι θα κάνετε από κοινού κάποιες δουλειές και μέσα από αυτές θα δεις πλευρές του που θα σε συγκινήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πράγματα που άλλες φορές φοβόσουν αλλά τώρα είναι πιο εύκολο γιατί δε θα βγάζεις αυτή την επιθετικότητα που είχες απέναντι στους άλλους. Μπορεί και να πάρεις κάποια χρήματα από την παρέμβαση ενός ατόμου που θα επιμείνει να σου τα δώσουν γιατί στο παρελθόν το είχες βοηθήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σου αρέσει να είσαι με πολύ κόσμο αλλά συγχρόνως νιώθεις κούραση η οποία δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Το καλό είναι ότι το σπίτι σου θα γεμίσει με φίλους και θα περάσεις καλά αν και με μέτρο για να μην χάσεις την ησυχία σου.
Ερωτικά: Αν και σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος, εσύ επιμένεις να μην δείχνεις αυτά που νιώθεις γιατί το ένστικτό σου σε κρατά και δεν θέλεις να εκτεθείς. Ίσως να θέλεις περισσότερο χρόνο και με τον τρόπο σου να τον απαιτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς αυτή την περίοδο να μπεις σε μια καινούργια λογική η οποία θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα ίδια. Τόλμησε να εμπιστευτείς τις σκέψεις, τα οράματά σου αλλά και στις κινήσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι ανανέωση και το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που αντιδρούν οι άλλοι στον τρόπο που κινείσαι, δουλεύεις και επικοινωνείς. Σήμερα το εξωτερικό ή η επικοινωνία με άτομα που έχουν πιο φρέσκες ιδέες θα σε συμπληρώσουν. Κομπιούτερ, κινητό ή αμάξι είναι αυτά που θα ασχοληθείς για να τα αλλάξεις ή να τα επιδιορθώσεις.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι προσπαθείς να έχεις μια φιλική σχέση γιατί μερικές φορές δημιουργείται μεταξύ σας κενό και θα πρέπει με τον δικό σου τρόπο να το καλύψεις. Όταν συζητάς και βγάζεις από μέσα σου αυτά που νιώθεις αποκτάς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Να ελπίζεις ότι θα γνωρίσεις κάτι πολύ καλό μέσα τον κοινωνικό σου κύκλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιο πολύ μιλάς με άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν στην δουλειά σου τόσο πιο εύκολο θα είναι για σένα να επεκταθείς. Πάντως το να δίνεις και ένα χέρι βοηθείας στους γύρω σου θα είναι η αρχή για νέες επαφές που κάπου θα σου φανούν χρήσιμες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναζητάς την ηρεμία σου γι’ αυτό θα κάνεις κάποιες άλλου είδους κινήσεις που θα σε βγάλουν από τα στεγανά σου. Εναλλακτικές θεραπείες και γενικά κάποιες γνώσεις που θα είναι έξω από την ρουτίνα σου θα σε βάλουν να δεις και άλλες λύσεις στα καθημερινά σου προβλήματα.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο αλλά για να μην εκτεθείς μπορείς να του δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι μόνο φιλικά για αυτό ώστε να μπεις πιο εύκολα στην ζωή του. Αν πάλι συνεργάζεσαι μαζί του ίσως να είναι πιο εύκολο γιατί όλα θα είναι ανοικτά. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο όλο και κάτι γίνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αρκετά συγκεντρωτικός/η γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να κατευθύνεις τις καταστάσεις αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πάρεις και να δώσεις γνώση ή να δείξεις έμπρακτα πως διαχειρίζεσαι κάποια θέματα. Μην το φοβάσαι ότι θα σου πάρουν την τεχνογνωσία γιατί δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Επιτέλους μπορεί να γνωρίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να νιώσεις καλά. Θα κάνεις κίνηση για να βρεις κάποιες κοινές συνισταμένες με άτομα που έχετε ίδια ενδιαφέροντα και αντιλήψεις.
Ερωτικά: Μάλλον κρατάς πολλές αποστάσεις που ίσως δεν είναι και τόσο θετικό για την προσωπική σου σχέση αλλά κάνει καλό σε σένα γιατί δεν θέλεις να υποτιμάς τον εαυτό σου ή να είσαι στα πατώματα από την απογοήτευσή σου. Οπότε αν σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό θα είσαι σε γενικές γραμμές άνετα και πολύ κοντά. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό θα αποστασιοποιηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να δείξεις τι ακριβώς κάνεις πρέπει να έχεις μεγαλύτερη δραστηριότητα αλλά και προσωπική εμφάνιση γιατί έτσι θα πάρεις μια δουλειά με το σπαθί σου, με την επικοινωνία και τη δυναμική σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενώ θέλεις να γίνει κάτι που θα σε βγάλει από το τέλμα, περιμένεις από τους άλλους να σε δικαιώσουν και να σε σπρώξουν να αρχίσεις να κινείσαι γιατί εσύ μάλλον έχεις τις κλειστές σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις με τίποτε να δείξεις τι αισθάνεσαι γιατί φοβάσαι ότι θα πληγωθείς και δεν σου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται την συγκεκριμένη περίοδο με τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί όλα αλλάζουν και θα πρέπει να αλλάξεις κι εσύ και να προσαρμοστείς κάτι που ίσως δε είναι εύκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές νιώθεις ότι δεν μετράει όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα γιατί πιστεύεις ότι κάπως καπελώνεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις όπως πρέπει. Χρειάζεται πάντως να προσπαθήσεις, χωρίς να φοβάσαι, με ηρεμία και εμπιστοσύνη.

large
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/71519-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-17-3#ixzz3Ua78qyyu