ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι ετοιμοπαράδοτο. Επέρχεται με τις πράξεις σου»

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προβληματίζεσαι για κάποια πράγματα που πρέπει να επιλέξεις γιατί είναι μέσα σε ένα καλούπι και δεν σου αρέσει πλέον η κονσέρβα. Το να εκπληρώσεις τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις χωρίς να ζοριστείς μάλλον δεν θα είναι εύκολο γιατί έχεις πολλά να κάνεις και κοινωνικές υποχρεώσεις.
Ερωτικά: Όσο βλέπεις ότι κάτι δεν αλλάζει με τον Ζυγό τόσο εκνευρίζεσαι. Ίσως σήμερα οι επιθυμίες σου μπουν σε ένα πλαίσιο και αυτό να σε ενοχλήσει γιατί αλλιώς τα υπολόγιζες και αλλιώς γίνονται. Αν περιμένεις νέα από τον Ταύρο θα σου έρθουν αλλά όχι τα αναμενόμενα γιατί θα είναι πολύ πιο σφικτός/η στα λόγια του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα καινούργιο περιβάλλον μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα γιατί θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να αποδείξεις ότι σωστά σε επέλεξαν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο θα ανοίγεις τα χαρτιά σου άλλο τόσο θα εισπράττεις τα θετικά αποτελέσματα. Αν πιάσεις πάντως και ξεφυλλίσεις το βιβλίο της ζωής σου θα διαπιστώσεις ότι έχεις μια βαθιά επιθυμία να κάνεις καινούργια πράγματα τα οποία θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς και να ξεπεράσεις κάποιες παλιές καταστάσεις που ίσως σε ενοχλούν ακόμα. Οι επίπονες προσπάθειες που έχεις ήδη κάνει για το θέμα ενός παιδιού, θα σου βγουν.
Ερωτικά: Θα κάνεις το παιχνίδι σου αλλά στα κρυφά γιατί δεν θέλεις με τίποτα να εκτεθείς. Οι γύρω σου μπορεί να το έχουν καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο γι’ αυτό κι εσύ θα μαζευτείς. Η φιλική συμπεριφορά του Καρκίνου μπορεί να σε συγκινήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια αλλά βλέπεις ότι τελικά δεν είναι εύκολο, τώρα όμως μπορεί να αλλάξεις κατεύθυνση. Η διαίσθησή σου πιθανόν να σε σπρώχνει να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κι ό, τι είχες κρυμμένο και αφανέρωτο να σε ταλαιπωρήσει. Ίσως συναντηθείς με άτομα που χρειάζεσαι για την κοινωνική σου άνοδο. Αν σε ενδιαφέρει η πολιτική ή τα κοινά μπορεί τώρα να βρεθείς μέσα σε αυτό το κλίμα.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεσαι για να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Αν ένας Σκορπιός σε βομβαρδίζει με μηνύματα ή προσπαθεί πλαγίως να βρεθείτε δεν θα είσαι τόσο αυθόρμητος/η γιατί δε θέλεις να παραδοθείς άνευ όρων, κυρίως αν σε έχει πληγώσει στο παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να σου χρειαστούν οι τίτλοι και οι αναφορές για αυτά που έχεις κάνει για να αποδείξεις σε κάποια άτομα το πόσο έχεις δουλέψει πάνω στο θέμα που καλείσαι να αναπτύξεις. Το πλαίσιο που σήμερα θα κινηθείς θα είναι πολύ κλασικό και περιορισμένο αλλά θα έχει αποτέλεσμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βρεθείς με ανθρώπους που έχεις κοινά σημεία γιατί με τον τρόπο αυτό θέλεις να δείξεις τα δικά σου συναισθήματα. Ίσως οι ενοχές σου να είναι αρκετά έντονες γιατί δεν έκανες εκείνο ή δεν έκανες το άλλο. Σταμάτα να μαστιγώνεις τον εαυτό σου και να είσαι ευάλωτος /η στις κριτικές των άλλων.
