ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ομορφιά είναι πως νιώθεις μέσα σου και αντανακλάται ακόμα και στα μάτια σου. Δεν είναι κάτι υλικό.

large1

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, αφού καλείσαι να δώσεις λύσεις ή διεξόδους σε πολυσύνθετα προβλήματα. Ίσως βέβαια κάποιες «υψηλές» βοήθειες στις οποίες υπολόγιζες να μην «σου κάτσουν», από την άλλη πλευρά όμως έχεις τον τρόπο να εμπνεύσεις άλλα άτομα, που βλέπουν στο πρόσωπό σου τον αρχηγό τους!

Ερωτικά
«Έχεις ρεύμα»! Το βέβαιο είναι ότι γύρω σου αυξάνονται και πληθύνονται τα πρόσωπα που βλέπουν θετικά την προοπτική να κάνουν «κάτι» μαζί σου. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από σένα αλλά και τις δεσμεύσεις που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει προβλήματα με συγγενείς ή γνωστούς, που αυθαιρετούν και βιάζονται να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους, είτε αδιαφορώντας για τις δικές σου προθέσεις, είτε κάνοντας διάφορες «τσαπατσουλιές»! Επιπλέον σε ωθεί να βρεις το δίκιο σου μέσω μιας νομικής οδού ή να δώσεις μια… ξεγυρισμένη απάντηση σε όσους/ες διαδίδουν για σένα ανακρίβειες.

Ερωτικά
«Τα καλύτερα έρχονται»! Με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Σκορπιό τα πράγματα γίνονται ολοένα και καλύτερα, αφού πλέον «έχεις πέραση» και σε πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πολύ πιο διεκδικητικό σε σχέση με αυτά που σου αναλογούν στον οικονομικό τομέα κι αν είσαι… τυχερός/η, θα μπορέσεις να πετύχεις «μαζεμένους» αρκετούς από τους στόχους σου, χωρίς να συναντήσεις ιδιαίτερη αντίσταση. Ωστόσο, το «ρίσκο» σου μπορεί και να σκοντάψει σε ισχυρές αντιδράσεις από άτομα που θεωρούν πως οι ενέργειες σου θίγουν δικές τους κατακτήσεις ή δημιουργούν κακό προηγούμενο.

Ερωτικά
«Διχασμένο κορμί»! Αντί να επιμένεις σε μια «αμφίσημη» κατάσταση που θα μπορούσε πολύ εύκολα «να σε πάρει από κάτω», είναι ασφαλέστερο να δώσεις προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου και δεν σου βάζει… δύσκολα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω αναμένεται να σε «φορτώσει» με έξτρα ευθύνες ή υποχρεώσεις, ώστε να καλύψεις ανεπάρκειες ή αδυναμίες των άλλων. Παρότι όμως αρχικά μπορεί να «τρέχεις και να μην φτάνεις», έχεις τον τρόπο να πετύχεις το καλύτερο, χρησιμοποιώντας τις δικές σου δυνάμεις και μόνον. Εξ άλλου σε αυτήν την φάση οι συνεργασίες σου περνούν κρίση και θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ως δεδομένη την στήριξη από έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
«Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»! Αν και οι ανταγωνισμοί δεν θα λείψουν, τελικά θα βρεις τον τρόπο να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είτε απλά για να διασφαλίσεις τα «κεκτημένα» στην σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου, γι’ αυτό οφείλεις να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα. Ίσως να πρόκειται για ένα μηχανικό πρόβλημα ή την «εισβολή» κάποιων «βαρβάρων», στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν πάλι απασχολείς προσωπικό ίσως χρειαστεί να αναλάβεις τον ρόλο διαιτητή, πριν… γενικευτεί η σύρραξη, ποντάροντας κυρίως στο φιλότιμο των εμπλεκομένων.

Ερωτικά
«Κι αν στόλισες τον γάιδαρο, για άλογο δεν περνιέται»! Με τον Κρόνο να «κηδεμονεύει» την ερωτική σου ζωή, ίσως απογοητευτείς από την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι οι συγκυρίες δεν ευνοούν μια νέα σχέση, όσο «αβανταδόρικη» κι αν δείχνει αρχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι ο βασικός… υπεύθυνος για μια δημιουργική έξαψη, που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδαία κατορθώματα. Παράλληλα όμως, ενδέχεται να σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε πρόσωπα που έχουν τις ενστάσεις τους για τα σχέδια σου, με συνέπεια να «βγουν μαχαίρια»! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα αφήσεις να κάνουν τα… δικά τους, τηρώντας μια στάση διακριτικής επίβλεψης.

