Μείον 3 βαθμούς στα play offs ο ΠΑΟΚ!

Μείον τρεις στα play offs ο ΠΑΟΚ!

Απόφαση-κόλαφος για τον ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Όχι απλώς απορρίφθηκε η έφεση για την αρχική τιμωρία, αλλά οι τρεις βαθμοί αφαιρούνται από τη βαθμολογία του στα play offs!

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ /  ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / CUP / SEMIFINAL / PAOK - OLYMPIAKOS

Μπούμερανγκ γύρισε στον ΠΑΟΚ η έφεση που κατέθεσαν κατά της ποινής που πρωτοδίκως είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όχι απλώς έμειναν η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και του προστίμου 50.000 ευρώ, αλλά αποφασίστηκε πως η ποινή αφαίρεσης βαθμών-που επίσης διατηρείται-να εφαρμοστεί στα play offs.Αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τους τέσσερις βαθμούς πηγαίνει στον… έναν και είναι τελευταίος στη διαδικασία. Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έχουν από τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος τρεις. Παράλληλα θα δώσει χωρίς κόσμο τους αγώνες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Κι όλα αυτά, ενώ εκκρεμούν οι ποινές για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό…

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».