ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2017

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να γεμίζει την ημέρα σου με υποχρεώσεις και αγγαρείες, όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα έχει άλλη άποψη. Η διάθεση σου θα γίνει ονειροπόλα με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε πρακτικό. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να σε εκθέσουν!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις την ημέρα στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει σε αυτό! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς και να χάσεις το μέτρο στο φαγητό, το ποτό και τη διασκέδαση! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις, να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου και να περάσεις καλά οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να δημιουργεί αναστάτωση με άτομα της οικογένειας σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη να αντέξεις ευθύνες ή ακόμη και συμβουλές σήμερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και κατά συνέπεια σε λάθος κινήσεις σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και τη λογική σου ώστε να φτιάξεις την εικόνα σου.

Καρκίνος

Οι επαφές με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο τονίζει την επικοινωνιακή σου διάθεση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τους ανθρώπους γύρω σου. Είναι πιθανό να πέσεις έξω και να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν πρέπει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στον περίγυρο σου.

Λέων

Τα θέματα που σε απασχολούν είναι οικονομικής φύσεως καθώς η Σελήνη από την Παρθένο συνεχίζει να εντείνει την ανασφάλεια σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις και κινήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε «ευκαιρίες» που αργότερα μπορεί να αποδειχτούν άνθρακες και όχι θησαυρός. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Ταύρο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να αποφύγεις λάθη. Αν δεν κάνεις παρορμητικές κινήσεις τότε θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα να μην είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις. Σήμερα μπορεί να ωραιοποιήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει και το αντίστροφο γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά αν το παρακάνεις θα οδηγηθείς σε λάθη λόγω  υπερβολικής σιγουριάς.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις την ενέργεια σου να σε εγκαταλείπει για αυτό απόφυγε να φορτώσεις την ημέρα σου με υποχρεώσεις, παρά μόνο με τις απαραίτητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για πρακτικές δουλειές και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα, τις ανασφάλειες και τα άγχη σου με τους γύρω σου και να εκμυστηρευτείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί έχεις τις «κλειστές» σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα συμπονετικός/η με τους άλλους και είναι πιθανό να βάλεις τα θέλω τους πάνω από τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου αλλά πρόσεχε γιατί είναι πιθανό κάποιοι «φίλοι» να προσπαθήσουν να τις εκμεταλλευτούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα ενισχύσει την επικοινωνία σου και θα σε βοηθήσει να δείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τοξότης

Επαγγελματικά θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα καθώς  η Σελήνη από την Παρθένο θα σε κάνει να δώσεις σημασία σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπατήσεων όσον αφορά επαγγελματικές συμφωνίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα σπουδών, εκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και ταξίδια! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνει αφηρημένο/η και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς κάπου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στον περίγυρο σου! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Τα βαθύτερα σου απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα με αποτέλεσμα η διάθεση σου να είναι περίεργη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τη συναισθηματική σου υπερχείλιση, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις να ασχοληθείς με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο, θα ενισχύσει τη θέληση και την πίστη στον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις.

Ιχθύς

Σήμερα πολλοί θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά δεν θα έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου γι αυτό πρόσεξε πού θα χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ταύρο, είναι μια ευνοϊκή όψη για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να αποκτήσεις νέους συμμάχους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR