ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Οι ανησυχίες σου θα γίνουν έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σε γεμίσει ανασφάλεια. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει θέματα στη σχέση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο και θα σου χαλάσει η διάθεση. Σήμερα μπορεί να ακούσεις την κριτική των άλλων με τρόπο που εσύ θα παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τις επαφές με τον στενό αλλά και ευρύτερο περίγυρο σου και κλείσε τα αυτιά σου για να μην εκνευριστείς.

Ταύρος

Οι συλλογικές δραστηριότητες μέχρι και εχτές σε γέμιζαν ενέργεια όμως σήμερα θα σου προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει μια αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς με κάποιο/α φίλο/η σου σχετικά με ένα οικονομικό θέμα για αυτό ακολούθησε το ρητό που λέει πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Σήμερα μπορεί να εκνευριστείς ακόμα και λόγω παρελθοντικών καταστάσεων που δεν θα έχει κανένα νόημα να επαναφέρεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις μια απαιτητική ημέρα στη δουλειά καθώς θα θελήσεις να δώσεις κάτι παραπάνω προκειμένου να ξεχωρίσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον  Τοξότη θα δημιουργήσει δυσκολίες. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να πείσεις τους άλλους για τις προθέσεις και τις ικανότητες σου και είναι πιθανό να ακούσεις κριτικές που δεν είναι αντίστοιχες των προσπαθειών σου. Μην τα βάλεις με τον εαυτό σου απλά κράτησε αυτά που έχεις κατά νου για μια άλλη ημέρα πιο ελπιδοφόρα!

Καρκίνος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να αισθανθείς πως οι απόψεις σου έχουν θετικό αντίκτυπο στους γύρω σου για αυτό και θα επιδιώξεις να τις μοιραστείς μέσα από επαφές και συζητήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Οι ιδέες σου και οι απόψεις σου δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος και είναι πιθανό να νιώσεις πως οι γύρω σου δεν σε αφήνουν να εκφραστείς. Προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας καθώς μπορεί να εκνευριστείς αν διαπιστώσεις πως θα αμφισβητήσουν τις απόψεις σου.

Λέων

Σήμερα θα θυμηθείς κάτι που θα σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος και θα σου προκαλέσει ανησυχία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Είναι πιθανό με αφορμή κάποιο γεγονός του παρελθόντος να τα βάλεις με κάποιο/α φίλο/η σου καθώς θα θυμηθείς κάτι που σε είχε πειράξει. Οι προθέσεις σου να αναμοχλεύσεις γεγονότα του παρελθόντος δεν θα τύχουν αποδοχής από τους γύρω σου και θα σου χαλάσουν και τη διάθεση για ασήμαντο λόγο.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των προσωπικών σου σχέσεων καθώς και των συνεργασιών σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει θέματα και μπορεί να φρενάρει επαγγελματικές εξελίξεις. Αυτό θα σου δημιουργήσει νεύρα και πιθανό να ξεσπάσεις στους οικείους σου. Η ημέρα θα κάνει crash test στις σχέσεις σου και θα κριθούν πολλά, για αυτό μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να παρεισφρήσει σε σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα.

Ζυγός

Σήμερα η ημέρα θα είναι ζόρικη καθώς θα αναγκαστείς να τρέξεις σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή να δουλέψεις υπερωρίες προκειμένου να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη, δεν θα σε αφήσει να φροντίσεις τον εαυτό σου καθώς δεν θα έχεις χρόνο. Μια κουβέντα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο είναι ικανή να πυροδοτήσει διαφωνίες μεταξύ σας όμως μη σπαταλήσεις τον πολύτιμο σου χρόνο για να τσακωθείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και παρόλο που θα σου χαρίσει ελεύθερο χρόνο δεν θα τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Αιτία για αυτό είναι το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη που θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει δουλειές, οικονομικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε αγχώσει. Σε συμβουλεύω να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου με ψυχραιμία καθώς θα έχεις την τάση να φέρεις την καταστροφή. Αν έχεις κατά νου μια έξοδο πρόσεξε καθώς μπορεί να δημιουργηθούν οικονομικά μπερδέματα με φίλους.

Τοξότης

Μια διαφωνία με την οικογένεια σου θα γίνει η αφορμή  να σκαλίσεις υποθέσεις που έχουν κλείσει προκειμένου να αποδείξεις πως έχεις αδικηθεί αρκετά κατά καιρούς. Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου σκέψη και τα επιχειρήματα σου για να λύσεις τα θέματα που μπορεί να προκύψουν είτε εντός είτε εκτός οικίας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως στενά συγγενικά σου πρόσωπα, γνωστοί ακόμα και γείτονες θα δημιουργήσουν μια κινητικότητα στην ημέρα που με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και το το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια την καλή πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να δώσεις τους άλλους την ευκαιρία να σε πλησιάσουν και μην είσαι προκατειλημμένος/η απέναντι τους λόγω γεγονότων που έχεις βιώσει.

 

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να αποτελούν τον κύριο λόγο για την ανασφάλεια που νιώθεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για νέες συμφωνίες και οικονομικά ανοίγματα. Απόφυγε τα ρίσκο σήμερα καθώς δεν θα είναι η κατάλληλη ημέρα και διαφύλαξε τα “κεκτημένα” σου προκειμένου να μην υπάρξουν οικονομικές απώλειες.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και εξακολουθεί να τονίζει τα θέλω σου αγνοώντας τις ανάγκες και τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Αιτία για αυτό θα είναι η τάση σου να ασκήσεις κριτική σε συναδέλφους, υφισταμένους ακόμα και στην οικογένεια σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο ο τρόπος που θα το διεκδικήσεις δεν θα είναι ο κατάλληλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR