ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Μην περιμένεις να σου αποδώσει κανείς δύναμη, κύρος ή εξουσία. Όποιος τα θέλει πρέπει να τα πάρει μόνος του.

large (110)

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα : ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 2 Απριλίου 2016.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα το ενδιαφέρον σου μπορεί να επικεντρωθεί σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια κρυφή συνεργασία ή σε μια μικρή… συνομωσία με καλό σκοπό! Μπορεί όμως απλά να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας εσωτερικής αναζήτησης ή μιας ψυχοθεραπείας, μέσα από παιχνίδια. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις… εξερευνήσεις, έχοντας την εγγύηση ότι θα περάσεις όμορφα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκριση του/της. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει στα άδυτα της τεχνολογίας, ενώ ίσως μάθεις και κάποια «μυστικά» για το πώς να απλουστεύσεις την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως…. φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια συνεργασία με σκοπό την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή απλά να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό αναδεικνύει την ικανότητα σου να βρίσκεις πρακτικές λύσεις όπου χρειάζεται.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, έχεις τον τρόπο να «ξεκλειδώσεις» μια καρδιά που θες να κτυπά μόνον για… σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι σε μια φάση όπου οι σπουδές, τα ταξίδια ή οι νομικές υποθέσεις έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία ύστερα από την παρότρυνση ενός γνωστού ή συγγενή. Το καλό πάντως είναι ότι το σύμπαν «σε πάει» και πολλά θα εξελιχθούν ευκολότερα από όσο περιμένεις. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να απευθυνθείς σε άτομα που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Ερωτικά
Όλες αυτές τις μέρες, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε… ίχνος διακριτικότητας! Η συνέχεια βέβαια εξαρτάται καθαρά από σένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα καλείσαι να διαπραγματευτείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να επιμεληθείς κάποιων τεχνικών λεπτομερειών, ξεπερνώντας με επιτυχία εκείνες τις δυσλειτουργίες που σε ταλαιπωρούν.

Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου με συνέπεια να μην ξέρεις από… που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Καλό είναι πάντως, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα μπορείς να ωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του, είτε με τα «σκέρτσα» του! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος, με την βοήθεια ενός ειδικού ή των δυνατοτήτων που σου προσφέρει η τεχνολογία. Μπορεί ακόμη να προμηθευτείς ένα «εργαλείο» για την δουλειά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου τείνει… κλάδο ελαίας, κάτι που φαντάζει ως θείο δώρο σε μια περίοδο εντάσεων και πιέσεων. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρευτείτε μαζί τις καλύτερες μέρες που έρχονται και σας… αξίζουν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Κριό σου συνιστά να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια ενδεχόμενη συμφωνία σου. Επιπλέον σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου, ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση και σε άλλες «πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»! Παράλληλα, κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.

Ερωτικά
Ο έρωτας «κυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δεν δουλεύεις πολλά μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Ακόμη ίσως προκύψει κάτι «καλό» κατά την διάρκεια μιας ιατρικής επίσκεψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε αναγκάζει να το προσέξεις με τη συμπεριφορά και τις επιλογές του αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει φρόντισε να το συζητήσεις μαζί του κι όχι να ακολουθήσεις την γνώριμη οδό της… αγωνιώδους εσωστρέφειας! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να ρυθμίσεις κάποια τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την εργασία σου, είτε γενικότερα με τον εξοπλισμό σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Γενικότερα όμως, φαίνεται ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα… δέοντα σχόλια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η περίοδος ευνοεί τις περιουσιακές ρυθμίσεις, από την άλλη πλευρά όμως, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης. Επιπλέον, είναι πιθανό, είτε να «μαζέψεις» κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η Αφροδίτη σε θέλει, «εντός των τειχών», ανεξάρτητα με το αν περιστοιχίζεσαι και από φίλους/ες. Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου στα… πέρατα της οικουμένης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Διανύεις σε μια επικοινωνιακά «ζωηρή» όσο και ευχάριστη περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την δημοσιοποίηση ή διαφήμιση των βασικών στόχων σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε βοηθά να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου σε θέματα που αφορούν στην δουλειά σου αλλά και να κάνεις τον προσωπικό σου χώρο πιο λειτουργικό.

Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω… τίποτα δεν αποκλείεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση ενός αιτήματος σου να βρει τους κατάλληλους αποδέκτες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, χωρίς όμως να «κολλήσεις» σε λεπτομέρειες, που μάλλον δεν θα προσέξει σχεδόν… κανείς!

Ερωτικά
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που μπορεί να γίνει… παρεξηγήσιμη αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «τρελάνεις» κόσμο με τα καμώματα σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους. Στον αντίποδα βέβαια αν δεν έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου, μπορεί να βγουν στη φόρα και οι όποιες αδυναμίες σου, οπότε… πρόσεξε! Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία αλλά και το «αισθησιακό» ντύσιμο σου. Επιπλέον… επιφυλάσσεται για κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/86111-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-2-4#ixzz44bUmRIDy