Γιατί δεν σου τηλεφωνεί; Τί ζώδιο είπαμε είναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Δεν του αρέσει να μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο και δεν είναι συνεπής στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες. Ο Τοξότης μπορεί να κάνει και μέρες να σου τηλεφωνήσει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Το τηλέφωνο ενός Τοξότη, δεν γίνεται να μην χτυπήσει. Πάντα κάποιος θα του τηλεφωνήσει. Αν όμως περιμένει τηλέφωνό σου και εσύ δεν τον καλέσεις, τότε να ξέρεις ότι τον “φτιάχνει” πολύ, που τα έχει βρει δύσκολα μαζί σου!

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Τοξότης;
Είτε θα τον πίεσες με τις απαιτήσεις σου, είτε πιθανότατα θα έχει βγει με παρέα, θα περνά καλά και δεν θα έχει διάθεση για τηλεφωνήματα και κουβεντούλες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Θέλει να μιλάει στο τηλέφωνο, αλλά όταν υπάρχει και σπουδαίος λόγος. Δεν του αρέσουν τα άσκοπα, πολύωρα τηλεφωνήματα, γιατί πολύ απλά ο χρόνος είναι χρήμα και δεν πρέπει να τον χάνουμε ανούσια και χωρίς λόγο.

Τί σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Δεν το παίρνει προσωπικά, δεν τον στενοχωρεί το γεγονός, σκέφτεται πως θα υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν του τηλεφώνησες και απλά αφήνει το χρόνο να του δώσει τις απαντήσεις.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Αιγόκερως;
Γιατί πιθανότατα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, είναι σε κάποιο επαγγελματικό meeting ή απλά έχει τις κλειστές του! Τις περισσότερες φορές είναι συνεπής, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Του αρέσει να μιλάει στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο. Γενικότερα η επικοινωνία είναι απαραίτητα κάθε ώρα της ημέρας στη ζωή του! Ωστόσο, μην περιμένεις να είναι απόλυτα συνεπής στα τηλεφωνήματά του.

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Ένας Υδροχόος πάντα λειτουργεί απρόβλεπτα. Είτε μπορεί να τον πιάσουν τα νεύρα του και να σου ζητήσει εξηγήσεις, είτε μπορεί να είναι εντελώς αδιάφορος. Εξαρτάται τη φάση και την περίσταση.

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ο Υδροχόος;
Το πιο πιθανό είναι ότι βρήκε κάποια δραστηριότητα, που τον έκανε να ξεχαστεί. Μπορεί να βρέθηκε με φίλους, να έπιασε την κουβέντα και να έχασε το χρόνο. Ωστόσο ένας Υδροχόος τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται άνευ λόγου και χωρίς να δώσει εξηγήσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Πώς τα πάει με το τηλέφωνο;
Όταν είναι ερωτευμένος δεν κάνει καμία άλλη δουλειά από το να παίρνει τηλέφωνα, να στέλνει μηνύματα στο ταίρι του και να εκδηλώνει και μέσω του τηλεφώνου την αγάπη και το ενδιαφέρον του!

Τι σκέφτεται και πώς αντιδρά όταν δεν χτυπά το τηλέφωνό του;
Τον πιάνουν τα κλάματα, αρχίζει η φαντασία του να καλπάζει και να κάνει σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…

Γιατί δεν σου τηλεφώνησε ένας Ιχθύς;
Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που μπορεί να μην σου τηλεφώνησε ένας Ιχθύς: 1. Το ξέχασε, 2. Νιώθει πληγωμένος ή διχασμένος 3. Προσπαθεί να σου ξεφύγει…