ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει νέες προοπτικές, παραπέμποντας σε μια κινητικότητα, είτε πνευματική είτε σωματική. Από τη στιγμή όμως που είσαι καλός/η στα… γρήγορα και πλήττεις εύκολα στα μακροχρόνια, μην προσπαθείς να πας κόντρα στην φύση σου. Άνοιξε τον δρόμο κι ύστερα άσε τους άλλους να κάνουν την… υπόλοιπη δουλειά!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου… μετράς και ξαναμετράς τις προδιαγραφές μιας σχέσης αλλά είναι βέβαιο ότι μια τέτοια προσέγγιση όχι μόνον δεν σου ταιριάζει αλλά θα σε κουράσει πολύ σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είναι γεγονός ότι επιζητάς την ηρεμία σου, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει πρώτα τα αναγκαία, όταν όμως απειλούνται τα κεκτημένα σου, τότε γίνεσαι «ταύρος εν υαλοπωλείω». Κι επειδή η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει θέματα που άπτονται της ασφάλειας σου, κάποιοι μπορεί να σε γνωρίσουν κι από την… ανάποδη!

Ερωτικά
Ο Δίας σε έχει πάρει υπό την προστασία του και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν, αφού όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σου χαλάσουν το… προξενιό, τελικά θα περάσει το δικό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την ικανότητα σου να μεταφέρεις κάθε πληροφορία στα… πέρατα της οικουμένης, είναι λογικό όμως κάποιοι/ες να παρεξηγούν αυτήν την ιδιότητα σου, χαρακτηρίζοντας σε ως «κουτσομπόλη/α». Αυτό που είναι παράλογο είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι επιζητούν τις υπηρεσίες σου, όταν πρόκειται να μάθουν κάτι «δικό τους» .

Ερωτικά
Τα… μπερδέματα συνεχίζονται κι επειδή είναι δύσκολο να υπάρξει μια ομαλή ροή στις εξελίξεις,, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να… αφεθείς, χωρίς να δίνεις και τόση σημασία σε αυτά που συμβαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φημίζεσαι για την έφεση σου στην δημιουργία ενός «οικογενειακού» κλίματος, όπου κάθε προστατευόμενος/η απολαμβάνει των προνομίων του. Σε αυτήν την φάση όμως η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εντάξεις στον «κλειστό» κύκλο σου και πρόσωπα που θεωρούνται «ξένα», ώστε να πετύχεις μια δημιουργική σύνθεση ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες.

Ερωτικά
Ίσως η ημέρα να μην διαθέτει τα «αγαπησιάρικα» χαρακτηριστικά που τόσο… λατρεύεις, θα έχεις την ευκαιρία όμως να δρομολογήσεις κάποια πρακτικά θέματα με τον άνθρωπο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναδεικνύει το παιδί που κρύβεις μέσα σου κι ίσως να κατηγορηθείς από κάποιους/ες για… έλλειψη σοβαρότητας. Μπορείς όμως να τους υπενθυμίσεις ότι από αυτήν παιδικότητα παράγεται οτιδήποτε το νέο κι ότι τελικά το παιχνίδι είναι εκείνο που σπάζει τα ταμπού, τα οποία κάνουν τον «κόσμο των μεγάλων», τόσο ανελαστικό.

