ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ 2016

Αν μπορείς, κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει.

1452234_569973849739771_255902273_n

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα : ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 28 Μαΐου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους καλύπτουν και με το παραπάνω τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα κάθε είδους. Κι εδώ το μόνο πρόβλημα σου μπορεί να είναι η έλλειψη συγκεκριμένων στόχων και η ανάλωση σου σε ένα διαρκές «σουλάτσο», ευχάριστο μεν αλλά ενδεχομένως και ανούσιο. Δες λοιπόν τι μπορείς να καρπωθείς άμεσα, αφού αύριο ξημερώνει μια άλλη ημέρα!

Ερωτικά
Μοιάζεις να βρίσκεσαι σε ένα παζάρι, χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις τελικά. Μόνο που επειδή δεν έχεις να κάνεις με «στόχους» αλλά με ανθρώπους, πρόσεξε μήπως τελικά η δίψα σου για κατακτήσεις επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε χρίζει πρωταγωνιστή και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Το μόνο που ίσως σε ενοχλήσει είναι οι ατέρμονες συζητήσεις γύρω από θέματα που για σένα είναι ανούσια ή θέτουν προτεραιότητες που δεν σε συγκινούν ιδιαίτερα. Ακόμη, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος.

Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντι σου, καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου. Ότι όμως κι αν σου συμβεί, να θυμάσαι πως είναι προσωρινό και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επανέλθεις στην ηρεμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την συνδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου αλλά και της Σελήνης στον Υδροχόο, η ημέρα αναμένεται να εκπληρώσει πολλές από τις βασικές σου επιθυμίες. Ταξίδια, καλή παρέα, συζητήσεις επί παντός επιστητού και κυρίως… τύχη, κοσμούν την καθημερινότητά σου, αφήνοντας σου τελικά μια «γεμάτη» αίσθηση. Αν μάλιστα φροντίσεις να αποκομίσεις και κάτι πιο χειροπιαστό, από τις υποσχέσεις, τότε θα αγγίξεις το τέλειο!

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σου για μια αισθηματική περιπέτεια, χωρίς αξιώσεις μονιμότητας αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και το άλλο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, ίσως διαπιστώσεις ότι στη ζωή δεν κερδίζουν οι ικανοί αλλά οι… διαφορετικοί ή οι ξεχωριστοί κι αν έχεις κατά νου να βελτιώσεις το εισόδημα σου οφείλεις να ακολουθήσεις έναν τέτοιο δρόμο και όχι την «πεπατημένη». Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να γίνεις πιο «εγκεφαλικός/η», βάζοντας στην άκρη τα συναισθήματα σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί διαδοχικές έλξεις και απώσεις, γι’ αυτό μην δένεις τίποτα «κόμπο». Σε αυτήν την φάση το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ σύντομα, όσο κι αν με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν τόσο… μοναδικά!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κατατάσσουν στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, τουλάχιστον στα… χαρτιά! Γιατί ξέρεις ότι η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη, όσο και οι υποσχέσεις από την υλοποίηση τους. Φρόντισε λοιπόν ώστε η ανάδειξη σου και η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα να λάβει συγκεκριμένη μορφή, μέσα από την υλοποίηση μιας επωφελούς συνεργασίας ή συμφωνίας.

Ερωτικά
Να λοιπόν που το σύμπαν δεν σε αφήνει να «αγιάσεις»! Πάνω που σκεφτόσουν να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσεις τις προθέσεις και τα σχέδια σου. Δες το όμως σαν ένα ευχάριστο διάλειμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Την ώρα που κάποιοι/ες άλλοι/ες χάνουν την ώρα τους με το να κερδίζουν τις εντυπώσεις, εσύ μπορείς να «τρυπώσεις» στην ουσία του θέματος, επιτυγχάνοντας τελικά μια επαγγελματική συμφωνία που θα σε ωφελήσει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, πρόθυμα να εκτιμήσουν τα προσόντα σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο προοιωνίζεται αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος «μαζεύοντας» επαίνους και κολακευτικά σχόλια,. Αν όμως ταξιδέψεις, τότε ο Άρης μπορεί να σε βάλει σε «περιπέτειες», μέσα από προκλήσεις που φέρουν όλα εκείνα τα γνήσια χαρακτηριστικά μιας ερωτικής διεκδίκησης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθούν να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς. Προσπάθησε ωστόσο να μην σπαταλήσεις την τύχη σου μένοντας μόνον στις υποσχέσεις και τις κερδισμένες εντυπώσεις, αφού οι συνθήκες για ένα νέο ξεκίνημα είναι σχεδόν ιδανικές.

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο» και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή»! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις και τις «ωραίες εικόνες», αφού σε κάθε περίπτωση η ποιότητα δεν είναι εξασφαλισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι ή την οικογένεια σου, είτε φέρνοντας σου έκτακτους «μουσαφίρηδες», είτε σπρώχνοντάς σε να εγκαταλείψεις την εστία σου και να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου, είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά».

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου το ερωτικό σκηνικό αρχίζει να θυμίζει «άγρια Δύση» αλλά πόσο ικανοποιημένος/η μπορεί να είσαι από μια σχέση που βασίζεται κυρίως στην κάλυψη των ενστίκτων σου; Αν δεν αγαπάς και δεν σε αγαπούν, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στους Διδύμους, η καθημερινότητα σου αρχίζει να θυμίζει… πανηγύρι κι έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος. Επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα. Ακόμη, δεν αποκλείεται να περιέλθουν στην κατοχή σου κάποια gadget ή αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Το μάτι σου «παίζει» προς κάθε κατεύθυνση αλλά οι άλλοι δεν μπορεί να γνωρίζουν πως έχουν να κάνουν με την ανάγκη σου για μια «soft» περιπέτεια κι όχι με την πρόθεση σου για κάτι σταθερό. Πρόσεξε λοιπόν μήπως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από ποικίλες λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο μέτρο. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.

Ερωτικά
Μια γνωριμία στην δουλειά σου μπορεί να σου αφήσει υποσχέσεις αλλά… μέχρι εκεί! Το πιθανότερο είναι πως έχεις να κάνεις με ένα ακόμη «αθώο μπλέξιμο», που όμως αργά ή γρήγορα θα «δείξει» τις αδυναμίες του, γι αυτό κράτα μικρό καλάθι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στρέφει το… συμπαντικό ενδιαφέρον αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι επιδοκιμασίες, είναι περίπου δεδομένες, δες μήπως μπορείς να πετύχεις και κάτι πιο ουσιαστικό, πέραν των κερδισμένων εντυπώσεων, αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προσελκύσεις συνεργάτες ή χρηματοδότες.

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία αλλά εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σου… γνέφει!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα και γρήγορα πολλούς από τους στόχους σου κι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο, μην διστάσεις! Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, καθιστώντας αναγκαίο το να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Ακόμη δείχνει σκόπιμο να «κλέψεις» λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Ερωτικά
Όλα καλά, μέχρι το σημείο που ένας γνωστός ή συγγενής θα αρχίσει να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν τρόπο μάλιστα που σε ενοχλεί. Και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό», στην ζωή σου!

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/87785-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-28-5