Ερωτικά: Θέλεις να συμμορφωθείς σε κανόνες και συμπεριφορές που δεν είναι και τόσο συναισθηματικές αλλά σε βάζουν σε ένα πλαίσιο που συγχρόνως σε καταξιώνει σαν άτομο. Ίσως με τον Αιγόκερω να είναι είσαι μαζί περισσότερο για τις φιλοδοξίες που σου βγάζει στην επιφάνεια και σχετίζονται και με την δημιουργία οικογένειας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ήθελες πολύ να απαλλαγείς από άτομα που σε πιέζουν για να κάνεις όσα πρέπει γιατί αυτή την περίοδο αντιδράς και κλωτσάς ακόμα και μια θέση που εδώ και καιρό περίμενες για να ανοίξει. Νιώθεις ότι έχεις κουραστεί και δεν θέλεις να κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου θα έχεις κέφι και καλή διάθεση. Ένα μακρινό ταξίδι θα σε βάλει σε δημιουργικές σκέψεις. Για να ξεπεραστούν κάποια θέματα υγείας σε συνδυασμό με την ψυχολογική σου κατάσταση θα πρέπει να μην δίνεις τόση μεγάλη σημασία σε λόγια συγγενικών σου προσώπων ή σε οικογενειακές καταστάσεις που δεν πηγαίνουν στην ψυχοσύνθεσή σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Αιγόκερω πάντα σε επηρεάζει και σε προκαλεί να βάλεις κάποιους περιορισμούς στην επικοινωνία σας. Μπορεί να θυμάσαι τα λόγια του και να σε ενοχλούν ή να μην παίρνει θέση για το τι θα γίνει μεταξύ σας. Ο Υδροχόος σε προκαλεί να τον καταλάβεις βαθιά και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που να μην έχει εκείνες τις παρεξηγημένες συμπεριφορές που ενοχλούν και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι παλεύεις για να βρεθείς κάπου καλύτερα κι όσο το προσπαθείς τόσο βλέπεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Για αυτό να κρατήσεις τις προσδοκίες σου ψηλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται που και που να ευγνωμονείς για αυτά που δέχεσαι από τη ζωή και τους γύρω σου γιατί τις περισσότερες φορές γκρινιάζεις και βλέπεις πολύ κοντόφθαλμα. Αν όμως αρχίσεις και διακρίνεις όσα σου έχουν προσφερθεί, θα μπορέσεις να τα εκτιμήσεις περισσότερο.
Ερωτικά: Ενώ πίστευες ότι σε εξασφάλιζε ο Αιγόκερως τώρα βλέπεις ότι υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές και ανατροπές γιατί έχεις χαλαρώσει και μπορεί να μην θέλεις να δεσμευτείς πια με τον τρόπο που ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πετύχεις και για αυτό χρησιμοποιείς όλα τα μέσα. Προσπαθείς να ξεπεράσεις το σοκ από μια συνεργασία με τον Κριό που εκεί που σου έλεγε ότι θέλει να κάνετε μαζί πράγματα ξαφνικά έφυγε ή άλλαξε τους όρους, όμως ακόμα υπάρχει περιθώριο κέρδους αν φερθείς γρήγορα και έξυπνα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις την πίεση να μεγαλώνει και θα πρέπει να την διαχειριστείς με ένα τρόπο αποστασιοποιημένο για να μη δείξεις στους άλλους τίποτα. Οι αξίες γύρω σου μπορεί να καταρρέουν και εσύ οφείλεις να επεξεργαστείς τις νέες πληροφορίες.
Ερωτικά: Ο περιορισμός σε προσωπικό επίπεδο θα σε συγκρατήσει να μην εκφράσεις όλα τα έντονα ή αρνητικά συναισθήματα, κυρίως στον Καρκίνο και στον Αιγόκερω κι ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να εκτεθείς. Όμως ακόμα κι αν κάνεις υπομονή, η ανατροπή μπορεί να συμβεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιέσεις, εντάσεις, υποχρεώσεις και φιλόδοξα σχέδια είναι όλα αυτά που μπλέκονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να μην μπορείς να δεις το παρόν με αισιοδοξία. Αντίθετα, βλέπεις παντού προβλήματα που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα λύσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σε σχέση με κάποιες φιλίες και περιμένεις να κάνουν μια κίνηση που θα νιώσεις ότι δικαιώνεσαι. Όμως και αυτό να γίνει εσύ θα κρατήσεις επιφυλάξεις γιατί φοβάσαι ότι κάτι θα ανατραπεί. Θα οργανώσεις καλύτερα ένα ταξίδι που ετοιμάζεις και ίσως είναι για οικογενειακά θέματα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο ή τον Αιγόκερω δεν είναι δεδομένη όπως νομίζεις αλλά χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια τουλάχιστον από την πλευρά σου. Ίσως να σε έχει συγκινήσει ένας Κριός αλλά προς το παρόν κρατάς τα προσχήματα μαζί του για να μην φανερώσεις αυτά που νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου προβολή είναι μερικές φορές απαραίτητη. Παρόλο που κρατάς χαμηλούς τόνους και η σοβαρότητα σου σε βοηθάει να σε εμπιστεύονται, μερικές φορές χρειάζεται είτε να αναλάβεις πρωτοβουλίες είτε να μιλήσεις για να δείξεις ό, τι ξέρεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπική σου αξία ίσως διαπραγματεύεται μερικές φορές και σε ενοχλεί που δε μιλάς και δεν τα λες έξω από τα δόντια. Όμως μέσα βράζεις από μια αδικία και στην δεδομένη στιγμή θα τα βροντήξεις όλα και να γίνει η ανατροπή.
Ερωτικά: Όσο μπορείς συγκρατείς και συμπιέζεις τα συναισθήματά σου για να φαίνεσαι ότι είσαι ο σωστός/η. Ίσως διαλέξεις την κατάλληλη ευκαιρία για να βγεις έξω μόνος/η σου χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεσαι όσο μπορείς σε μια πολύ συγκεκριμένη κατάσταση και από εκεί προσπαθείς να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να μην χαλάσεις άλλα χρήματα. Ίσως εκπληρώσεις μόνο αυτές τις επιθυμίες που θα σε ανεβάσουν κοινωνικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να σε συγκρίνουν με άλλους για αυτό κάνεις ένα βήμα και κρατάς αποστάσεις. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος/η για να δυναμώσεις αλλά και γιατί αλλάζεις και πρέπει να προσαρμοστείς.
Ερωτικά: Η ερωτική σου συμπεριφορά είναι αρκετά περίεργη και εκκεντρική. Μια δίνεις το μήνυμα ότι θέλεις να είσαι μόνος/η και μετά θυμώνεις που δεν σε προσεγγίζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Προσπάθησε να έχεις λογική για να μην κατηγορηθείς ότι είσαι αλλοπρόσαλλος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές προσδοκίες οι οποίες όμως ξαφνικά μπορεί να ανατραπούν. Μην πιστεύεις ότι χάνεις την αξία σου αν αλλάξουν οι ισορροπίες με τους άλλους γιατί θα φανεί στην πράξη αν σε θέλουν για αυτό που είσαι ή για αυτό που τους προσφέρει η κοινωνική ή επαγγελματική σου θέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μάλλον ο εαυτός σου θα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα γιατί θα ξεκουραστείς ή θα κλειστείς μέσα για προσωπικούς σου λόγους. Πιθανόν αν ασχολείσαι με την ψυχολογία να κάνεις κάποια συγκεκριμένη εκπαίδευση αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Οι σκέψεις σου θα είναι κάπως περιορισμένες και πιθανόν ευαίσθητες για αυτό θα τις κρατήσεις για σένα για να μην συγκρουστείς με τον Καρκίνο γιατί νιώθεις μεγάλη καταπίεση από τον τρόπο που σου επιβάλλει την επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη από νέο χώρο και καινούργια δράση αλλά η διάθεσή σου μπορεί να σε προδώσει γιατί ίσως δεν κάνεις κέφι και πολλά πράγματα. Πιθανόν τα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου να σε σταματήσουν για λίγο από τις δραστηριότητες σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια συγκεκριμένη κατεύθυνση από την οποία δεν θέλεις να παρεκκλίνεις γιατί έχεις καταλάβει ότι πρέπει να την κρατήσεις για να δικαιωθείς. Η φιλοσοφία μιας φιλικής ομάδας θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη πίστη στα πολύ προσωπικά σου θέματα.
Ερωτικά: Κρατάς τα προσχήματα για να βελτιώσεις την σχέση σου με τον Καρκίνο γιατί δεν είναι εύκολο να τον κατακτήσεις. Ένας άλλος Ιχθύς θα σε συγκινήσει χωρίς όμως να μπορείς να τον κερδίσεις εύκολα γιατί φοβάσαι ότι θα έχετε κάποιες κοινές ευαισθησίες. Αντίθετα με τον Ζυγό υπάρχουν κάποιες αποστάσεις αλλά επικοινωνείτε με ένα καλύτερα αυτόν τον καιρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι τι θα κάνεις στο μέλλον και γι’ αυτό ίσως βρεθείς με άτομα που έχουν κάποια σχέδια στα σκαριά που σε εκφράζουν γιατί καλύπτουν προσωπικές φιλοδοξίες σου. Όσο πάντως οργανώνεσαι και προσπαθείς με τεχνικές τόσο πιο γρήγορα κι εύκολα αποτελέσματα θα έχεις.

large
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/71397-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-14-3#ixzz3UJ0qBVXr