Ερωτικά
Ίσως να επιδιώκεις μόνον μια διεύρυνση της «αυλής» σου αλλά σίγουρα η γοητευτική παρουσία σου θα εγείρει και… άλλες απαιτήσεις! Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις αναγκαίες αποστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είναι γεγονός ότι η αταξία και η έλλειψη προγραμματισμού σε εκνευρίζουν, πολύ περισσότερο όταν οι «δράστες» μπλέκονται στα πόδια σου. Σήμερα όμως θα πρέπει να κάνεις λίγο… σκόντο στην αυστηρότητα σου, αφού η «πολυχρωμία» της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να προσθέσει πολλές ευχάριστες πινελιές στην καθημερινότητα σου.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις το πλεονέκτημα κι είναι στο χέρι σου να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου. Προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις τον… πειρασμό της κριτικής!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Όλα είναι… υπέροχα όταν περιστοιχίζεσαι από κόσμο κι η Σελήνη στον Τοξότη δεν σκοπεύει να σου χαλάσει το χατίρι! Νέες γνωριμίες και νέα ενδιαφέροντα σε κρατούν σε εγρήγορση, ενεργοποιώντας άμεσα την τάση σου να βρίσκεις κοινά σημεία ακόμη και μεταξύ των… χειρότερων εχθρών! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να… παίξεις περισσότερο.

Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να «διαπραγματευτείς» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μακάρι όμως να ήταν όλα θέμα λογικής. Από το τι νοιώθεις θα πρέπει να ξεκινήσεις κι όχι από τα «πρακτικά» θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από την στιγμή που δεν εκτιμάς και τόσο τις «χαλαρές» συμπεριφορές, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε… ταλαιπωρήσει φέρνοντάς σε ενώπιον προσώπων, που δεν εγκρίνεις αλλά δεν παίρνουν κι από λόγια. Αν μάλιστα οι συνδιαλλαγές σου αφορούν σε οικονομικά θέματα, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να βάλεις σε μια τάξη το χάος των… υποσχέσεων!

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, επειδή όμως φαίνεται ότι βλέπεις τα πράγματα όπως σε… συμφέρουν, πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευθείς από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου προάγει όλες εκείνες τις δραστηριότητες που κάνουν την ψυχή σου να αγαλλιάσει, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια, τα παιχνίδια, η επαφή με ξένες κουλτούρες και οι συζητήσεις επί παντός επιστητού. Ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν και κάποια περιστατικά που απαιτούν μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση, γι’ αυτό… έχε τον νου σου!

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα αλλά ίσως έχει μερικές… επιφυλάξεις για την ενδεχόμενη αστάθεια σου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να δείξεις το «σοβαρό» σου πρόσωπο, ώστε να τον/την κερδίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει κάποιες προδιαγραφές αντίθετες από την φύση σου κι ίσως νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, μακριά από κάθε… ενοχλητική παρεμβολή. Έτσι όμως θα μπορέσεις να «δεις» πιο καθαρά τις πραγματικές σου ανάγκες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να σου αποκαλύψει κάποια ενδιαφέροντα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κύρους, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά σε πρώτη φάση η επαφή σας αναμένεται να εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα, μάλιστα η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου προσφέρει και μια ποικιλία ενδιαφερόντων, που όμοια της είναι… δύσκολο να ξαναβρείς! Ίσως μάλιστα να βρεις ανταπόκριση και σε κάποιες «περίεργες» απόψεις σου, όλα αυτά όμως θα πρέπει να πλαισιωθούν με συγκεκριμένους στόχους, ώστε να μην μείνουν απλές υποσχέσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξυπηρετεί άριστα τις βλέψεις σου για… αγάπες και έρωτες, ίσως όμως να βρεθείς πολύ πιο κοντά με τον άνθρωπο σου μέσα από μια κοινή δραστηριότητα με αμοιβαίο όφελος.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη θα… αποπειραθεί σίγουρα να ταράξει την ηρεμία σου με έκτακτα περιστατικά, «απαιτώντας» μάλιστα την ενεργό συμμετοχή σου. Έχοντας όμως το φυσικό ταλέντο να… κρύβεσαι ή να μένεις «μόνος/η μέσα στο πλήθος», όταν τα τεκταινόμενα δεν σε ενδιαφέρουν, τελικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από τα «καμώματα» της!

Ερωτικά
Ο Δίας ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που κατανοούν τις ανάγκες σου, επιθυμώντας μάλιστα να τις καλύψουν και με το… παραπάνω!

large

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79334-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-20-9#ixzz3mD0uFwRZ