ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις την παρέα των φίλων σου καθώς εκείνοι θα είναι το αγχολυτικό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο. Ευνοεί συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συλλογικές εργασίες προς ένα κοινό σκοπό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους- κλειδιά. Αυτοί θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Η ημέρα σε ευνοεί για αυτό βγες έξω και μη μείνεις σπίτι!

Ταύρος

Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι η καριέρα σου και μόνο αυτή. Η Σελήνη από τον Υδροχόο εγείρει θέματα κοινωνικού στάτους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια στους κατάλληλους ανθρώπους. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η προκειμένου να τις αντιληφθείς. Μοναδικό μελανό σημείο θα είναι η υπέρμετρη αισιοδοξία σου που μπορεί να σε κάνει να χάσει το μέτρο και να μην αντιληφθείς τον “κίνδυνο”.

Δίδυμοι

Σήμερα στο μυαλό σου θα τριγυρίζει η ιδέα μιας μικρής απόδρασης είτε κυριολεκτικής είτε διανοητικής προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βάζει στη διαδικασία να μη μείνεις λεπτό σπίτι και να αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου! Είναι πιθανό να έχεις και νέα από ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα!

Καρκίνος

Οι σκέψεις σου θα σου δημιουργήσουν συναισθηματικό αδιέξοδο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί απαισιοδοξία. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το  Δία και από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου και να αποφορτιστείς. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και επικερδείς συμφωνίες ή να ωφεληθείς από συμφωνίες τρίτων και σίγουρα αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Λέων

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασιών θα σε απασχολήσουν σήμερα ακόμα και άθελα τους. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε κάνει ευάλωτο/η στην άποψη των αγαπημένων σου προσώπων για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό, θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες! Η καλή σου διάθεση και η άνεση με τους γύρω σου θα κερδίσουν τις εντυπώσεις όποιου σε γνωρίσει σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολές κυρίως με τις αγορές σου!

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις που θα φέρει μαζί της η ημέρα θα είναι πολλές. Αλλά εσύ έχεις αποδείξει πως η δουλειά σου αρέσει και δεν σε τρομάζει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φέρνει προσωπικές υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες τρίτων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το Ζυγό μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία στη δουλειά με το ανάλογο οικονομικό “δώρο” για αυτό μη βιαστείς να γκρινιάξεις αν σου γίνει μια νέα πρόταση!

Ζυγός

Η ημέρα θα τονίσει την ανάγκη σου να εστιάσεις σε κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Θα σου δώσει το έναυσμα να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο σου θα τονίσει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους σωστούς λόγους! Άδραξε την ημέρα αλλά πρόσεξε μην υπερβάλλεις με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!

Σκορπιός

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να δημιουργεί μια κινητικότητα εντός οικίας είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω εντάσεων! Οποιοδήποτε σενάριο και να συμβαίνει, μην ανησυχείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το σπίτι και τους δικούς σου.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει γύρω σου αρκετό κόσμο από το συγγενικό και όχι μόνο περιβάλλον σου. Η ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι έντονη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή και θα σου φέρει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες. Η αισιόδοξη διάθεση σου θα γίνει πόλος έλξης και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες!

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να είσαι προσκολλημένος/η στα υλικά αγαθά και κατά συνέπεια στα οικονομικά σου θέματα καθώς θα νιώσεις μετέωρος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εγείρει θέματα ασφάλειας. Για αυτό και θα αναζητήσεις ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό μπορεί να σου φέρει την ευκαιρία που ζητάς ή αν δεν σου τη φέρει τότε σίγουρα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο αισιόδοξα!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο με διάφορους τρόπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό θα σου χαρίσει εύνοια με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα. Σήμερα θα έχεις και την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και να βρεθείς! Εκμεταλλεύσου την ημέρα καθώς η τύχη ευνοεί προσωπικές αλλά και επαγγελματικές επιδιώξεις.

Ιχθύς

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους και να ονειροπολήσεις με την ησυχία σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και εγείρει θέματα που σου προκαλούν άγχος. Με αποτέλεσμα να προτιμήσεις  να “χαθείς” στα όνειρα σου προκειμένου να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο περίεργων σκέψεων αρκεί να το θέλεις!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike