3 βασικά λάθη που κάνεις πριν το σεξ και μπορείς ν’ αποφύγεις!

3 βασικά λάθη που κάνεις πριν το σεξ και μπορείς ν’ αποφύγεις!

Είναι κάποια πράγματα που γίνονται από λίγο έως εντελώς λάθος. Αυτά τα λάθη πριν τη μεγάλη στιγμή, είναι στο χέρι σου να τα αποφύγεις.

λάθη

Τα κάνεις χωρίς να καταλαβαίνεις το κόστος, αλλά κοίτα να δεις που μερικές φορές δεν βγαίνουν σε καλό. Αν θες το σεξ να πιάσει τόπο, μην τα κάνεις να σε χαρώ.

Δείτε τα λάθη :

Δεν πας τουαλέτα ενώ νιώθεις ότι θες

Κατανοώ πως δεν είναι και το πιο ερωτικό πράγμα του κόσμου να τον κόβεις στην αρχή του “πίτσι πίτσι” για να πας για τσίσα, ωστόσο το να είναι γεμάτη η κύστη σου την ώρα της πράξης είναι ακόμα πιο ενοχλητικό κι από το να πέφτεις σε λακκούβα με σφιχτό τζιν και φθαρμένα αμορτισέρ αυτοκινήτου (ενώ κατουριέσαι). Και πέρα απ’ αυτό, είναι και λίγο ανθυγιεινούλι.

Τρως βαριά

Τι σχέση έχει ένα ψαρονέφρι με τρεις στρώσεις σάλτσα από γραβιέρα Αμφιλοχίας, δύο κούπες πουρέ, τρία ορεκτικά και μία πάβλοβα πριν το σεξ; Αυτό που πάει ο κόσμος για φαγητό και τρώει μέχρι σκασμού όταν ο τελικός προορισμός είναι ένα κρεβάτι για δύο, δεν “χωνεύεται” εύκολα. Ένα βαρύ γεύμα προκαλεί α) υπνηλία β) βαρυστομαχιά γ) φούσκωμα δ) μείωση ερωτικής διάθεσης ε) Κάτι ενοχλητικούς στομαχικούς θορύβους σαν ελαιόλαδο που κυματίζει μέσα σε νταμιτζάνα.

> 7 παράξενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καλή στο σεξ

Δεν προνοείς για προφύλαξη

Η αγορά προφυλακτικών δεν είναι υποχρέωση του παρτενέρ σου- πού το έχεις δει αυτό γραμμένο; Να έχεις πάντα μαζί σου.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike