Γιατί δεν σου τηλεφωνεί; Τί ζώδιο είπαμε είναι;

ΛΕΩΝ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Σίγουρα έχει το καλύτερο Smartphone, του αρέσει να βγάζει πολλές φωτογραφίες και να σου στέλνει και όταν είναι στην φουλ καψούρα θα σε παίρνει ακατάπαυστα τηλεφωνήματα, για να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου, για να σου αφιέρωσει τραγούδια ή για να σου πει γλυκόλογα.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Απλά το παίρνει κατάκαρδα. Νιώθει σαν να έχει πάρει τη μεγαλύτερη απόρριψη και στη συνέχεια τον πιάνει το πείσμα του και μπορεί να σε πάρει αλλεπάλληλες φορές, μέχρι να το σηκώσεις.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Λέοντας;
Απλά για να σου κάνει καψόνια… Ένα Λιοντάρι θα σκαρφιστεί πολλά κολπάκια για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και για να τον κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο. Ένα από αυτά είναι σίγουρα να στο παίξει δύσκολος και να μην σου τηλεφωνήσει, απλά για να δει πώς θα αντιδράσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Του αρέσει η επικοινωνία, όμως προτιμά να μιλά απευθείας, βλέποντας τα μάτια και τις εκφράσεις του ανθρώπου που αγαπά! Δεν τον ξετρελαίνουν τα τηλεφωνήματα και τις περισσότερες φορές είναι σύντομος, κοφτός, αλλά και τυπικός.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Αρχικά θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την κατάσταση, βρίσκοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα του δώσουν την απάντηση γιατί δεν του τηλεφώνησες. Αν δεν βρίσκει αυτό το “γιατί”, τότε θα σε κολλήσει στον τοίχο προκειμένου να του δώσεις εξηγήσεις.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ένας Παρθένος;
Πιθανότατα γιατί δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά σου ή επειδή δεν του φέρθηκες έτσι όπως θα ‘θελε ή θα περίμενε. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι χάθηκε στις πολύωρες υποχρεώσεις του…

ΖΥΓΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είναι ο φίλος μας ο Ζυγός, που τη μία στιγμή δεν κλείνει το τηλέφωνό του και την άλλη όμως ξεχνά να σου τηλεφωνήσει ή ακόμα χειρότερα ξεχνά το κινητό του απενεργοποιημένο!

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Εξαρτάται την περίοδο που θα διανύει. Αν είναι με παρέα και περνά καλά, ούτε που θα τον νοιάξει. Αν όμως είναι ερωτευμένος και περιμένει τηλέφωνο ή έχει τις μοναξιές του… εκεί ο Ζυγός βουτά στην ανασφάλεια!

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Ζυγός;
Απλά το ξέχασε. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό, το πιο πιθανό είναι να ήταν αφηρημένος, να ξεχάστηκε σε κουβέντες με την παρέα του και να μην του πήγε το μυαλό ότι πρέπει να σου τηλεφωνήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Αν πρόκειται να σε ελέγξει ή να μάθει κουτσομπολιά, τότε θα σε ταράξει στα τηλεφωνήματα, ειδάλλως δεν είναι τόσο fan του τηλεφώνου…

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Το μυαλό του πάει στο κακό. Σκέφτεται ότι μπορεί να του λες ψέματα, ότι μπορεί να προδίδεις την εμπιστοσύνη του και το σίγουρο είναι ότι, αν δεν ανταποκριθείς άμεσα στα τηλεφωνήματά του, τότε θα ξεκινήσει τις παρακολουθήσεις για να διαπιστώσει τι κάνεις και με ποιον είσαι!

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Σκορπιός;
Γιατί θέλει να σε εκδικηθεί. Μήπως δεν ανταποκρίθηκες στα τηλεφωνήματά του; Μήπως του έκανες “νερά” και για αυτό θέλει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα; Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι κάτι πονηρό έχει βάλει στο μυαλό του…