ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει τις απόψεις σου, τη φιλοσοφία σου και την επαφή με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Σήμερα είναι πιθανό να ξεπροβάλλει μια άλλη πλευρά του εαυτού σου πιο απαιτητική προς τους άλλους αλλά και πιο επικριτική. Πριν αποφασίσεις αν ήρθε η ώρα να αφήσεις κάποιους ανθρώπους πίσω σκέψου αν οι προσδοκίες που έχεις από εκείνους είναι ρεαλιστικές.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φωτίσει τα βάθη της καρδιάς σου, τους ανθρώπους και τα συναισθήματα που κρύβονται εκεί. Όσο και να προσπαθείς να τα κρατήσεις κρυφά τόσο η ανάγκη να έρθουν στην επιφάνεια θα μεγαλώνει. Πρόσεξε καθώς στην προσπάθεια σου να κρατήσεις αποστάσεις από αυτά που νιώθεις μπορεί να γίνεις ψυχρός/η ακόμα και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζωδιακό σου άξονα, θα σε εξωθήσει στο να δώσεις έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με τους γύρω σου και, αν κάτι σε πειράξει, δύσκολα θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία σήμερα. Τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφο σου μπορεί να μην είναι ρεαλιστικά γι αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τις ευθύνες και να ξεσπάσεις στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις καθώς λόγω της πίεσης που νιώθεις θα προβείς σε λάθος ενέργειες.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Διδύμων- Τοξότη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε όλα αυτά που σε γεμίζουν χαρά. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως οι προτεραιότητες σου έχουν αλλάξει και δραστηριότητες που σε ενθουσίαζαν δεν έχουν την ίδια επίδραση πάνω σου. Είναι πολύ πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να μη σε χαροποιεί κανένας και τίποτα. Βρες τη χρυσή τομή και μην απορρίπτεις όλα όσα σου δίνουν χαρά καθώς σίγουρα θα το μετανιώσεις!

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα στρέψει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένεια σου. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι πράξεις σου και οι επιλογές σου κρίνονται αυστηρά από τους δικούς σου ανθρώπους και γι αυτό θα αντιδράσεις. Την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεις εξίσου επικριτικός/η με τους ανθρώπους που αγαπάς. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα καθώς είναι πιθανό να μην έχεις τα σωστά κριτήρια.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνεις μια εκκαθάριση στον περίγυρό σου. Σήμερα θα αφήσεις πίσω τα συναισθήματα και θα ξεκινήσεις να κρίνεις σχέσεις και ανθρώπους με ψυχρή λογική. Οι πρώτοι που θα βρεθούν στο στόχαστρο είναι κάποιοι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες καθώς από εκεί θα ξεκινήσεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθεί πρόβλημα και σε υγιείς σχέσεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις . Αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Απόφυγε να κάνεις ενέργειες που δεν έχεις μελετήσει και μην κλείσεις νέες συμφωνίες. Σήμερα μπορεί να έχεις προτάσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα και την αυτοπεποίθηση σου, όμως θα πρέπει να τις δεις με μεγάλη προσοχή αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζωδιακό σου άξονα, με τη Σελήνη να φωτίζει το ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κάποιες επιλογές που έχεις κάνει. Ο/η σύντροφός σου και οι συνεργάτες σου θα βρεθούν στο στόχαστρο και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους. Σήμερα η λογική θα υπερισχύει του συναισθήματος γι αυτό και δεν θα δυσκολευτείς να καταλάβεις ποιοι αξίζει να βρίσκονται δίπλα σου. Πρόσεξε όμως καθώς είναι πιθανό οι απαιτήσεις σου από τους άλλους να είναι υπερβολικές.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα ρίξει φως στις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σου. Σήμερα με οτιδήποτε και να ασχοληθείς θα νιώσεις κάτι να σε κρατάει και να μη σε αφήνει ελεύθερο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καταστάσεις του παρελθόντος ή στις σκέψεις σου που δεν θα σε αφήσουν να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις καταστροφικές σκέψεις τότε θα καταφέρεις να δεις ρεαλιστικά κάθε τι που σε απασχολεί.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγές στο φιλικό σου περίγυρο. Σήμερα θα γίνεις επικριτικός/η με ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο όμως δεν είναι σίγουρο πως θα τους κρίνεις ρεαλιστικά. Πρόσεξε καθώς η τάση που θα έχεις για να “ξεκαθαρίσεις” τους φίλους από τους γνωστούς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα δημιουργήσει αλλαγές στο επαγγελματικό σου τοπίο. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ένας κύκλος ήρθε η ώρα να κλείσει και κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να εξελιχθείς. Παρόλο που η ανάγκη σου θα είναι επιτακτική, απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις  σήμερα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος. Απόφυγε να εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά καθώς μπορεί να μην είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR