Γιατί δεν σου τηλεφωνεί; Τί ζώδιο είπαμε είναι;

Γιατί δεν σου τηλεφωνεί; Τί ζώδιο είπαμε είναι;

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί να είσαι πάνω από το τηλέφωνο και να περιμένεις πώς και πώς τη στιγμή που θα χτυπήσει και θα είναι εκείνος.

zodia

Πολλές φορές το τηλεφώνημα που περιμένεις αργεί τόσο πολύ που στο μυαλό σου ξεχειλίζουν οι σκέψεις, οι αμφιβολίες και αναρωτιέσαι “Γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνο”!

Κάθε άνθρωπος επικοινωνεί και αντιδρά με διαφορετικό τρόπο και η αστρολογία μας δίνει τις απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι μας έχουμε!Πώς τα πάει λοιπόν κάθε ζώδιο με το τηλέφωνο; Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά αν δεν χτυπά το τηλέφωνό του; Γιατί μπορεί να μην σου τηλεφώνησε; Διάβασε το ζώδιο σου και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και πάρε όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου!

ΚΡΙΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Ο Κριός είναι πάντα βιαστικός στις επικοινωνίες του. Μην περιμένεις να σε ταράξει στα τηλεφωνήματα και στα sms. Ο τρόπος που θα επικοινωνεί μαζί σου θα είναι πάντα σύντομος, κοφτός και βιαστικός. Θεωρεί χάσιμο χρόνου να μιλά απεριόριστα στο τηλέφωνο.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Αν ο Κριός περιμένει να του τηλεφωνήσεις κι εσύ δεν το κάνεις, αρχικά θα τον πιάσουν τα νεύρα του, μπορεί να σου τηλεφωνήσει αυτός και να τροχίσει τα νύχια του για καβγά, επειδή δεν ήσουν συνεπής στο τηλεφώνημά σας. Αν όμως ήταν και ο ίδιος απασχολημένος και περνούσε καλά, μην νομίζεις ότι θα δώσει και πολύ σημασία που δεν του τηλεφώνησες…

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ένας Κριός;
Ένας Κριός δεν θα σου τηλεφωνήσει είτε επειδή έχει τα νεύρα του και δεν έχει διάθεση για κουβεντούλες, είτε πολύ απλά επειδή, στη φάση που βρίσκεται, βαριέται την επικοινωνία. Μην κάνεις το λάθος και τον ρωτήσεις “Γιατί δεν μου τηλεφώνησες” γιατί θα το εκλάβει ως πίεση και περιορισμό και εκεί είναι που θα κάνει μέρες για να σου τηλεφωνήσει ο ίδιος.

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Προτιμά τις προσωπικές συναντήσεις, αλλά όταν ένας Ταύρος αγαπά και είναι χωριστά από το ταίρι του, τότε θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα. Θα επιζητά συνεχή τηλεφωνήματα, για να του δίνεις αναφορά, τι έκανες, τι δεν έκανες και με ποιους ήσουν…
Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Φωλιάζει μέσα του η ζήλια… φυσάει, ξεφυσάει, κάνει υπομονή και περιμένει μήπως τελικά του τηλεφωνήσεις. Όταν εξαντληθούν τα όρια της υπομονής του, τότε θα αρχίσει να σε αναζητά, θα σου τηλεφωνεί με μανία μέχρι να το σηκώσεις και θα σου κάνει αρκετές σκηνές ζήλιας.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ένας Ταύρος;
Ο Ταύρος δεν θα σου τηλεφωνήσει όταν έχει “μουλαρώσει”, δηλαδή στην περίπτωση που εσύ δεν έχεις ανταποκριθεί στις επιθυμίες του, στα τηλεφωνήματά του και αυτός έχει πεισμώσει για κάποιο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Το τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού ενός Δίδυμου. Λατρεύει την επικοινωνία και μιλά με τις ώρες στο τηλέφωνο! Θα σε ταράξει με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα, μέχρι να βαρεθεί τις πολύωρες κουβεντούλες σας, όπου εκεί θα ξεκινήσει και το μεταξύ σας πρόβλημα.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δοκιμάσει την γραμμή του, να δει αν έχει σήμα για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στην επικοινωνία. Στη συνέχεια, αν εσύ δεν επικοινωνήσεις μαζί του, τότε θα σκεφτεί κάτι έξυπνο και χιουμοριστικό για να σε προσεγγίσει ο ίδιος.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ένας Δίδυμος;
Είναι πολύ απλό, ξεχάστηκε με τους φίλους του, βρήκε κάπου αλλού να μιλήσει ή… έχει αρχίσει να βαριέται τις επικοινωνίες σας. Μην τον ταράξεις στα τηλεφωνήματα και μην αρχίσεις τα “κατηγορώ” επειδή δεν τηλεφώνησε, γιατί τότε είναι που θα βαρεθεί χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Ο Καρκίνος θέλει να μιλά με τις ώρες στο τηλέφωνο με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να νιώθει καλά, αλλά και για να γνωρίζει κάθε ώρα και στιγμή, τι σκέφτονται, πώς αισθάνονται, πώς περνούν και όλα τα σχετικά.

Τί σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Ένα σωρό ανασφάλειες φωλιάζουν στο μυαλό του Καρκίνου όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του. Σκέφτεται ότι έχεις πάψει πλέον να έχεις συναισθήματα για αυτόν, φυσάει ξεφυσάει, ψάχνει το γιατί, θυμάται όλα όσα έχετε πει μεταξύ σας και αναρωτιέται.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Καρκίνος;
Πολύ απλά γιατί τον έπιασαν οι κλειστές του και τα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα και δεν θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να μην σηκώσει το τηλέφωνό του, αν λοιπόν κάποια στιγμή το κάνει, να ξέρεις ότι δεν είναι σε θέση να σου μιλήσει!