Ερωτικά
«Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»! Σήμερα καλείσαι να αποφασίσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις κι εκείνα που σου ζητούν να κάνεις και σίγουρα θα το… ευχαριστηθείς περισσότερο αν κινηθείς με γνώμονα τα πρώτα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, ικανή να σε αποσυντονίσει ή να «σε βγάλει από τα ρούχα σου». Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, βάζοντας την λογική σου να δουλέψει. Αν πάλι προκύψει κάποιου είδους «απειλή» για το σπίτι σου και κρίνεις ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να την αντιμετωπίσεις, ζήτα την συνδρομή ενός ισχυρού παράγοντα, που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει.

Ερωτικά
«Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τόνε βγάλαμε»! Ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητά σου μπορεί να σε παρασύρουν σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως αν καταφέρεις να μην εκτεθείς άμεσα, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις άμεση λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου αλλά αν δεν έχεις την δέουσα τεχνική κατάρτιση, πρόσεξε μήπως η «πατέντα» που θα εφαρμόσεις κάνει τα πράγματα χειρότερα. Επιπλέον, μπορεί να διασταυρώσετε τα «ξίφη» σας με κάποιον/α που αυθαιρετεί παραβιάζοντας στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς ή δεοντολογίας.

Ερωτικά
«Ολέθρια σχέση»! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναζητήσεις το «μυστήριο» που σου λείπει. Ωστόσο να θυμάσαι πως είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπεις ένα ερωτικό θρίλερ στον κινηματογράφο, από το να το βιώνεις στην πραγματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σε πρώτο πλάνο έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ή αναγκαιότητες κι ίσως προς στιγμήν να βρεθείς κάτω από μεγάλη πίεση. Τελικά όμως θα διαπιστώσεις πως όταν σε «κυνηγούν» οι καταστάσεις, γίνεσαι πολύ πιο αποτελεσματικός/η στις επιδιώξεις σου. Πρόσεξε ωστόσο μήπως παρασυρθείς από κάποιου είδους καταναλωτική «μανία» και εξανεμίσεις τα χρήματα σου σε… χρόνο dt!

Ερωτικά
«Μα υπάρχει κι ένα μονοπάτι πονηρό…» Η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνεχίζει να «κινεί τα νήματα» στο ερωτικό παρασκήνιο κι ίσως μπεις στον πειρασμό μιας «κρυφής» σχέσης. Το που μπορεί να σε οδηγήσει βέβαια μια τέτοια ιστορία, είναι εξαιρετικά… συζητήσιμο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις δύσκολες ως προς την αντιμετώπιση τους. Επειδή όμως λειτουργείς άριστα κάτω από πίεση, δεν αποκλείεται τελικά να καταφέρεις πολλά σε ελάχιστο χρόνο, είτε πρόκειται για δουλειές που μέχρι τώρα σου φαίνονταν «βουνό», είτε για ένα νέο όσο και δυναμικό ξεκίνημα που θα σε ανανεώσει.

Ερωτικά
«Οι εντιμότατοι φίλοι μου». Σε αυτήν την φάση μάλλον είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα μπορέσεις να «κρατήσεις» ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να ισορροπήσεις… οριστικά την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα όμως μπορείς να ποντάρεις περισσότερα στις φιλικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, ωθώντας σε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα με… επείγουσες διαδικασίες! Επιπλέον σου εφιστά την προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες που στοχεύουν να σε πλήξουν. Μπορείς όμως κι εσύ να κινηθείς μυστικά, είτε για να εξασφαλίσεις τα νώτα σου, είτε για να βοηθήσεις κάποιον/α, χωρίς να γίνεις αντιληπτός/η.

Ερωτικά
«Σεξουαλική εκμετάλλευση»! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου εκμεταλλευόμενος/η την «συμπάθεια» ενός ισχυρού προσώπου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να το «ανταμείψεις» με αυτό που -κυρίως- ζητά από σένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

 Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια «ευδιάκριτη» αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί η άμεση συνδρομή σου, ώστε να εξυπηρετηθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος. Επιπλέον, φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση τα «πάρε-δώσε» με ομάδες ή συλλογικούς φορείς, συνδυάζονται με μια «πολεμική» ατμόσφαιρα, είτε πρόκειται για μια επαναστατική «έξαψη», είτε για οξύτατες εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Ερωτικά
«Πάρε με στο τηλέφωνο»! Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, θα βρεις αυτό που ζητάς αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μπορεί όμως το «ευτυχές συμβάν» να προκύψει μέσα από μια «πικάντικη» τηλεφωνική ή διαδικτυακή επικοινωνία.

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/93320-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-29-9