ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να βρεις ένα τρόπο. Αν δεν θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία.

1381483_559404887463334_1285419071_n

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2016.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιο σου εγείρει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Μια συμβατική προσέγγιση δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, αντίθετα όλα μπορεί «να πάνε ρολόι» αν κινηθείς όπως δεν περιμένει κανείς. Μπορείς ακόμη να υιοθετήσεις κάποιες «προχωρημένες» απόψεις ή εκδοχές. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Ερωτικά
Ο Άρης σε θέλει απόλυτα προσηλωμένο στον «στόχο» σου, ίσως όμως θα έπρεπε να αφήσεις και κάποιες «χαραμάδες» στην πολιτική σου. Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε απροσδόκητα εμπόδια στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου, οπότε ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα! Παράλληλα όμως, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια εντυπωσιακή στροφή στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σου είναι κυμαινόμενες κι ίσως σου είναι δύσκολο να έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, που έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο δεν θα έχουν καμία σημασία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, αναπροσαρμόζοντας ενδεχομένως κάποια από τα σχέδιά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει σε μια συνολική ανανέωση των επιδιώξεών σου και σε πρωτότυπες εφαρμογές. Μπορεί όμως να σε κάνει και υπέρ το δέον ειλικρινή!

Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή σε βάζει να σκεφτείς ότι τελικά όλα γίνονται! Αν μάλιστα βάλεις και το μυαλό σου να δουλέψει, θα μπορέσεις να «σπάσεις» και κάποια ταμπού, που μέχρι χθες σε καθόριζαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να σε αφήσει ευχαριστημένο/η κατά το ήμισυ! Από τη μία πλευρά η Σελήνη στον Σκορπιό, εναρμονίζεται με την ανάγκη σου να έχεις γύρω σου ανθρώπους που δεν ντρέπονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Από την άλλη όμως, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να ανατρέψει τα επαγγελματικά σου σχέδια, διαταράσσοντας παράλληλα τις ισορροπίες σε μια συνεργασία σου.

Ερωτικά
Ενώ η Αφροδίτη προλειαίνει το έδαφος για να απολαύσεις όλα αυτά που επιθυμεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ο Ουρανός μπορεί να ανατρέψει στην στιγμή τα σχέδια σου. Ίσως μάλιστα να είναι από τις περιπτώσεις όπου η αλήθεια «πονάει».

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν κινηθείς «by the book», το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να σε διαψεύσει, αφού σήμερα είναι η ημέρα των εξαιρέσεων και των εκπλήξεων. Όλα όμως θα πάνε μια χαρά αν συντονιστείς με αυτήν την πραγματικότητα, πράττοντας τα δέοντα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή αναστάτωση.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος επιμένει ότι θα πρέπει «να κρατάς μικρό καλάθι» σε σχέση με τις αισθηματικές προσδοκίες σου, ο Ουρανός σου προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση, που αν μη τι άλλο σε βάζει σε σκέψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και θα πρέπει απαραιτήτως να συνυπολογίσεις στα σχέδιά σου και τις δικές τους επιθυμίες ή θέσεις. Επειδή όμως με τον Ουρανό «παρόντα» τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο δώρο ή έσοδο.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό, έστω και ως «υπόθεση εργασίας»! Γεγονός είναι πάντως ότι τουλάχιστον για σήμερα προσεγγίσεις και καταστάσεις «κλασικού» τύπου δεν έχουν καμία τύχη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε ωθεί να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή οικογενειακό σου θέμα και μην διστάσεις να χειριστείς την υπόθεση ακολουθώντας τους δικούς σου κανόνες όσο «τρελοί» κι αν φαίνονται σε κάποιους! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πιο κοντά με άτομα, που ξεχωρίζουν για την διαφορετικότητα τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να απαλλαγείς από δυσβάστακτες υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά, αφού αυτό το «καθεστώς» πρόκειται να αλλάξει σύντομα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να σημάνει συναγερμός, ύστερα από μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη. Για ποιον κτυπά η καμπάνα, άραγε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη είδηση μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους. Ίσως μάλιστα να προβείς σε κάποιες αλλαγές στην εργασία σου ή να αλλάξεις επίπεδο στην καθημερινότητά σου με την βοήθεια ενός σύγχρονου εξοπλισμού. Παράλληλα όμως η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να μην αμελήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σου, προνοώντας μάλιστα για το ενδεχόμενο μιας «αναποδιάς».

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, παρασύροντας σε να κάνεις κινήσεις που μπορεί είτε να σε «εκθέσουν», είτε να αποδειχθούν άστοχες. Συγκρατήσου λοιπόν για να μην θιγεί ο εγωισμός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να συμβάλλει σε μια λίγο-πολύ… τρελούτσικη καθημερινότητα, διανθισμένη με απρόοπτα περίεργα και σπάνιες καταστάσεις, ενώ μέσα σε όλα μπορεί να προκύψει κι ένα έκτακτο ή απρόβλεπτο κέρδος. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, «κλέβοντας» χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που καλύπτει πολλές από τις προδιαγραφές σου και κυρίως την ανάγκη σου για μια περιπέτεια με μπόλικες «τρέλες»! Στο πρόγραμμα είναι και μια εμπειρία με άτομο του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αυξήσει την αβεβαιότητα σου, αφού τόσο οι άνθρωποι όσο και τα συστήματα δείχνουν «απροθυμία» να δουλέψουν όπως θα έπρεπε και κάνουν τα δικά τους! Ίσως όμως το καθαυτό μήνυμα όλων αυτών είναι να αλλάξεις όποιους κανόνες αποδείχτηκαν άστοχοι ή ανεπαρκείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ανακατεύει την «τράπουλα» στις φιλίες σου και… ό,τι ήθελε προκύψει!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται κάτι «αξιοπρεπές» και μέσα στις προδιαγραφές σου, την ίδια στιγμή όμως ο Ουρανός σε καλεί να εμπλουτίσεις την δράση σου με πιο «πικάντικα» ή πειραματικά στοιχεία. Και τα δύο πάντως έχουν την χάρη τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η καθημερινότητά σου μπορεί να έχει πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, ίσως μάλιστα να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση ή να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στις κεντρικές προτεραιότητές σου και την εκπλήρωσή τους. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ίσως να χρειαστεί να περάσεις «δια πυρός και σιδήρου», οπότε ανασκουμπώσου!

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο στο χώρο της εργασίας σου. Δεν θα ήταν όμως σοφό να επιτρέψεις σε κάποιους «τρίτους» να ανακατευτούν στην όλη υπόθεση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η σε νέες ιδέες ή πρακτικές, ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου. Αν μάλιστα θεωρείς κάτι ως «δεδομένο» δεν αποκλείεται να διαψευστείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου συνιστά να μην αναλάβεις οποιαδήποτε δέσμευση, χωρίς να φροντίσεις για την τυπική κατοχύρωσή σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μπορεί να μην σου αρέσουν, λόγω της υπερβολικής ειλικρίνειας ή ακόμη και του «κυνισμού» που τις χαρακτηρίζει. Αν όμως αντιπαραθέσεις λίγη από την τρέλα σου όλα θα στρώσουν!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/84142-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-1-2#ixzz3yuJhA47J